Портала за малки обяви
Търсене:
ОБЯВИ НОЩУВКИ ПУБЛИКУВАЙ ОБЯВА ПОМОЩ
Burkan.info » Стара Загора » Уроци и курсове » Езикови » Курсове по ФРЕНСКИ ...»

Курсове по ФРЕНСКИ ЕЗИК-Всички нива в Интер Алианс

Прегледано 135 пъти от 11 Януари 2021. №: 2421793

Лицензираният Професионален Център за Обучение “ИНТЕР АЛИАНС” Ви предлага специализирано обучение по Френски език за начинаещи и напреднали от І – ІII ниво в 90 yчебни часа.Високият стандарт в обучението ни е осигурен от квалифицираните ни преподаватели и съвременна учебна база.

Работи се по системата CAMPUS – изцяло съобразена със съвременните постижения на методиката по чуждоезиково обучение. В учебния процес наблягаме както на говорните умения, така и на граматическите занятия и писменото владеене на езика. Възпроизвеждат се реални ситуации с диалози и разговор в групи, развиващи способността да се общува свободно. Броят на курсистите в група е от пет до осем човека, което позволява добра индивидуална работа с всеки един курсист!

Предлагаме и индивидуално обучение, организирано съобразно изготвен за Вас график, оптимално съобразен с Вашите възможности и потребности. При индивидуалното обучение ще получите познания и за използваната терминология от сферата на професионалната Ви реализация. След всяко завършено ниво на обучение, центърът издава заверено легитимно удостоверение за придобитите знания.Чуждият език отваря вратичка към света, а всяко допълнително знание Ви прави по-свободен! Инвестирайте в бъдещето си с Интер Алианс!



За информация и записване: гр. Стара Загора, бул.” Цар Симеон Велики №96, вх.Б, ет.1 /В масивната кооперация до бизнес-входа на Верея, с/у новите търговски центрове/; тел. 042/ 60 53 63; 0895/ 622 470,0878/944-555, interalliance_stz@abv.bg, skype: interalliance_stz , http://www.interalliance.bg




Цена: По договаряне




Подобни обяви

Уроци по езикова култура
Индивидуални уроци по езикова култура за ВУЗ - тестове , граматика, коментари - 0988872555
Езиков център Асториа Груп - Групово обучение по английски / немски език
Групово обучение Немски език
Запишете се сега за курс (60 учебни часа) групово обучение по англи...
Курс немски език
Образователен център „ТАИС “ организира обучение по немски език за всички нива по системата Themen a...
Курс английски език
Езиков център „ТАИС“ организира обучение по английски език от 1 до 3 ниво по най-новата и одобрена с...
Курс гръцки език
Образователен център „ТАИС“ провежда качествено обучение по гръцки език за начинаещи и напреднали в...

Публикувайте коментар към обявата