Портала за малки обяви
Търсене:
ОБЯВИ НОЩУВКИ ПУБЛИКУВАЙ ОБЯВА ПОМОЩ
Burkan.info » Туризъм оферти » Екскурзии в чужбина » Москва и Санкт Петер...»

Москва и Санкт Петербург - Септемврийска програма

Прегледано 33 пъти от 08 Юли 2019. №: 2405483

Дати: 02.09.2019г – 09.09.2019г1-ви ден: Излитане от летище София с директен полет на България Ер за Москва в 15:15ч. Кацане на летище Шереметиево в 18:10ч. Трансфер до хотела. Настаняване. Нощувка.2-ри ден: Закуска.

Автобусна обзорна екскурзия на Москва – панорама Кремъл, Новодевическия манастир, „Воробыевы горы”, МГУ, Поклонная гора, Триумфалната арка, Кутузовския проспект, Моста Багратион, Деловия център „Москва Сити”, Новия Арбат и др.

Свободно време.

Възможност за допълнителни екскурзии по желание:

* Екскурзионна програма „Москва-сити” – разходка по мост „Багратион” – издигнат от бетон и стъкло, носещ името на руския пълководец Багратион и Деловия център – известен със своите сгради и небостъргачи с уникална архитерктура, всяка от които със собствено име. Кулминацията на екскурзията завършва с изкачване със скоростен асансьор – 7м/сек. до 54 етаж на легендарната „Башня Федерация” . От наблюдателната площадка, Вие ще имате възможността да разгледате Москва от птичи поглед.3-ти ден: Закуска. Пешеходен ден!

Екскурзия по Червения площад, Александровската градина и Манежния площад: Мавзолеят на Ленин, Църквата Василий Блажений, ГУМ, Казанската църква, Сградата на Историческия музей, Паметника на Жуков, Старата сграда на МГУ, ТЦ „Охотный ряд”, Могилата на Неизвестния войник, Паметника на Александър1 и др. (обектите се разглежда отвън).

Екскурзия на територията на Московския Кремъл с посещение на Успенската и Архангелската катедрала. Московският Кремъл е визитната картичка, не само на Москва, но и на цяла Русия! Красотата и величието му са въплътени в неговия архитектурно-художествен ансамбъл! Впечатлява с неповторимия природен ландшафт, църквите и дворците на неговата територия! Тук са се венчавали Великите руски Князе и Царе! От тук са се издавали и се издават най-важните укази на страната! Тук е работната Резиденция на Президента на Русия! Тук ще научите за историята на Кремъл от неговото създаване до наши дни!

Свободно време.Нощувка. Възможност за допълнителни екскурзии по желание:

* Екскурзия в Оръжейната Палата на Кремъл – световноизвестния музей-съкровищница.

* Третяковската галерия - Съкровищницата на руската живопис: от иконописите от 13-ти век до творбите на руските художници от 18-ти до 20-ти век.

Нощувка.4-ти ден: Закуска.

Свободно време до обяд или Възможност за допълнителна екскурзия по желание:

* Екскурзия Музей Космонавтики - Един от най-големите научно-технически музеи в света. Тук може да видите образци на ракетно-космически техники, лични вещи на космонавти и конструктори, архивни документи, истински космически кораби и др.

Освобождаване на хотела. Трансфер до жп гарата. В 13:30ч отпътуване за Москва с високоскоростния влак САПСАН!

17:25ч пристигане в Санкт Петербург. Трансфер до хотела и настаняване. Вечеря. Нощувка.5-ти ден:

Закуска.

Автобусна обзорна екскурзия на Санкт Петербург, с разглеждане на ансамблите на Дворцовия и Исакиевския площади, Стрелката на Василиевския остров, Марсово поле, Петропавловската крепост; Дома на Петър I; крайбрежните и островите по делтата на река Нева и др.. Обяд.

Посещение на ЕРМИТАЖА /Зимният дворец/– Гордостта на Русия. Той е най-големият художествен и културно-исторически музей не само в Русия, но и в Света със своята огромна колекция от над 3 милиона произведения. В колекцията на музея има само оригинали. Запознаване с парадните зали на зимната императорска резиденция и шедьоврите на световното изкуство.

Свободно време. Нощувка.

Възможност за допълнителни екскурзии по желание:

* Разходка с корабче по реките и каналите на „Северната Венеция” - Преоткрийте красотата на Санкт Петербург с разходка с корабче под многобройните мостове, които в града са повече от 400. Това са и гигански метални подвижни мостове, и каменни „гърбави”, и изящни висящи над малките реки и канали, всеки имащ своята история.6-ти ден:

Закуска.

