Портала за малки обяви
Търсене:
ОБЯВИ НОЩУВКИ ПУБЛИКУВАЙ ОБЯВА ПОМОЩ
Burkan.info » Пловдив » Имоти продавам » Вили и къщи » Продавам Атрактивен ...»

Продавам Атрактивен имот, представляващ: ДВОРНО МЕСТО от 404 кв. м., находящо се в село Джурково, общ. Лъки, обл. Пловдив, заедно със застроената в него еднофамилна от камък и с гредоред жилищна сграда петно от 60 кв. м.

Прегледано 67 пъти от 22 Септември 2019. №: 2407727

Продавам Атрактивен имот, представляващ: ДВОРНО МЕСТО от 404 кв. м., находящо се в село Джурково, общ. Лъки, обл. Пловдив, заедно със застроената в него   еднофамилна от камък и с гредоред жилищна сграда петно от 60 кв. м. ( на две нива по 60 кв. м. ) , състояща се от приземен обитаем етаж от три стаи и ниша, баня с тоалетна на фаянс и мозайка,  и етаж първи висок от четири стаи и коридор. Заедно със стопанска сграда върху 16 кв. м  и лятна каменна кухня върху 20 кв. м. с камина. Ток, вода и канализация в имота. Има възможност да се договори допълнително съседен парцел с площ от 1 декар.

Целогодишен достъп, асфалт Село Джурково се намира на 13 км. от гр. Лъки в средни Родопи на южна България. То се намира в подножието на рида Манастирище и връх Скалата (1722 м). Съставено е от 3 махали, разположени на различна надморска височина. Екологично чист район с голямо разнообразие на растителни и животински видове, с чудесни условия за лов и риболов - отстои само на 18 км от ловен резерват Кормисош с богата ловна фауна. Районът е богат на уникални културно-исторически забележителности и дадености , което го прави притегателно място за религиозен , маршрутен и селски туризъм. Агенцията разполага с ключ за огледи в удобно за вас време. За информация и огледи Ан. Костадинова 0897 693931 и 0879 540146


Цена: По договаряне
Подобни обяви

с. Татарево
Продавам къща на 2 етажа и отделно от нея 2 стаи и санитарен възел. Двор около 1,5 дка.Близо до цент...
Продавам къща в с.Кичево,обл.Варна-тел.0988935666
Двуетажна къща в центъра на селото,5 спални,маза,зимна кухня с хол,лятна кухня,външна и вътрешна тоа...
Къща с. Мдово общ. Братя Даскалови
Къща на два етажа, монолитна с обща площ 68 м2 със следното разпределение - първи етаж стая с кухне...
СОБСТВЕНИК ПРОДАВА ЛУКСОЗНА КЪЩА В С.ТАБАЧКА
Луксозна къща за целогодишно обитаване на два надземни етажа. Асфалтов път до нея.Дворът от 1000 м² ...
Продавам къща с дворно място 1дка
Продавам къща с дворно място в с. Татарево. Телефон за контакт 0884387060

Публикувайте коментар към обявата