Портала за малки обяви
Търсене:
ОБЯВИ НОЩУВКИ ПУБЛИКУВАЙ ОБЯВА ПОМОЩ
Burkan.info » Работа » Работа в чужбина » ЧЕХИЯ БЕЗ КОМИСИОН Р...»

ЧЕХИЯ БЕЗ КОМИСИОН РАБОТНИ МЕСТА С ДОГОВОР ЗАКОННИ ГАРАНТИРАНИ /ЗАМИНАВАНЕ ВЕДНАГА СЛЕД ОТВАРЯНЕ НА ГРАНИЦИ/

Прегледано 536 пъти от 04 Май 2020. №: 2413998

АГЕНЦИЯ ЗА ПОДБОР НА ПЕРСОНАЛ.ПЪТУВАМЕ ВСЯКА СЕДМИЦА И ВИ ОСТАВЯМЕ ДИРЕКТНО ПРИ ЧЕШКИЯТ РАБОТОДАТЕЛ. ЧЕХИЯ БЕЗ КОМИСИОН В БЪЛГАРИЯ И ЧЕХИЯ ГАРАНТИРАНА РАБОТА С ДОГОВОР И ОСИГУРОВКИ ПО ЧЕШКОТО ЗАКОНОДАТЕЛСТВО И СТАЖА СЕ ПРИЗНАВА В БЪЛГАРИЯ. ЧЕХИЯ-жени,мъже,семейства за цех за парфюми,селско стопанство,европалети,заводи,цехове,фабрики,складове,бисквитена фабрика,фабрика за сладолед,цех за зеленчуци,бирена фабрика,шоколадова фабрика,завод за шкода,завод за бойлери,завод за авточасти,сервиз за гуми,лаковна и много други работни места,заплата 22500-25000 крони /900-1000 евро/,ТД,осигуровки. СЛЕД ПЪРВИЯТ МЕСЕЦ ВЪЗНАГРАЖДЕНИЯТА СЕ УВЕЛИЧАВАТ. Строители всички специалности и общи работници,заварчици СО2,аргон,заплата 25000-30000 крони /1000-1200 евро/,ТД,осигуровки.Специалисти,заварчици,строители достигат възнаграждение 40000 крони /1600 евро/.За всички работни места седмичен аванс 1000 крони /40 евро/.Подсигурени квартири БЕЗПЛАТНО.Език не е задължителен.Гарантирано започване и получаване на възнаграждението. Имате 100% Гаранция. За контакти на тел.-0886090826 до 19 ч.


Цена: Безплатно

Телефон: 0886090826



Подобни обяви

Немска фирма набира хигиенистки
Немска фирма набира хигиенист/ки за обществени тоалетни на големи търговски центрове и молове.
...
Работа в Чехия
Предлагаме работа в Чешка република, производство на климатици. Работата се състои от сглобяване на ...
ПАЗЕТЕ СЕ ОТ ОБЯВИ ЗА АНГЛИЯ/ВЕЛИКОБРИТАНИЯ/ ВСИЧКО Е ИЗМАМА ТЕ НЕ ЖЕЛАЯТ ЕВРОСЪЮЗА
Всички обяви за тази страна са измама.Не давайте никакви пари на тези измамници в България.Нашата ст...
Камериерка - Германия
За Германия се търси Камериерка! Осигуровките ще ви бъдат поети! Квартира и Храна ще ви бъдат поети/...
Германия - Кухня / Камериерки / Сервитьори
Моля хора със Интерес във сферата на Туризма / Хотелиерството и Ресторантьорството могат да се запиш...

