Портала за малки обяви
Търсене:
ОБЯВИ НОЩУВКИ ПУБЛИКУВАЙ ОБЯВА ПОМОЩ
Burkan.info » Туризъм оферти » Екскурзии в чужбина » Самолетна екскурзия ...»

Самолетна екскурзия до Париж 28.08.20 - 01.09.2020 / 4 нощувки - потвърдена

Прегледано 232 пъти от 07 Август 2020. №: 2416994

Самолетна екскурзия до Париж 28.08.20 - 01.09.2020 / 4 нощувки - потвърдена



Скъпи пътешественици, това е екскурзия за ценители. Лети се с България Ер или с Ер Франс - редовни авиокомпании, които имат кетъринг, кацат на летище Шарл де Гол, което отстои на 35 км или 40 минути от града, а не на летище Бове, което се намира на 90 км от града, което прави придвижването до Париж поне час и половина. Настаняването е в центъра, наистина в центъра на града - на 10 - 15 мин. пеша от Гранд Опера, Галериите Лафайет и Плас Вандом и на 20 - 30 мин. пеша от Лувъра и парка Тюйлери. Настанени сте в т. нар. Османов Париж, сред най-красивите образци на френския стил резиденция. Това прави пешеходните разходки около хотела ви приятни и безопасни - около вас е пълно с театри, кина, ресторанти и кафенета, в които вечер се събира една космополитна тълпа от парижани и туристи, създаващи типичната бохемска атмосфера на нощен Париж. Това струва пари, но повярвайте ни, не е все едно дали ще спите сред панелни блокчета по вратите на града, или от прозореца си ще виждате каменните класически фасади или, ако сте на по-висок етаж - познатата от снимки и филми панорама на парижките покриви. Обслужва ви на български професионален екскурзовод, за когото в града няма тайни, който ще ви запознае не само с плакатните забележителности на града и с местата за шопинг, но и с историята на всяка сграда, на всяка улица, за да можете наистина да се обогатите, а не да разчитате само на гарантираната емоция, която носи селфито с Айфеловата кула.



Самолетна екскурзия до Париж 28.08.2020 - 01.09.2020 / 4 нощувки



Екскурзията включва 4 нощувки със закуски в хотел в центъра на Париж, богата екскурзоводска програма на български език, трансфери и самолетен билет с включени летищни такси и чекиран багаж до 23 кг. Лети се с България Ер или Ер Франс.





цена на възрастен в двойна стая - 1199 лв.





Цената включва



Самолетен билет;

Летищни такси;

Трансфер;

Съответният брой нощувки със закуски в избрания хотел;

Транспорт с автобус по програмата;

Екскурзоводски услуги;

Панорамна обиколка на Париж;

Пешеходна разходка с екскурзовод.



Цената не включва



Полудневна пешеходна програма Големите булеварди и Шан-з-Елизе;

Полудневна пешеходна програма Латински квартали квартала Сен Жермен;

Посещение на Лувъра;

Посещение на двореца Версай и на квартала Дефанс;

Таксите за вход в музеи, билети за корабчета, градски транспорт и пр.;

Градска такса (city tax);

Медицинска застраховка;

Слушалки по време на екскурзоводската програма;

Посещение на кабаре;

Разходи от личен характер.





Програма:



ПЪРВИ ДЕН - Отпътуване от летище София. Кацане на летище Шарл де Гол в Париж, трансфер, настаняване в хотела. След обяд - по желание полудневна пешеходна програма Големите булеварди и Шан-з-Елизе с доплащане 49 лв. за възрастни, 38 лв. за деца до 11 г. Цената включва пешеходна разходка с екскурзовод на български език по следния маршрут: Големите булеварди, Опера Гарние, Мадлената, фотопауза на моста Александър III, беседа пред Елисейския дворец, разходка по Шан-з-Елизе. Програмата започва от музея Гревен и завършва на площад Конкорд. Необходимо е да се ползва метро на връщане, като цената на билета за метрото не е включена в цената на екскурзията. Екскурзията се заявява и заплаща в България, а не на място. Нощувка.



ВТОРИ ДЕН - Закуска. Панорамна обиколка на Париж с автобус и екскурзовод: квартала Монмартър (базиликата Сакре Кьор, площада на художниците), Гранд Опера, Плас Вандом, Плас Конкорд, Шан-з-Елизе, Триумфалната арка, Айфеловата кула, Дома на Инвалидите, квартала Монпарнас, Латинския квартал (Пантеона, Сорбоната, Люксембургската градина). Разглеждане на острова Сите (катедралата Нотр-Дам-дьо-Пари, Пале дьо Жюстис, Светия параклис, Консиержери, площад Шатле) и острова Сен Луи. Свободно време. След обяд - по желание - посещение на Лувъра с екскурзовод и с влючен билет с доплащане 94 лв. за възрастни, 62 лв. за деца и младежи до 25 г. Цената включва резервация за група, такса за вход в Лувъра и екскурзоводска беседа на български. Изисква се заявка и заплащане в България. Провежда се при минимум 10 човека. Екскурзоводската беседа продължава около час и половина, след което клиентите могат да продължат сами да доразглеждат музея. Посещение на Айфеловата кула (придвижването е с метро). Нощувка.