Автобусна екскурзия до Петерхоф - Бившата лятна резиденция на Петър Велики. Палати и златни фонтани от XVIII в. привличат туристите, които остават омаяни от красотата му. Пищни градини заобикалят огромната резиденция — музей, проектиран от френски, италиански, руски, холандски и немски архитекти. Паркът се състои от долен и горен парк, фонтани, система от канали и басейни, ландшафт паркове. В градините на двореца има множество фонтани и каскади. По поръчка на царя, любител на забавленията и остроумните шеги, някои фонтани са монтирани в дърветата и на различни уединени места. Техните механизми се задействат чрез настъпване на камък или преместване на лост.

Обяд. Връщане в Санкт Петербург. Свободно време. Нощувка.

Възможност за допълнителни екскурзии по желание:

* Нощна автобусна екскурзия Тайните на Санкт Петербург с включено наблюдение на неповторимия емблематичен спектакъл за Санкт Петербург – вдигането на масивните мостовете над р.Нева7-ми ден:

Закуска.

Автобусна екскурзия до царското село /гр.Пушкин/ и Екатерининския дворец /извънградската резиденция на Екатерина Велика/ - Посещение на Дворцовия ансамбъл „Царско село” и разглеждане на Екатерининския Дворец – бисер на руския барок. Той е забележителен паметник на световната архитектура и парковото изкуство! БОНУС – посещение на знаменитата „кехлибарената стая”.

Обяд. Връщане в Санкт Петербург. Свободно време. Нощувка.

Възможност за самостоятелно посещение на Казанския катедрален храм – един от символите на града, в който се съхранява чудотворната икона на Казанската Света Богородица.

Възможност за допълнителни екскурзии по желание:

* Посещение на Юсуповски дворец” Уникален архитектурен ансамбъл от 18-20 в., имение на известния дворянски род Юсупови в Санкт Петербург с автентични разкошни апартаменти, кабинети и бални зали, домашен театър, наречен „енциклопедия” на петербургския аристократичен интериор. Тук са се провеждали най - бляскавите балове в града.8-ми ден:

Закуска. Свободно време до обяд. Освобождаване на хотела.

Трансфер до жп гарата. В 13:30ч отпътуване за Москва с високоскоростния влак САПСАН!

13:35ч пристигане в Москва. Трансфер до летище Шереметиево. В 19:35ч полет за България.

В 22:30ч кацане на летище София.

Цена: 2299 лвЦената включва:

- Самолетни билети: София - Москва - София с включени летищни такси към (03.06.2019г);

- Билети за високоскоростен влак САПСАН Москва - Санкт Петербург - Москва;

- 3 нощувки със закуски в хотел 3* в Москва;

- 4 нощувки с 4 закуски в хотел 3* в Санкт Петербург; 4 обяда;

- Всички трансфери по програмата;

- Автобусна обзорна обиколка на Москва;

- Екскурзия по Червения площад, Александровската градина и Манежния площад;

- Екскурзия на територията на Московския Кремъл с посещение на Успенската и Архангелската катедрала;

- Автобусна обзорна обиколка на Санкт Петербург;

- Посещение на Ермитажа, с включена входна такса;

- Екскурзия до Петерхоф с включена входна такса за градините;

- Екскурзия до Царско село с включено посещение на Екатерининския дворец;

- Екскурзоводски услуги на български език;

- Водач от БългарияЦената не включва:

- Туристическа руска виза - 120лв., със срок за издаване 10 работни дни (с включена такса визов център);

- Медицинска застраховка;

- Допълнителни екскурзии по желание;

- Разходи за градски транспорт и от личен характер

ТА РАДУГАТУРС

Тел. 032 620484/ 0878 639889

www.radugatours.com

Подобни обяви

Екскурзия до ПАРИЖ СЪС САМОЛЕТ и гид на български - 2/3* - стандартен хотел

Екскурзия до Париж със самолет и гид на български


2/3* - стандартен хотел - * <...
ЕКСКУРЗИЯ ДО РИМ СЪС САМОЛЕТ и водач на български
3* - стандарт - 3 *

ЕКСКУРЗИЯ ДО РИМ СЪС САМОЛЕТ и водач на български...
ТАСОС - Зелената перла на Гърция - 3 дни

Екскурзии до Гърция


3* - стандарт - 3 *

ТАСОС - Зелената перла на Гърц...
ЕКСКУРЗИЯ ДО АЛБАНИЯ Дневен преход


Дати: 22.09.2016
Цена от: 220 лв.
4 дни / 3 нощувки

«РЕЗЕРВИРАЙ»
«ПР...
Екскурзия за 22 септември 2016 до Истанбул с 2 нощувки + БОНУС посещение парк и Мол Виаленд, WILD PARK - дивият свят на джунглата и океана + Одрин от Ст.Загора 22.-25.09.16
ПРОМО ОФЕРТА Екскурзия за 22 септември до Истанбул с 2 нощувки + БОНУС посещение парк и Мол Виаленд,...

Публикувайте коментар към обявата