Портала за малки обяви
Търсене:
ОБЯВИ НОЩУВКИ ПУБЛИКУВАЙ ОБЯВА ПОМОЩ
Burkan.info » Стара Загора » Уроци и курсове » Езикови » Фирмено езиково обуч...»

Фирмено езиково обучение в “Интер Алианс” Стара Загора!

Прегледано 128 пъти от 11 Януари 2021. №: 2421797

Превърнете Вашите служители в модерни професионалисти и накарайте конкуренцията да Ви завижда! Предлагаме Ви езиково обучение на над десет езика,Технически и Бизнес Английски и компютърно обучение.В удобно за вас време и място! С отстъпки!

Интер Алианс е езиков център с дългогодишен опит и утвърден авторитет в сферата на чуждоезиковото,компютърното и професионално обучение.При нас работят квалифицирани и опитни филолози по най-новите и успешни системи за преподаване на съответния език.

Всички учебни материали са предоставени от нас.Използва се оригинален учебник и учебна тетрадка, аудио записи(CD+DVD), както и допълнителни материали подбрани според нуждите и интересите на курсистите с цел по-бързото им приобщаване към езика и преодоляване на езиковата бариера при разговор. Прилагат се и междинни тестове. Преминаването на всяко ниво дава възможност за сертифициране по стандартите определени от Европейската езикова рамка. Нашият подход предвижда езиково обучение в малки групи между 4 и 8 човека и индивидуално обучение,съобразено с вашия график.Така може да сте сигурни, че сте получили личното внимание, необходимо за постигане на Вашите цели. Нашите преподаватели са отбрани специалисти, които ще Ви представят не само граматиката и лексиката на езика, но и неговата красота на произношение. Активно участие на курсистите в учебния процес. Ангажираността на всеки един чрез диалози, упражнения и игрови роли, допринася за неусетното усвояване на новия език. Издаваме легитимно удостоверение, съгласно МОН!

Инвестирайте в своите служители ,за да спечели Вашият Бизнес!



За повече информация, заповядайте при нас на адрес: гр. Стара Загора, бул.” Цар Симеон Велики” 96, вх.Б, ет.1, /В масивната кооперация до бизнес-входа на Верея, с-у новите търговски центрове./; тел.042/605363; 0895/62-24-70,0878/944-555, interalliance_stz@abv.bg, skype: interalliance_stz, http://www.interalliance.bg.ОЧАКВАМЕ ВИ!


Цена: По договаряне




Подобни обяви

Уроци по езикова култура
Индивидуални уроци по езикова култура за ВУЗ - тестове , граматика, коментари - 0988872555
Езиков център Асториа Груп - Групово обучение по английски / немски език
Групово обучение Немски език
Запишете се сега за курс (60 учебни часа) групово обучение по англи...
Курс немски език
Образователен център „ТАИС “ организира обучение по немски език за всички нива по системата Themen a...
Курс английски език
Езиков център „ТАИС“ организира обучение по английски език от 1 до 3 ниво по най-новата и одобрена с...
Курс гръцки език
Образователен център „ТАИС“ провежда качествено обучение по гръцки език за начинаещи и напреднали в...

Публикувайте коментар към обявата