Портала за малки обяви
Търсене:
ОБЯВИ НОЩУВКИ ПУБЛИКУВАЙ ОБЯВА ПОМОЩ
Burkan.info » Варна » Услуги » Консултантски » Психологически консу...»

Психологически консултации, тестове, курсове и тренинги

Прегледано 80 пъти от 19 Октомври 2019. №: 2408468

* Онлайн психологически консултации за деца и възрастни в писмен вид или разговор от всяка точка на света и по всяко време

* Психологически тест/профил/методика по Ваш избор

* Онлайн индивидуални психологически тренинги:- Психология на лъжата - Как да разберем кога ни лъжат?!

- Справяне със стреса и напрежението на работното място“

- Училище за учители - Ефективна комуникация между учители-родители-ученици

- Себепознание - Как да бъда по-осъзнат?

- Емоционална интелигентност и пластичност - Как да бъдем емоционално здрави, свободни и успешни?

- Психология на зависимостта - Как да я разпознаем от рано, как да я овладеем и как да се справим с нея?

- Как да напишем перфектната си автобиография?

- „Здравословно хранене вместо лекарства“

- Депресията - Болезненото лице на тъгата и нещастието. Най-разпространената болест на душата!

- Синдром на професионално прегаряне, изчерпване и изтощение - Burnout

- „Психотерапевтичен курс за шофьори и кандидат-шофьори за преодоляване на страха и притеснението от шофиране“

- Какво е твоето IQ Повиши го - Включи и тренирай мозъка си, отключи и реализирай своя потенциал

- Повишаване на увереността, самочувствието и позитивната самооценка

Предлагаме онлайн психологически консултации за всеки, който желае да живее пълноценен начин на живот, който иска да бъде здрава, стабилна, спокойна и уравновесена личност с хармонични взаимоотношения с околните, който желае да се изправи лице в лице с истинската си същност и да живее активно.

Консултирането ще Ви помогне:- да се освободите от блокиращи чувства като страх, несигурност, неувереност, безпокойство, тревожност и паника;- да преодолеете депресия, скръб и различни психични разстройства, травми от детството или минали събития и други;- да се справите с различни вътрешноличностни и междуличностни конфликти и проблемни ситуации;- да поемате предизвикателства, нови преживявания и мотивирани рискове;- да изградите хармония в отношенията Ви с близките;- да се научите да приемате, разбирате и обичате себе си;- да осъзнаете и промените остарели модели на мислене и вярвания, които Ви ограничават и Ви пречат;- да достигнете висока степен на самопознание, самоанализиране и осъзнатост;- да се усъвършенствате и развиете емоционално, нравствено и личностно.

Днешните проблеми са утрешните решения.

В това вярват хората, които не се примиряват.

Какво обаче означава това?

Стремим се към щастието и това е нормалното човешко състояние. Примирил се е онзи, който се е отказал от този стремеж. Мъдрият, порасъл, здрав човек знае, че в този път трябва да можеш както да нямаш мира, така и да се смириш, да приемеш, че не знаеш как и ти е нужна чужда помощ, че някои проблеми се нуждаят от време за разрешаването си, че понякога решението е в приемането на нерешимостта на някой проблем. А най-важното е да разбереш, че проблемът не е твой враг, а съюзник в развитието ти и да се научиш да четеш посланието му.

Често се случват едни малки чудеса, които наричат „трансформации“. Понякога дори само с една консултация успяваме да стигнем до ядрото на проблема, а впоследствие да науча, че разговорът с клиента е бил едно прекрасно начало на личностна промяна и огромен скок в осъзнаването и разрешаването на проблема.

Консултацията с психолог не е посещение при лекар.

Вие не сте пациент.

Вие сте клиент.

Затова няма нищо страшно да се обърнете към професионалист за помощ.

Консултацията с психолог е предназначена, преди всичко, за здрави хора.

Дори на силните, самостоятелни хора им е тежко да преживяват кризисни моменти в самота или без упора и подкрепа. Консултацията с психолог в такива ситуации е надеждна подкрепа в строго конфиденциални условия.

