Портала за малки обяви
Търсене:
ОБЯВИ НОЩУВКИ ПУБЛИКУВАЙ ОБЯВА ПОМОЩ
Burkan.info » Туризъм оферти » Екскурзии в чужбина » Екскурзия до Дубай 2...»

Екскурзия до Дубай 27.11. - 02.12.2019г. / 5 нощувки

Прегледано 244 пъти от 16 Май 2019. №: 2403908

Екскурзия до Дубай с Караджъ Турс



Период на провеждане:

27.11. - 02.12.2019г. / 5 нощувки



Промо цена - 1078 лв. на човек в двойна стая в хотел 3*

Промо цена - 1386 лв. на човек в двойна стая в хотел 4*

Промо цена - 1951 лв. на човек в двойна стая в хотел 5*



Цените за ранни записвания са валидни до 28.06.2019 г. и включват 21 % отстъпка !



ПАКЕТЪТ ВКЛЮЧВА:



Самолетен билет София - Дубай - София с включени летищни такси с АК Флай Дубай ;

1 брой салонен багаж до 7 кг. с размер 56/45/25см на борда на самолета ;

Чекиран багаж 20 кг.;

Трансфер летище-хотел-летище;

5 нощувки със закуски в избрания хотел ;

Обзорна обиколка на Дубай с местен екскурзовод

Посещение на Рамката (Dubai Frame);

Представител от фирмата - организатор Караджъ Турс в Дубай ;

Обслужване от професионални, лицензирани гидове по време на екскурзиите в Дубай.



ПАКЕТЪТ НЕ ВКЛЮЧВА:



Екскурзии по желание;

Медицинска застраховка Помощ при пътуване в чужбина с покритие 10 000 евро за лица до 65 г.;

Лица над 65г. доплащат допълнително за медицинска застраховка.

Посещение на Магическите градини (трансфер и входна такса) при минимум 10 записани туристи - 68лв. на човек;

Модерен круиз с вечеря по Дубай Марина при минимум 10 записани туристи - 127лв.

Вечеря в хотел Армани 5* при минимум 10 записани туристи - 254лв.

Бурж Кхалифа и Дубай Мол при минимум 10 записани туристи - 108лв.

Такса Туристически Дирхам в Дубай - заплаща се задължително и лично от туриста при настаняване хотела и се таксува на стая на вечер:

- за хотели 3* - 10 дирхама

- за хотели 4* - 15 дирхама



Екскурзионна програма:



Ден 1: 27.11.2019г.

Среща на летище София / Терминал 2/ в 11:30 ч. с водача на групата, който ще ви придружава по време на цялото пътуване. Полет за Дубай в 14:10 ч. с авиокомпания Флай Дубай. Пристигане на летище Дубай Интернешънъл Еърпорт в 20:55 ч. Трансфер и настаняване в избрания хотел. Нощувка.



Ден 2: 28.11.2019г.

Закуска. Включено в цената: Панорамна обиколка на Дубай . Екскурзията ще Ви даде възможност да се запознаете с най-интересните забележителности в Дубай докато екскурзоводът ви разказва за историята на Емирството, новите проекти, както и любопитни факти от живота на местното население. Ще имате възможност да посетите стария район Бастакия / Bastakiya /. Това е въщност тази част на Дубай, където се намират най-старите постройки и крепостни стени на града. Тук ще видите специфичните за арабския свят вятърни кули за охлаждане, които стърчат над всяка къща и играят ролята на естествени климатици. Ще направим кратка разходка и по Форт Ал Фахиди. Посещението на новата част на Дубай, ще разкрие пред очите Ви поредица от архитектурни фантазии, превърнати в реалност - интересен контраст между уважаваните стари традиции и ултрамодерния лукс и много цветя в сърцето на пустинята. По време на обиколката ще посетим една от най-новите забележителности на Дубай - Рамката / Frame Dubai /, която бе открита официално на 1 януари 2018 г. в красивия парк Zabeel. Проектът разказва историята на миналото, настоящето и бъдещето на Дубай. Двете 150-метрови стъклени кули са свързани с 93-метров частично прозрачен мост, където посетителите могат да се насладят на забележителна 360-градусова панорама на града. Северът показва забележителностите на стария Дубай - Дейра и Бур Дубай, а на юг се ще видите модерните търговски центрове и популярните небостъргачи. В обиколката ще имате възможност и да разгледате крайбрежния квартал Джумейра /Jumeirah /, най-високия небостъргач в света Бурж Кхалифа / Burj Khalifa / и 7-звездния хотел Бурж ал Араб / Burj al Arab /. Турът ще продължи с посещение на Мадинат Джумейра / Madinat Jumeirah / или както го наричат - Арабската Венеция. Там ще имате свободно време за романтични снимки и кратка почивка. След това ще се отправим към изкуствения остров Палм Джумейра/ The Palm Jumeirah /, като ще имаме възможност да видим и снимаме великолепната арка на луксозния хотел Atlantis The Palm. Ще посетите също и новия бляскав квартал Дубай Марина / Dubai Marin a/, като ще спрем за фото-пауза до забележителния спираловиден небостъргач с 90-градусово усукване - КайЕн Тауър.

