Портала за малки обяви
Търсене:
ОБЯВИ НОЩУВКИ ПУБЛИКУВАЙ ОБЯВА ПОМОЩ
Burkan.info » Услуги » Консултантски » Предлагам изготвяне ...»

Предлагам изготвяне на индивидуални, партньорски и годишни хороскопи.

Прегледано 443 пъти от 30 Септември 2020. №: 2418969

Предлагам ви изготвяне на индивидуални, партньорски и годишни хороскопи.



За да получите които и да е от хороскопите в принтиран формат, моля посочете на лично съобщение или на телефон 0882925332 - хороскопа, дата, място и час на раждане, две имена, телефон и адрес и до два дни ще ги получите с Еконт или Спиди. Възможно е плащане с Epay.bg, Easypay, Paypal и по банков път, и съответно и изпращането на хороскопите по email, Viber или email адрес.

Повече информация може да получите на

http://horoskopi.info/produkt-kategoriya/%d1%85%d0%be%d1%80%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%be%d0%bf%d0%b8-2/



Отговор на въпрос от Астролог

10.00 лв.

Може да зададете отделен въпрос по темите лично развитие, любов, работа, здраве, приятелства и други. Ще получите по email отговора на въпроса ви с прогноза до една година за вероятните събития свързани с въпроса ви. Може да заплатите като изпратите 2 SMS-а на номер 1094 със съдържание astrolog . Цена за 4.80лв за едно sms съобщение. В отговор ще получите линк, на който ще може да попълните вашите данни и да зададете вашия въпрос.

Може да заплатите онлайн и с с EPay.bg . За повече информация, моля посетете

http://horoskopi.info/produkt/%d0%be%d1%82%d0%b3%d0%be%d0%b2%d0%be%d1%80-%d0%bd%d0%b0-%d0%b2%d1%8a%d0%bf%d1%80%d0%be%d1%81-%d0%be%d1%82-%d0%b0%d1%81%d1%82%d1%80%d0%be%d0%bb%d0%be%d0%b3/



Годишен хороскоп

20.00 лв.

Годишния хороскопия хороскоп показва акцентите през годината, отношението на света към вас и обратно. Дава ви преднина, за да се подготвите за важни събития през годината.



Дългосрочна астрологична прогноза

30.00 лв.

Това е хороскоп с дългосрочна три годишна прогноза. Прави се за следващите три години. С тази прогноза може да заложите на дълъг период от време и да разберите какво ви очаква за работите в посоката, който чертаят звездите.



Рожден хороскоп

50.00 лв.

Рождення хороскоп е всъщност един звезден печат в мига на нашето раждане с поемането на първата глътка въздух. Това е нашата звездна съдба, която сме си избрали за този живот. Това е посланието на звездите и пътят, който са ни начертали, за да се развиваме и израстваме. те ни дават шанс да използваме нашите силни и слаби страни и да вземем най-хубавото, най-ценното, максималното от живота.



Детски хороскоп

50.00лв

Този хороскоп е създаден за да действа както указание за родители и учители на деца. Всяко дете е родено в специално време, на определен ден и място. Астролозите използват информацията за позициите на планетите относно датата, времето и месторождение за да създадат уникална рождена карта Тази карта, или хороскоп, представлява неоценим и изключителен поглед върху възможностите, желанията, амбициите и нуждите на вашето дете. Тя е неговият космически портрет, изразяващ неговата собствена истинска вътрешна същност, неговите присъщи качества и уникалната комбинация, която притежава : на сили и слабости, дарби и възможност.



Астрологична партньорска съвместимост

60.00 лв.

Това е метод за изчисляване на астрологична съвместимост на партньори в живота и любовта. Правят се хороскопи на двамата и се разглежда тяхната близост, сходство, различия.



Още, хороскопи, предсказания и ритуали може да откриете на

http://horoskopi.info/


Цена: 20.00 лв.

Телефон: 0882925332



Подобни обяви

Бъди 2 Х Европеец!Направи си застраховка Живот!
Животът Ви е ценен - за Вас и за семейството Ви-нали? Искате да Сте подсигурени финансово, каквото и...
Геодезия, вертикално планиране, трасиране, кадастър
Ериа ЕООД

Геодезия, вертикално планиране, трасиране, кадастър
Геодезически услуги, из...
150 лева годишно - подбор на персонал
БЪЛГАРСКА ОРГАНИЗАЦИЯ НА ТРУДА ООД

ЕДНОГОДИШЕН ДОГОВОР ЗА ПОДБОР НА ПЕРСОНАЛ ЗА ПРОМОЦИОНАЛ...
Юридическо Съдействие за Прехвърляне на Фирми : ЕООД, ООД, АД, ЕАД със Задължения + Освобождаваме от Длъжност и СОЛИДАРНАТА Отговорност !
ПРЕДЛАГАМЕ Специализирани Правни Услуги за Прехвърляне на Фирми : ЕООД, ООД, АД, ЕАД със Задължения...
Прехвърляме Фирми : ЕООД, ООД, АД, ЕАД със Задължения + Освобождаваме от Длъжност и СОЛИДАРНАТА Отговорност !
ПРЕДЛАГАМЕ Специализирани Правни Услуги за Прехвърляне на Фирми : ЕООД, ООД, АД, ЕАД със Задължения...

Публикувайте коментар към обявата