Портала за малки обяви
Търсене:
ОБЯВИ НОЩУВКИ ПУБЛИКУВАЙ ОБЯВА ПОМОЩ
Burkan.info » Туризъм оферти » Екскурзии в чужбина » Нова 2021 година в ...»

Нова 2021 година в Лисабон 29.12.2020 - 03.01.2021

Прегледано 301 пъти от 24 Август 2020. №: 2417492

Нова 2021 година в Лисабон 29.12.2020 - 03.01.2021



Продължителност: 6 дни / 5 нощувки



Маршрут: София-Лисабон-Кабо да Рока-Синтра-Кашкайш-Лисабон-София



Цена: 1400 лв. на човек в двойна стая

Отстъпка - 50 лв за ранно записване до 15.09.2020 !



Цената включва:



Самолетен билет София-Виена-Лисабон-Виена-София с авиокомпания Австрийски авиолинии;

Летищни такси;

Чекиран багаж до 23кг + 8кг ръчен багаж;

5 нощувки със закуски в Лисабон в хотел Roma 3* или подобен;

Трансфер летище - хотел - летище с автобус;

Туристическа програма в Лисабон (минимум 4 часа) с местен лицензиран екскурзовод;

Медицинска застраховка с покритие 10 000 евро;

Водач-преводач от фирмата - организатор.



Цената не включва:



Градски такси - 2 евро на човек/на нощувка;

Входни билети за посещаваните обекти;

Разходи за градски транспорт в Лисабон;

Посещение на допълнителните екскурзии / до Синтра, Кабо да Рока и Кашкайш; Океанариума в Лисабон; Фатима, Баталя и Обидуш - заявяват се и се заплащат в България / ;

Разходи от личен характер;

Доплащане за медицинска застраховка за туристи от 64 до 74 години - 10 лв. ;

Доплащане за медицинска застраховка за туристи над 74 години - подлежи на препотвърждение;

Възможност за празнична новогодишна вечеря срещу доплащане.





ПРОГРАМА:



Ден 1 (29.12), София - Лисабон

Среща на Летище София Т2 в 09:00ч. за полет OS806 на Австрийските авиолинии до Виена, излитащ в 11:05 ч.Пристигане във Виена в 11:45ч. Отпътуване за Лисабон 12:55ч. и пристигане в Лисабон в 15:25ч. Трансфер до хотела. Настаняване в хотел Roma 3* или подобен. Свободно време следобед в Лисабон с възможност за посещение на Замъка Сао Жорже или Асансьорът Санта Жуста. Нощувка.

https://www.hotelroma.pt/en/



Ден 2 (30.12), Лисабон

Закуска. Сутринта полудневна обиколка на Лисабон /минимум 4ч/. Организирано посещение с автобус на Кулата Белем /входната такса се заплаща допълнително на място - 6 евро/, Монумента на Откривателите, Манастира Жеронимуш /отвън/. Възможност да пробвате едни от най-вкусните португалски десерти PasteldeBelém на мястото, на което са направени за първи път. По време на обиколката ще се запознаете с някои от основните забележителности на очарователната португалска столица. Посещение на площад Праса до Комерсио - централният площад в Лисабон с панорамна гледка към река Тежу. Разходка по улица РуаАугуста и посещение на площадите Фигейра и Росио. Пешеходна разходка по калдъръмените улички на стария квартал Алфама, където ще усетите духа на Лисабон. Посещение на Катедралата на Лисабон. Следобед свободно време в Лисабон. Самостоятелно връщане в хотела. Нощувка.





Ден 3 (31.12), Лисабон - Синтра - Кабо да Рока - Кашкайш - Лисабон

Закуска. Свободно време в Лисабон или сутринта по желание и срещу допълнително заплащане целодневна екскурзия до Синтра, нос Кабо да Рока и Кашкайш с екскурзовод на български език. Заявява се в офисите ни преди отпътуване! Цена: 115 лв.Отпътуване сутринта за Синтра. Синтра е едно малко очарователно португалско градче, в което се намират някои от най-красивите дворци в цяла Европа. Посещение на Двореца Пена и парка на Синтра /входната такса се заплаща допълнително на място - 14 евро/. Свободно време. Следобед посещение на Кабо да Рока - най-западната точка на Европа. Посещение на носа, откъдето се открива зашеметяваща панорамна гледка към бурния Атлантически океан. Кабо да Рока е мястото, което португалският писател Камойнш определя като: там където земята свършва и започва морето. Свободно време за снимки. Отпътуване за Лисабон с кратка спирка в очарователното рибарско селце Кашкайш. Вечерта по желание и срещу допълнително заплащане празнична новогодишна вечеря с програма в ресторанта на хотела (подлежи на препотвърждение). Заявява се в офисите ни преди отпътуване! Цена: 250 лв.Нощувка.