Екскурзия по желание: Посещение на Магическите градини (трансфер и входна такса) при минимум 15 записани туристи. Ще се насладите на най-големите вертикални и хоризонтални градини в света с около 45 млн. цветя разположени на 72 кв. км площ, омайващи със своята красота и разнообразие. Градините са вписани в Книгата на Гинес за най-дълга стена от цветя. Ще имате и свободно време за разходка сред цветните композиции, кафе и снимки

Нощувка.



Ден 3: 29.11.2019г.

Закуска. Свободно време за плаж, шопинг или екскурзии по желание.



Екскурзия по желание: Абу Даби с включено посещение на Лувъра.

Само преди 80 години Абу Даби не е много повече от рибарско пристанище, кацнало върху един остров в непосредствена близост до континента, известно с ловците си на перли. Днес Абу Даби - столицата на Емирствата, грабва с лежерната омая на белия пясък, тюркоазени води, подреденост и отново блестящи архитектурни постижения.

Абу Даби е най-голямата от седемте перли в огърлицата на Обединените Арабски Емирства и се намира само на около 100 км. от Дубай.

Още на влизане в града ще посетите о-в Яс / Yas Island / - известен с пистата си за Гран При на Формула 1 (не е включено посещение на пистата). Изградено на изкуствен остров, на 12 км от столицата на ОАЕ, спортното съоръжение е много повече от писта за моторни състезания. Построена за по-малко от две години, тя предлага едни от най-добрите условия, както за работа на екипите, така и за зрителите - петте основни трибуни, предвидени за 50 000 зрители са изцяло покрити. Кратко свободно време за разходка в Яс Мол / Yas Mall / и фирменните магазини на развлекателния парк Ferrari World.

След което се отправяме към най-новия музей в Абy Даби - Лyвъpа, който е пъpвия клон на cветовноизвестния мyзей извън Фpанция. Модернистичният музей, чиято архитектура е вдъхновена от арабските медини (квартали), обхваща 55 постройки с идеята за универсален музей белите му стени улавят отражението на водата на Персийския залив.Посещението на столицата няма да е пълноценно ако не посетим и новооткрития архитектурен и културен феномен: Лувърът в Абу Даби. Модернистичният музей, чиято архитектура е вдъхновена от арабските медини (квартали), обхваща 55 постройки. Белите им стени улавят отражението от водата на Персийския залив. За разлика от други музеи, подредбата в които е според стилове или цивилизации, Лувърът в Абу Даби обединява универсални теми и междукултурни влияния - от праисторически времена до наши дни. Посетителите ще видят приютени на едно и също място страница от син Коран от 9-и век, йеменска Тора от 1498 г., будистка Сутра, два тома от готическа Библия от 13-и век. Звездата сред експонатите е творбата Прекрасната Ферониера на Леонардо да Винчи, предоставена назаем от Лувъра в Париж. Общо 300 произведения на изкуството са предоставени на филиала в Абу Даби от 13 музея във Франция. Сред тях е и автопортрет на Ван Гог.

Ще разгледате и хотел Емирейтс Палас /Emirates Palace/ (фото-стоп отвън), построен в типичен арабски стил с архитектура, напомняща дворец от приказките. Ще имате възможност и да се насладите на великолепието на бялата джамия Шейх Зайед. Джамията е кръстена на първия президент на Обединените Арабски Емирства шейх Зайед бин Султан Ал Нахаян, чиято гробница също се намира там. Дизайнът на джамията е вдъхновен от мавританската и монголската храмова архитектура и по-специално от джамията Хасан II в Казабланка и Бадшахи в Лахор, повлияла пряко в разпределението и разположението на купола. Нейните извити арки символизират мавританската архитектура, а минаретата са класически арабски. Интериора и екстериора на Голямата джамия най-добре се описват като смесица от арабски, мавритански и монголски стил.



По желание около 19:00: Модерен круиз с вечеря по Дубай Марина

Двучасов круиз на традиционно арабско корабче. Насладете се на една съвсем различна и невероятно красива панорама на Дубай! Ще останете впечатлени от пищно осветените небостъргачи на Дубай Марина, яхтеното пристанище, Dubai Marina Mall, множеството 5-звездни хотели с интересна архитектура и Палмата Джумейра. Цената включва трансфер до корабчето, вечеря и безалкохолни напитки.

