Портала за малки обяви
Търсене:
ОБЯВИ НОЩУВКИ ПУБЛИКУВАЙ ОБЯВА ПОМОЩ
Burkan.info » Пловдив » Имоти продавам » Вили и къщи » ИМОТ УПИ в ПЛОВДИВ»

ИМОТ УПИ в ПЛОВДИВ

Прегледано 282 пъти от 05 Септември 2019. №: 2407161

Поради преместване на наш бизнес, налага се да продадем сегашен наш имот от 5 700 кв.м. на по-малко от половин цена. Имотът има напълно готови и обитаеми постройки, както и една голяма незавършена. Пазарната цена само за празен парцел е по-висока от нашата с постройките. Много хора, запознали се с нашите условия, се питат защо няма дълга опашка от желаещи да купят нашия имот при тези изгодни условия? Ние отговаряме, че у нас условията са ненормални за нормален бизнес и затова.



Препоръчваме да се свържете с нас за подробности, понеже обстоятелствата непрекъснато се менят, а и не е възможно да опишем всички предимства за купувача в една малка обява в стандартен сайт. Затова посетете нашата специална за случая интернет страница за нашия недвижим имот (копирай и постави в браузера долния линк):



https://www.bg-market.com/imoti-plovdiv



Обявата ще е валидна до 28 септември, независимо дали ще я четете тук.



ИДЕИ ЗА ПОЛЗВАНЕ



1. Може да придобиете имота така, както е в момента и да го ползвате както намерите за добре - като земеделска площ, застрояване, отдаване под наем и пр.



2. Ако искате да (до)строите на него, ние можем да изпълним всичко по строежа, включително от първа копка до ключ с услугите по узаконяването на ваше име.



3. Може да изградим заедно (ние и вие) с ваше участие съвместен проект - почивен комплекс, спортен комплекс, учебен комплекс, лечебен комплекс, производствено предприятие или комбинация от тях.



В такъв случай насочеността на имота ще е развиване на определен бизнес. Ние ще ви насочим какъв можем да развиваме съвместно, но отсега можем да кажем, че такъв бизнес ще е нестандартен, иновативен и с огромна перспектива, защото ще ползва най-последните научни разработки, все още слабо известни по света. Който първи използва изобретения, той винаги става лидер в съответната област на приложение на тия изобретения...


Цена: 700000.00 лв.

Телефон: 0895116204



Подобни обяви

с. Татарево
Продавам къща на 2 етажа и отделно от нея 2 стаи и санитарен възел. Двор около 1,5 дка.Близо до цент...
Продавам къща в с.Кичево,обл.Варна-тел.0988935666
Двуетажна къща в центъра на селото,5 спални,маза,зимна кухня с хол,лятна кухня,външна и вътрешна тоа...
Къща с. Мдово общ. Братя Даскалови
Къща на два етажа, монолитна с обща площ 68 м2 със следното разпределение - първи етаж стая с кухне...
СОБСТВЕНИК ПРОДАВА ЛУКСОЗНА КЪЩА В С.ТАБАЧКА
Луксозна къща за целогодишно обитаване на два надземни етажа. Асфалтов път до нея.Дворът от 1000 м² ...
Продавам къща с дворно място 1дка
Продавам къща с дворно място в с. Татарево. Телефон за контакт 0884387060

Публикувайте коментар към обявата