Публикувайте коментар към обявата


Коментари

До измамения от Силистра16 Август 2020
Щом пишеш конкретизирай какво си измамен.
измамен от Силистра13 Август 2020
ПАЗЕТЕ СЕ ОТ ОБЯВИ ЗА ЧЕХИЯ-ВСИЧКО Е ИЗМАМА!!!
До пострадалият29 Юли 2020
Пострадалият много добро съчинение,но аз работя чрез тях и от написаното няма нищо вярно.Транспорта се поема половината от работодателя.Никакви комисионни няма в Чехия.В стая сме по 2-3 човека и няма легла на два етажа.Добро съчинение от конкурент.В момента които пристигнат чрез тях,работодателя поема теста за covid19.
ЧЕТА ОБЯВАТА25 Май 2020
Чета обявата и не мога да разбера къде е лъжата и измамата.До колкото разбирам обявата е в Български сайт за българи желаещи да заминат и работят в Чехия.Защо ако си в Чехия трябва да си търсиш работа чрез обяви в Български сайтове.В Чехия е много по лесно да се обадиш на техни обяви,да си купиш вестник с обяви за работа или влезеш в техни сайтове. Сигурен съм,че и там има такива агенции за работа.Много неясен коментар.
Кога последно са ги давали по телевизията25 Май 2020
Много молим публикувайте кога последно са ги давали по телевизията.Когато пишете отбележете с кои украинци работят.В кой сайт обявите за работа са обявени лицензите на подалите обявите.Бъдете конкретни и отбележете.Нека всеки сам си направи равносметка какво означава Вашето писане за измама.Май им правите проверка.
Лъжа и измама25 Май 2020
Как може да сте толкова нагли и сами да си пишете положителните коментари под чужди имена. Ако наистина сте лоялна фирма както твърдите снимйте лиценза си и го поставете тук да се вижда или напишете името на вашата фирма с номер на лиценза за да може да го проверим. От години ви дават по новини и телевизии. И защо не вдигате телефона на чешки номера и хора които са в Чехия не искате да ги уредите на работа при вашите украински съдружници ???
Чета и не мога да разбера каква е тази подла конкуренция17 Май 2020
Миналата година заминах да работя в Чехия чрез обява от този телефон.Първо не се искат никакви снимки,а се казва в деня на тръгване ще се видим.Пътуват по маршрут от Варна,Шумен,Разград,Русе.Специално за транспорта се обяснява,че когато е безплатен сумата от 130 лв.се удържа от заплатата.Това са грубо 65 евро около 1630 крони.Това ми бе и удържано.Няма никакви 150 евро за услугата. Ако си заплащаш транспорта го заплащаш в деня на тръгване при качване в автобуса.В обитовната в стаите не са повече от трима човека.Ако е семейство са в самостоятелна стая.Възнагражденията варират между 80-100 крони на час.Това е около 800-1000 евро.Когато възнаграждението е 80 крони на час,обитовната е безплатноа.Когато е 100 крони се удържа от заплатата 1500 крони /60 евро/.Значи ако си на 80 крони на час получаваш 20000 крони /800 евро/,чисто.Ако си на 100 крони на час получаваш 25000 /1000 евро/ минус 1500 крони /60 евро/ за обитовна остават 23500 крони /940 евро/чисто.Ако се справяш добре след първият месец възнаграждението се увеличава.Най хубавото е че не пристигаш в Прага на автогара Флоренци да чакаш някой да те посрещне,а те водят директно при работодателя.Работи се законно с договор. Много Българи има и тези които са доволни изтеглят и семейството си.Това което го пиша всеки може да им се обади и увери.А тяхната комисионна от къде си я вземат мен лично не ме интерисува,а предполагам и Вас.Всичко написано в обявите им е реално. Това е живата истина.
Посредал лично от подателя на обявата14 Май 2020
Искам да предупредя, че това са измамници и се пазете много от тях. Целта им е да ви закарат уж за тяхна сметка до Чехия, но както е известно безплатен обяд няма. Заминах с тях от България от гр. Шумен. Всичко което говориха по телефона беше много обещаващо и розово. Задължително обаче ти искат преди това да изпратиш своя снимка, за да не би случайно вече да си горял от тях и да не направиш проблеми при срещата. За това не се бях замислял до като не изгорях и аз. Уж щях да работя в автомобилен завод за 800 € на месец чисто, а се оказа, че при пристигането местата в уж автомобилният завод са заети. Думите на някакъв украинец който се представи за работодател и на координатор българин бяха: В момента имаме много голям интерес в авто завода, но ти не се притеснявай. Ще работиш тук временно, най много месец и ще те преместим там. Обаче минаха месец и половина, работих по 12 часа на ден и дойде време за заплата за предходният месец. Оказа се, че работя за 70 крони на час, квартирата наистина беше безплатна, но в стая бяхме по 7 човека, легла на по 2 етажа, абсолютна мизерия. Заплатата която получих за 250 часа отработени от мен беше около 400 €, защото превоза се оказа не бил безплатен и за услсугите на тази госпожа и възрастиният и съпруг също имало такса от 150 €, но се спирала от заплатата. Но това никой не го казва предварително, за да знаят хората, че като работни часове ще работят месец и половина за 400 €. След като изписах номера им в гугъл се оказа, че те мамят хората още от преди 10 години и предаване има за тях по телевизията. Опитвах се да им се обадя от чешки номер, но не се вдигаше телефона, след която ме блокираха. За късмет си намерих друга работа. Много българи с които работя в момента са изгорели от тях. Помолих един колега които има български номер да им се обади да пита за работа. От начало условията перфектни, пътя не заплащаш, в топъл и чист завод работиш, работата даже била предимно за жени, но имали много големи поръчки и набират сега и мъже. Но след като колегата каза, че се намира в Чехия и да му дадат адреса на завода му се обясни, че с хора от Чехия не работят и нямат интерес да дават информация за завода.
Питахме ги ако е нормална фирма, а те даже не са и фирма и ако имаш лиценз ти ще печелиш от работодателя, защо да не дадеш адрес и контакт на завода. И естественно номера на колегата беше блокиран.