Портала за малки обяви
Търсене:
ОБЯВИ НОЩУВКИ ПУБЛИКУВАЙ ОБЯВА ПОМОЩ
Burkan.info » Туризъм оферти » Екскурзии в чужбина » ЕКСКУРЗИЯ ДО БАНКОК ...»

ЕКСКУРЗИЯ ДО БАНКОК И ОСТРОВ ПУКЕТ 08.02. - 17.02.2020

Прегледано 377 пъти от 12 Септември 2019. №: 2407383

ЕКСКУРЗИЯ ДО БАНКОК И ОСТРОВ ПУКЕТ с включено посещение на плаващите пазари в Банкок и пазара на релси Maeklong.



Включена обзорна обиколка на Банкок с посещение на Grand Palace и включен обяд;



Целодневна екскурзия до плаващите пазари и пазара на релси Maeklong с включен обяд с морски специалитети;



Полудневна екскурзия на остров Пукет с посещение на най-голямата статуя на Буда на острова.



08.02. - 17.02.2020 г.

10 дни / 7 нощувки



1555 евро / 3041 лева с включени летищни такси



Цената е на човек в двойна стая и включва:



Самолетен билет София-Истанбул-Банкок - Пукет - Истанбул-София с Turkish Airlines с включен 40 кг. багаж разпределен в 2 парчета по 20 кг или един с максимално тегло от 30 кг;

Летищни такси;

Вътрешен полет Банкок - Пукет с включен 20кг чекиран багаж;

Трансфери летище - хотел - летище;

3 нощувки със закуски в Банкок в хотел Novotel Platinum Bangkok 4*;

4 нощувки със закуски на остров Пукет в избрания хотел с късно освобождаване на 16.02.2020г.;

2 обяда в Банкок в местни ресторанти;

Обзорна обиколка на Банкок с посещение на Grand Palace;

Целодневна екскурзия до плаващите пазари и пазара на релси Maeklong с включен обяд с морски специалитети

Полудневна екскурзия на остров Пукет с посещение на най-голямата статуя на Буда на острова;

Водач, придружаващ групата при минимум 16 пътуващи;

Медицинсказастраховка - 10 000 евроЗАД със ЗАД Армеец (за лица до 70 години);



Цената не включва:



Виза за Тайланд - 35 евро (от 15.07.2019 г. цената на туристическата виза е 35 евро за еднократно влизане).

Хранения извън посочените в програмата;

Разходи от личен характер;

Допълнителна екскурзия до островите Пи-Пина о-в Пукет- 95 евро на човек с включен обяд;

Допълнителна екскурзия до залива Панг-Нгаи о-ва на Джеймс Бонд на о-в Пукет- 90 евро на човек с включен обяд;

Шоу Фантазия - 55 евро на човек;



Необходими документи:



Международен паспорт с валидност не по-малка от 6 месеца след датата на завръщане;

Актуална снимка;

Попълнен формуляр за виза.



ПРОГРАМА:



1-ви ден 08.02.2020: СОФИЯ - ИСТАНБУЛ - БАНКОК

Заминаване от София в 16:00 часа за Банкок през Истанбул. Кацане на летището в Истанбул в 18:20 часа и излитане от Истанбул в 20:55 часа.



2-ри ден 09.02.2020: БАНКОК

Пристигане на международното летище в Пукет в 10:05 часа. Посрещане от представител на фирмата-партньор и трансфер до хотела ( около 1 час ).Настаняване в хотел Novotel Platinum Bangkok 4*в 13ч.Свободно време за почивка и опознаване на Банкок. Вечерта по желание (срещу допълнително заплащане от 64 евро на човек ) посещениенапищнияспектакъл СиамНарамит, койтопредставяисториятана Тайланд. Шоуто се изпълнява на най-голямата сцена с участието на 150 актьори с невероятни костюми, декори и специални ефекти. По време на спектакъла има включена вечеря.Нощувка.



3-ти ден 10.02.2020: БАНКОК Закуска и обяд

Закуска в хотела.Обзорна екскурзия на Банкок ( включена в цената )

Днес ще видим града в пълния му блясък. Градът на светлините и храмовете, миналото и настоящето.

Историческият център на Банкок е разположен на остров Ратанакосин, на бреговете на р. Чао Прая. Ще започнем тура ни с посещение на Ват По най-старият храм в Банкок. В него се съхранява най-голямата колекция от изображения на Буда. Ключово място заема огромната статуя на полегналия Буда - 15 метра висока и 46 метра дълга. Позата представлява влизането в нирвана и края на преражданията. Позлатената статуята е полегнала на инкрустирани със злато и скъпоценни камъни възглавници, а на стъпалата на Буда са изрисувани върху седеф 108 будистки символа.