ТРЕТИ ДЕН - Закуска. Пешеходна разходка с екскурзовод - Комеди Франсез, Пале Роаял, Лувъра (отвън), парка Тюйлери, площад Конкорд, Мадлената. Възможност за разходка с корабче по р. Сена (билетът за корабчето не е включен в пакетната цена на екскурзията и се заплаща на място). Свободен следобед. 14.00 ч. - по желание посещение на двореца Версай и на квартала Дефанс с доплащане 149 лв. за възрастен и 114 лв. за деца и младежи до 25 г. Цената включва транспорт, екскурзоводска беседа в автобуса, такса за вход в двореца и градините. Екскурзията се организира при минимум 15 участника и се заявява и заплаща в България, а не на място. Нощувка.



ЧЕТВЪРТИ ДЕН - Закуска. Свободен ден. По желание полудневна пешеходна програма - посещение на Латинския квартал и квартала Сен Жермен с доплащане 49 лв. за възрастни и 38 лв. за деца до 11 г. Цената включва екскурзоводско обслужване на български език по следния маршрут: църквата Сен-Жермен-де-пре, бул. Сен Жермен, легендарните кафенета Ле дьо маго и Кафе дьо Флор, събирали парижката и световната бохема през средата на миналия век, църквата Сен Сюлпис (станала свръх популярна от романа на Дан Браун Шифърът на Леонардо), Люксембургската градина, Сорбоната (отвън), площада на Сорбоната, Пантеона, църквата Сент Етиен дю Мон (съхраняваща най-красивия ренесансов амвон във Франция и стъклописи от XV век). Екскурзията се заявява и заплаща в България, а не на място. Вечерта - възможност за посещение на кабаре (с доплащане). Нощувка.



ПЕТИ ДЕН - Закуска. Напускане на хотела, трансфер до летището. Отпътуване за София.



Ако желаете да посетите Лувъра самостоятелно, трябва да имате предвид, че на място от касите, билети се продават при много рестриктивен режим и е много вероятно да не успеете да си купите и да не можете да посетите музея. Билети се купуват онлайн от сайта на музея предварително. Туроператорът може да Ви закупи входен билет за определена дата и час. Цената на услугата е 42 лв. за възрастни над 25 години (при предварителна заявка и заплащане в България) и включва входен билет и такса за обслужване и резервация. Деца и младежи до 25 г не закупуват билети и влизат в музея безплатно срещу документ за самоличност.



Добре е, ако желаете да посетите някое от големите парижки кабарета, да си направите резервация при записването Ви за екскурзията, тъй като обикновено местата свършват около една седмица преди датата, понякога и по-рано.







За повече информация и резервация:



КАРАДЖЪ ТУРС - ВЕЛИКО ТЪРНОВО

НОВ АДРЕС - бул. ,,България 8, ет.2

0879 00 74 15

www.karacitours.bg

vtarnovo@karacitours.bg





Подобни обяви

Екскурзия до ПАРИЖ СЪС САМОЛЕТ и гид на български - 2/3* - стандартен хотел

Екскурзия до Париж със самолет и гид на български


2/3* - стандартен хотел - * <...
ЕКСКУРЗИЯ ДО РИМ СЪС САМОЛЕТ и водач на български
3* - стандарт - 3 *

ЕКСКУРЗИЯ ДО РИМ СЪС САМОЛЕТ и водач на български



...
ТАСОС - Зелената перла на Гърция - 3 дни

Екскурзии до Гърция


3* - стандарт - 3 *

ТАСОС - Зелената перла на Гърц...
ЕКСКУРЗИЯ ДО АЛБАНИЯ Дневен преход


Дати: 22.09.2016
Цена от: 220 лв.
4 дни / 3 нощувки

«РЕЗЕРВИРАЙ»
«ПР...
Екскурзия за 22 септември 2016 до Истанбул с 2 нощувки + БОНУС посещение парк и Мол Виаленд, WILD PARK - дивият свят на джунглата и океана + Одрин от Ст.Загора 22.-25.09.16
ПРОМО ОФЕРТА Екскурзия за 22 септември до Истанбул с 2 нощувки + БОНУС посещение парк и Мол Виаленд,...

Публикувайте коментар към обявата