Ден 4 (01.01), Лисабон

Честита Нова Година! Закуска. Свободно време в Лисабон или по желание и срещу допълнително заплащане полудневна екскурзия следобед до Океанариума на Лисабон. Цена: 50 лв. Океанариумът в Лисабон е един от най-впечатляващите в цяла Европа. С метрото ще достигнем до Океанариума /входната такса е включена в цената на екскурзията/, където ще можете да видите някои от най-интересните риби, морски птици, морски бозайници и други интересни водни обитатели. За посетителите на Океанариума най-запомняща се е залата с големия аквариум, в който плуват множество акули и скатове, които преминават буквално на сантиметри от туристите. След това разходка в района Ориенте където можете да видите една от най-красивите жп гари в Европа (жп гара Ориенте), а също така и да видите Парка на Нациите и най-дългия мост в Европа (моста Вашко да Гама - дълъг 12,3 км). Връщане в хотела. Свободно време. Нощувка.

Ден 5 (02.01), Лисабон - Фатима - Баталя - Назаре - Обидуш - Лисабон

Закуска. Свободно време в Лисабон или по желание и срещу допълнително заплащане целодневна екскурзия до Фатима, Баталя, Назаре и Обидуш.Цена: 140 лв. Отпътуване сутринта за целодневна екскурзия в централната част на страната. Посещение на Фатима, едно от светите места в Португалия и голям религиозен център. Продължаваме с посещение на Баталя, където ще посетим манастира Света Мария да Витория (част от ЮНЕСКО). Входната такса се заплаща на място - 6 евро. Свободно време. Отпътуване за Назаре - малко рибарско селце на брега на Атлантическия океан, което впечатлява с неповторимата си красота. Фото пауза на брега на Атлантическия океан. Следва посещение на Обидуш - едно от най-важните места в Португалия. Обидуш е стратегическо селище, поради близостта си до Лисабон и река Тежу, основано още от римляните. Пешеходна разходка в Обидуш и свободно време. Връщане в Лисабон следобед. Свободно време. Нощувка.



Ден 6 (03.01), Лисабон - София

Закуска. Трансфер в 05:00ч. за летището за полет OS8154 с Австрийски авиолинии до София през Виена, излитащ в 07:35ч. Пристигане във Виена в 12:05ч. Отпътуване за София в 15:15ч.и кацане в София в 17:50 ч.





Актуална информация:

Към 24.08 пътуване до Португалия е възможно с цел туризъм.

За българските граждани НЕ е необходим отрицателен PCR тест или карантина при влизане в Португалия.

При връщане в България от Португалия няма необходимост от карантина или отрицателен тест.

Забележителностите, ресторантите и магазините в Португалия към момента работят.



За повече информация и резервация:



КАРАДЖЪ ТУРС - ВЕЛИКО ТЪРНОВО

бул. ,,България 8, ет.2

0879 00 74 15

www.karacitours.bg

vtarnovo@karacitours.bg





Подобни обяви

Екскурзия до ПАРИЖ СЪС САМОЛЕТ и гид на български - 2/3* - стандартен хотел

Екскурзия до Париж със самолет и гид на български


2/3* - стандартен хотел - * <...
ЕКСКУРЗИЯ ДО РИМ СЪС САМОЛЕТ и водач на български
3* - стандарт - 3 *

ЕКСКУРЗИЯ ДО РИМ СЪС САМОЛЕТ и водач на български



...
ТАСОС - Зелената перла на Гърция - 3 дни

Екскурзии до Гърция


3* - стандарт - 3 *

ТАСОС - Зелената перла на Гърц...
ЕКСКУРЗИЯ ДО АЛБАНИЯ Дневен преход


Дати: 22.09.2016
Цена от: 220 лв.
4 дни / 3 нощувки

«РЕЗЕРВИРАЙ»
«ПР...
Екскурзия за 22 септември 2016 до Истанбул с 2 нощувки + БОНУС посещение парк и Мол Виаленд, WILD PARK - дивият свят на джунглата и океана + Одрин от Ст.Загора 22.-25.09.16
ПРОМО ОФЕРТА Екскурзия за 22 септември до Истанбул с 2 нощувки + БОНУС посещение парк и Мол Виаленд,...

Публикувайте коментар към обявата