Обяд в местен ресторант.

След обяд ще посетим големият кралски дворец с Храма на изумрудения Буда, каналът Лонг и храмът Ват Арун. Градът е построен при вливането на река Чао Прая в Тайландския залив и територията му е прорязана от множество канали. Тук се намира Големият кралски дворец - прекрасен архитектурен образец и една от националните забележителности на Тайланд. Построен през 18 в. от крал Рама, дворецът бил център на кралството в продължение на 150 години. В пределите на двореца се намира Храмът на изумрудения Буда, който се счита за едно от най-свещените места в страната. Турът завършва с посещение на храма Ват Арун, построен на западния бряг на р. Чао Прая.

Нощувка.



4-ти ден 11.02.2020: БАНКОК Закуска и обяд

Закуска в хотела.Целодневна екскурзия до плаващите пазари и пазара на релси Maeklong с включен обяд с морски специалитети. ( Включена в цената ).

Плаващият пазар на Банкок е най-популярният и е най-големият на вода в Тайланд. Намира се на около 100 км от Банкок и пътуването до там отнема около 2 часа. По път ще се отбием до местна малка ферма за производство на кокосова захар. Ще имаме възможност да проследим процеса в който от цял кокосов орех се произвежда кокосовата захар използвана за много сладкиши в Тайланд. Ще продължим с типични дървени дълго опашати лодки, за да достигнем до вътрешността на плаващия пазар. Местните хора разказват, че канала, на който се намира Дамноен Садуак е бил изкопан по заповед за транспортен канал. С течение на времето всичко се е променило и днес е популярна туристическа дестинация. Това е мястото на което можете да видите начина по който местните пазаруват плодове и зеленчуци от малките си дървени лодки. Днес освен пазар за плодове и зеленчуци на пазара ще намерите много сувенири и ръчно изработени изделия. Ще видим също традиционни Тайландски къщи и начина по който местните използват дървените лодки в ежедневието си. Обяд в местен ресторант с морски специалитети. По-късно днес ще посетим станалия много известен и дори екстремен пазар Maeklong Railway Market. На пръв поглед той изглежда като всеки друг пазар на открито - тропически плодове и зеленчуци, лишеи, манго, разнообразие от сушени подправки, прясна риба и други местни хранителни продукти. Хората се движат през тълпата и си купуват от сергиите каквото им е нужно за деня. Пазарът е покрит и от ниски тенти и чадъри, и ако се човек се вгледа ще забележи, че се разхожда по релсов път. Изведнъж се чува силна сирена и в далечината както хората пазаруват спокойно, така и светкавично се отдръпват на безопасно разстояние, за да направят път на влака преминаващ директно през сергиите. Връщане в хотела около 18ч. Нощувка.



5-ти ден 12.02.2020: БАНКОК / ПУКЕТ

Закуска в хотела.

Полудневна обзорна екскурзия на Пукет ( включена в цената ).

Трансфер до летището в Банкок за полет до остров Пукет около обяд.

Програмата продължава с обзорна екскурзия на тропическия и екзотичен остров Пукет, която ще започне с посещение на живописна панорамна площадка за наблюдение и снимки на Андаманското крайбрежие. Ще можем да направим невероятни снимки на Пукет и околностите от височината на птичи поглед, а също така да се запознаем с древните легенди и съвременния живот на този богат на история остров. Ще продължим с разходка до най-големия будистки храм в Пукет - ВатЧалонг, където ще научите повече за религията будизъм и за някои древни ритуали.

Посещение на Пукет Таун или столицата на острова, където ще се разходим сред древни колониални сгради от началото на 19-ти век. Ще имаме възможност да видим историческата част на града със сгради в португалски колониален стил, ще преминем през известната арт улица Графити, след което ще имаме свободно време за разходка и покупка на сувенири.

Следобяд около 17:00ч настаняване в избраният хотел на острова и свободно време.Нощувка.



6-ти ден 13.02.2020: ПУКЕТ

Закуска в хотела.

Свободно време за плаж, почивка и забавления на един от най-красивите острови в Андаманско море. Насладете се на безкрайните бели плажове, кристалното море, многобройните магазини, уютните заведения предлагащи голям избор от морска, интернационална и тайландска кухня, и винаги усмихнатите местни жители.

Вечерта възможност за посещение на Шоу Фантазия (срещу допълнително заплащане от 55 евро / 108 лева на човек ).

