Портала за малки обяви
Търсене:
ОБЯВИ НОЩУВКИ ПУБЛИКУВАЙ ОБЯВА ПОМОЩ
Burkan.info » София » Уроци и курсове » Други обяви » ПРОФЕСИОНАЛНИ » Длъжностно лице по б...»

Длъжностно лице по безопасност и здраве в строителството

Прегледано 180 пъти от 04 Октомври 2016. №: 2227455

Основание за провеждане на обучението:

Обучение по здравословни и безопасни условия на труд на длъжностни лица и членове на групи и комитети по безопасност, съгласно чл. 24 и чл. 26 от Закона за здравословни и безопасни условия на труд, чл. 3 от НАРЕДБА № 3 от 27.07.1998 г. за функциите и задачите на длъжностните лица и на специализираните служби в предприятията за организиране изпълнението на дейностите, свързани със защитата и профилактиката на професионалните рискове и НАРЕДБА № РД-07-2 от 16 декември 2009 г. за условията и реда за провеждането на периодично обучение и инструктаж на работниците и служителите по правилата за осигуряване на здравословни и безопасни условия на труд.

От кого се изисква това обучение и документ?

Наличието на лице, или лица, преминали обучение в курс Длъжностно лице по безопасност и здравесе изисква от:

Изпълнителна агенция Главна инспекция по труда /Инспекция по охрана на труда/ - за всички фирми, без значение от предмета им на дейност.

Камара на строителите в България - за строителните фирми, при първоначалното им вписване в регистъра на Камарата на строителите в България и при годишното потвърждаване на обстоятелствата.

Курсът е предназначен за:

Ръководители от структурните звена в предприятията; лицата, които провеждат инструктажите по безопасност и здраве при работа; специалисти по безопасност и здраве; отделите Човешки ресурси; членовете на комитетите (групите) по условия на труд; лицата, отговарящи за съоръжения с повишена опасност; специалисти, отговарящи за обучението по безопасност и здраве и др.

На завършилите курса се издава Удостоверение за Обучение по здравословни и безопасни условия на труд, съгласно чл. 24 и чл. 26 от Закона за здравословни и безопасни условия на труд, чл. 3 от НАРЕДБА № 3 от 27.07.1998 г. за функциите и задачите на длъжностните лица и на специализираните служби в предприятията за организиране изпълнението на дейностите, свързани със защитата и профилактиката на професионалните рискове и Чл. 6, ал. 1 на НАРЕДБА № РД-07-2 от 16 декември 2009 г. за условията и реда за провеждането на периодично обучение и инструктаж на работниците и служителите по правилата за осигуряване на здравословни и безопасни условия на труд.

Информация за начало на курсовете, записване и други подробности потърсете в централния ни офис в София на тел.: 0878938284, 0884270104, 0879869849, 0888871393, както и на e-mail адрес: cpokonsult_dm@abv.bg или посетете сайта ни http://cpodm.eu


Цена: 80.00 лв.




Подобни обяви

Пилатес и Йога-Инструктори! Професионален курс.
Пилатес и Йога-Инструктори! Професионален курс.
Пилатес и Йога-Инструктори! Професионален курс...
МАТЕМАТИКА- съботно-неделни уроци
МАТЕМАТИКА- съботно-неделни уроци
• За ученици 1 -12 клас и кандидат студенти ;
• Подг...
Уроци по езикова култура
Индивидуални уроци по езикова култура за ВУЗ - тестове , граматика, коментари - 0988872555
Подготовка по български език и литература за 5-12 клас
Индивидуални занимания по български език и литература - граматика, тестове, коментари на автори и тв...
Езиков център Асториа Груп - Групово обучение по английски / немски език
Групово обучение Немски език
Запишете се сега за курс (60 учебни часа) групово обучение по англи...

Публикувайте коментар към обявата