На запад консултацията с психолог е неотменна част от живота на всеки човек.

Да се посещават консултации при личен психолог е мярка за поддържане на душевното равновесие и възстановяване на вътрешния баланс. Всеки от нас иска да се чувства по-уверен, да получава удоволствие от общуването, да се научи да разбира себе си и обкръжението си.

Чувствам се...

емоционален, ядосан, тъжен, депресиран, объркан, нервен, носталгичен, вбесен, напрегнат, негативен, шокиран, съкрушен, разочарован, нерешителен, раздразнителен, изморен, умислен, ленив, разстроен, болен, чувствителен, неспокоен, потиснат, зле, отегчен, самотен, неуверен, изтощен, ужасен, нетърпелив, съкрушен или с разбито сърце...

Аз съм...

Съвременен човек с цели и стремежи за личностно развитие, вътрешно спокойствие и хармония.

От какъв вид специалист имате нужда ?

Нуждаете се от психолог, който да Ви изслушва, насочва, помага и мотивира.

Консултацията с психолог не е урок, психологът не е учител, затова той не Ви учи как да живеете правилно. От страна на психолога няма да получите осъдителни погледи и упреци: „Не трябва да живеете така!” и монотонни нравоучителни лекции и назидания.

Консултирането помага на личността да опознае себе си и да работи върху своето усъвършенстване, разкрива на личността пътя по който да се справи успешно със страховете, с тревожността, с депресията, с паническите атаки, със зависимостите, така че да се включи успешно в социалната среда. Посещението на психологически консултации и тяхната продължителност е индивидуално за всяка отделна личност и неговия казус.

Предлагам изготвяне на психологичен профил и портрет, както и извършване и обработване на резултати на различни видове психологически тестове за личностни качества, черти на характера, познавателна сфера, темперамент, професионално ориентиране, самооценка, концентрация, внимание, памет, диагностика на тревожност, агресивност, депресия, чувства и емоции, лидерски стил и качества, влияние, преговори, харизма, прегаряне, емоционално прегаряне (burnout), склонност към манипулиране, управление, мотивационни потребности, конформизъм, измерване на настроението, активността и самочувствието, чувство за хумор и оптимизъм, емоционална интелигентност, алтруизъм, дипломация, работа в екип, локализация на контрола, гранично личностово разстройство, паранормални вярвания, IQ тестове (тестове за интелигентност), проективни тестове и други.

Имате ли желание да Ви направим някой от изброените тестове, за да стигнем по-бързо до дълбочината на проблема Ви и/или да разберем по-лесно същността и личността Ви ?

Подобни обяви

Бъди 2 Х Европеец!Направи си застраховка Живот!
Животът Ви е ценен - за Вас и за семейството Ви-нали? Искате да Сте подсигурени финансово, каквото и...
Геодезия, вертикално планиране, трасиране, кадастър
Ериа ЕООД

Геодезия, вертикално планиране, трасиране, кадастър
Геодезически услуги, из...
150 лева годишно - подбор на персонал
БЪЛГАРСКА ОРГАНИЗАЦИЯ НА ТРУДА ООД

ЕДНОГОДИШЕН ДОГОВОР ЗА ПОДБОР НА ПЕРСОНАЛ ЗА ПРОМОЦИОНАЛ...
Юридическо Съдействие за Прехвърляне на Фирми : ЕООД, ООД, АД, ЕАД със Задължения + Освобождаваме от Длъжност и СОЛИДАРНАТА Отговорност !
ПРЕДЛАГАМЕ Специализирани Правни Услуги за Прехвърляне на Фирми : ЕООД, ООД, АД, ЕАД със Задължения...
Прехвърляме Фирми : ЕООД, ООД, АД, ЕАД със Задължения + Освобождаваме от Длъжност и СОЛИДАРНАТА Отговорност !
ПРЕДЛАГАМЕ Специализирани Правни Услуги за Прехвърляне на Фирми : ЕООД, ООД, АД, ЕАД със Задължения...

Публикувайте коментар към обявата