Портала за малки обяви
Търсене:
ОБЯВИ НОЩУВКИ ПУБЛИКУВАЙ ОБЯВА ПОМОЩ
Burkan.info » Пловдив » Имоти продавам » Вили и къщи » Къща в Област Пловди...»

Къща в Област Пловдив, с. Радиново

Прегледано 249 пъти от 23 Юли 2020. №: 2416530

Оферта 43561

Предлагаме ви НОВОСТРОЯЩА СЕ КЪЩА ОБЗАВЕДЕНА на един етаж с мансарда с разчупена и модернистична визия с просторна веранда, паркоместа за два автомобила и отопляемо джакузи, пет местно. РЗП на сградата е 220.10кв.м от който 16кв.м е верандата с изглед към двора, 10кв.м. входна веранда и 31,50кв.м тераса на втория етаж с прекрасна гледка към нощен Пловдив. Къщата се намира на 6км. от гр. Пловдив в затворен комплекс в който предлага регулиран достъп, детска площадка, волейболно игрище, тенис на маса, целогодишна поддръжка. Мястото е спокойно и живописно, същевременно комукативно. Присъединени са към EVN, ВиК и газификация, канализация, ограда, вертикална планировка.

Разпределение: първи етаж площ 148.5кв.м., състоящ се от просторна дневна с кухненски кът с излаз на панорамна веранда. Кухнята е функционална и красива изцяло обзаведена с готварска печка, керамичен плот, аспиратор, вградени хладилник и съдомиална с прекрасен прозорец над основния плот и мивката. Има обособено перално помещение, изцяло завършена голяма баня, две спални обзаведени светли и уютни. Към мансардния етаж води модерно отворено стълбище.

втори етаж - мансарден с площ от 71.60 кв.м, състоящ се от една спалня, гардеробна и санитарен възел, веранда, покривни прозорци VELUX.

Къщата е в строеж изпълнява се с висококачествени материали: тухли wienenberger, покривна система TONDACH с 30 години гаранция, дограма TROCAL - 6kam. троен стъклопакет Ка стъкло, външна изолация 10см висока плътност и силиконова мазилка, облицовка с гранитогрес и декинг. Окабеляване ТВ и интернет до всяка стая, стойки и изводи за климатици, осветителни тела. Дворното място се издава заравнено и насипано с хумус, заградено с ограда, набита сонда. Монтиран газов отопляем котел, радиатори, конвектори и лири и ел. дворна врата. Къщата ще е обзаведена изцяло готова за живеене. Имота е проектиран с цел да създава удобство, уют и спокойствие. Костадинов Имоти 0876855573


Цена: 331500.00 лв.




Подобни обяви

с. Татарево
Продавам къща на 2 етажа и отделно от нея 2 стаи и санитарен възел. Двор около 1,5 дка.Близо до цент...
Продавам къща в с.Кичево,обл.Варна-тел.0988935666
Двуетажна къща в центъра на селото,5 спални,маза,зимна кухня с хол,лятна кухня,външна и вътрешна тоа...
Къща с. Мдово общ. Братя Даскалови
Къща на два етажа, монолитна с обща площ 68 м2 със следното разпределение - първи етаж стая с кухне...
СОБСТВЕНИК ПРОДАВА ЛУКСОЗНА КЪЩА В С.ТАБАЧКА
Луксозна къща за целогодишно обитаване на два надземни етажа. Асфалтов път до нея.Дворът от 1000 м² ...
Продавам къща с дворно място 1дка
Продавам къща с дворно място в с. Татарево. Телефон за контакт 0884387060

Публикувайте коментар към обявата