Най-грандиозното и пищно шоу, което някога сте виждали, е на остров Пукет в Тайланд. Казва се Phuket Fanta Sea и съчетава красота, елегантност, музика, огромни декори, стотици артисти и живи животни. Това е най-големият увеселителен парк на острова, който ежедневно събира хиляди туристи, които са готови да се потопят в света на магията и фантазията. Разположен е на площ от 57 хектара и включва атракции, детски площадки, зоологическа градина, има редки албиноси животни и влечуги.Нощувка.



7-ми ден 14.02.2020: ПУКЕТ

Закуска.

Свободно време на остров Пукет или възможност за допълнителна екскурзия до залива Панг-Нга и острова на Джеймс Бондс включен обяд (срещу допълнително заплащане от 90 евро на човек, продължителност около 9 часа).

Трансфер от хотела до марината, от където ще се качим на бърза лодка и ще се отправим към залива Панг-Нга преминавайки през остров Панак. Ще посетим острова Кох Тапу популярен като острова на Джеймс Бонд(където е снимана една от частите на филма). Ще се возим на кану в залива Ко Хонг и ще преминем през мангровите гори. Обяд в мюсюлманското селище Кох Пани изградено върху дървени колони(включен в цената на екскурзията). Свободно време за плаж и шнорхелинг на острова Кох Кай Най. Връщане в хотела около 18ч.Нощувка.



8-ми ден 15.02.2020: ПУКЕТ

Закуска в хотела.

Свободно време или възможност за целодневна екскурзия до островите Пи-Пи с включен обяд (срещу допълнително заплащане от 95 евро на човек, продължителност около 8 часа ).

Ще се качим от марината на бърза лодка, където директно ще се отправим към Maya Bay, където е сниман филма Плажът. Ще видим залива и ще имаме възможност да направим снимки от палубата на лодката, след което ще имаме време да се потопим в кристалните води на Loh Samah и пещерата Pileh, ще преминем близо до пещерата Виникг - дом на лястовици, които гнездят там и да видим Плажа на маймуните. Ще се насладим на красивия подводен свят на големия коралов риф ХинКланг и ще обядваме в ресторант на Phi Phi Natural Resort.

След обяд ще имаме свободно време за плуване и шнорхелинг на Bamboo Island. А за почитателите на подводния свят, наблизо има и коралов риф.

Връщане в хотела около 18ч. Нощувка.



09-ти ден16.02.2020: ПУКЕТ Закуска

Свободно време за пълноценна почивка и разходки из острова. Късно напускане от хотела ( в часа определен за трансфер, около 1:30ч след полунощ ).



10-ти ден 17.02.2020: ПУКЕТ - ИСТАНБУЛ - СОФИЯ Закуска

Трансфер до летището за полет на Turkish Airlines в 05:55 часа за Истанбул. Пристигане в Истанбул в 13:05 часа. Свързващ полет за София в 14:45 часа. Кацане в София в 15:05 часа.



За повече информация и резервации:



Караджъ Турс - Велико Търново

ул. Васил Левски № 3 , ет. 1

Тел. 062 / 65 09 01

GSM: 0879 00 74 15 ; 0887 82 36 89

e-mail: vtarnovo@karacitours.bg





Подобни обяви

Екскурзия до ПАРИЖ СЪС САМОЛЕТ и гид на български - 2/3* - стандартен хотел

Екскурзия до Париж със самолет и гид на български


2/3* - стандартен хотел - * <...
ЕКСКУРЗИЯ ДО РИМ СЪС САМОЛЕТ и водач на български
3* - стандарт - 3 *

ЕКСКУРЗИЯ ДО РИМ СЪС САМОЛЕТ и водач на български



...
ТАСОС - Зелената перла на Гърция - 3 дни

Екскурзии до Гърция


3* - стандарт - 3 *

ТАСОС - Зелената перла на Гърц...
ЕКСКУРЗИЯ ДО АЛБАНИЯ Дневен преход


Дати: 22.09.2016
Цена от: 220 лв.
4 дни / 3 нощувки

«РЕЗЕРВИРАЙ»
«ПР...
Екскурзия за 22 септември 2016 до Истанбул с 2 нощувки + БОНУС посещение парк и Мол Виаленд, WILD PARK - дивият свят на джунглата и океана + Одрин от Ст.Загора 22.-25.09.16
ПРОМО ОФЕРТА Екскурзия за 22 септември до Истанбул с 2 нощувки + БОНУС посещение парк и Мол Виаленд,...

Публикувайте коментар към обявата