Нощувка.



Ден 4: 30.11.2019г.

Закуска. Свободно време за плаж, шопинг или екскурзии по желание.



Свободно време или екскурзия по желание един от посочените варианти:



1) По желание около 19:30: Вечеря в хотел Армани 5*

Поглезете се с романтична и стилна вечеря в хотел Армани 5*, разположен на шест етажа в кулата Бурж Халифа. Всичко в обзавеждането е създадено с много внимание към детайлите от италианската модна икона Джорджо Армани. Насладете се на класически ястия от Италия, специалитети от Тоскана, традиционни рецепти от индийската кухня, тапас и японска гурме кухня с прекрасна гледка към Танцуващите фонтани на Дубай. Вечерята е в ресторант Mediterraneo, разположен на първия етаж.



2) По желание около 19:30: Бурж Кхалифа и Дубай Мол

Изключително усещане е да се изкачите на върха на най-високата конструкция, строена някога. Със своите 828 м и 206 етажа, последният от които на 626-тия метър, Кулата на Халифа, както в превод от арабски означава Burj Khalifa, държи рекорда най- за постижения в повече от 14 категории. В най-високата си точка кулата се люлее хоризонтално, като прави трептения с дължина 1,5 метра.

Турът ще започне с разглеждане на Дубай Мол, най-големият в света търговски център, част от комплекса Бурж Кхалифа. Ще видите някои от забележителните му притежания, като огромната стена на Аквариума на Дубай, най-голямата ледена пързалка, Стената на гмуркачите и др., а след това най- бързият асансьор в света ще ви качи за 124 секунди до 124-ти етаж, където се намира обсерваторията На върха / At the Тop /.

А после какво ви очаква? Нямат край най-чудесата на Дубай. Великолепието на Танцуващите фонтани, жива вода на фона на забележителна музика и феерия от светлини, дори и да не споделим с вас рекордните постижения на създателите на фонтаните, това няма да ви попречи да настръхнете от магичното усещане, което създава танцуващата вода.

Нощувка.



Ден 5: 01.12.2019г.

Закуска. Свободно време за плаж, шопинг или екскурзии по желание.



По желание: Джип сафари в пустинята

Тази екскурзия е перлата в короната на вълнуващите приключения в Дубай. Неописуемо удоволствие ще ви достави това офроуд преживяване, тази дива езда по червените пясъчни дюни. Срамежливо залязващото слънце ще добави мека светлина и романтика, а пустинният пейзаж ще ви приканва да навлезете все по-дълбоко и по-дълбоко в сърцето на пустинята. Ще спрете сред червените дюни, за да опитате вкуса на арабското кафе и гостоприемството към странника. След залеза на слънцето ще пристигнете в бедуинския лагер, където ще бъде сервирана вечерята под открито небе. Тук ще може да нарисуват ръцете ви с къна, да пушите шиша /наргиле/, да яздите или просто да се снимате с камила - всичко това на фона на арабска музика и бели денс.

Връщане в хотела. Нощувка.



Ден 6: 02.12.2019г.

Закуска. Освобождаване на хотела около 06:30 часа. Трансфер до Дубай Интернешънъл Еърпорт за полет до София в 09:40ч. Пристигане на летището в София в 13:35ч.



За повече информация и резервации:



Караджъ Турс - Велико Търново ,

ул. Васил Левски № 3 , ет. 1 ,

GSM: 0879 00 74 15 ; 0887 82 36 89 ;

e-mail: vtarnovo@karacitours.bg





Подобни обяви

Екскурзия до ПАРИЖ СЪС САМОЛЕТ и гид на български - 2/3* - стандартен хотел

Екскурзия до Париж със самолет и гид на български


2/3* - стандартен хотел - * <...
ЕКСКУРЗИЯ ДО РИМ СЪС САМОЛЕТ и водач на български
3* - стандарт - 3 *

ЕКСКУРЗИЯ ДО РИМ СЪС САМОЛЕТ и водач на български



...
ТАСОС - Зелената перла на Гърция - 3 дни

Екскурзии до Гърция


3* - стандарт - 3 *

ТАСОС - Зелената перла на Гърц...
ЕКСКУРЗИЯ ДО АЛБАНИЯ Дневен преход


Дати: 22.09.2016
Цена от: 220 лв.
4 дни / 3 нощувки

«РЕЗЕРВИРАЙ»
«ПР...
Екскурзия за 22 септември 2016 до Истанбул с 2 нощувки + БОНУС посещение парк и Мол Виаленд, WILD PARK - дивият свят на джунглата и океана + Одрин от Ст.Загора 22.-25.09.16
ПРОМО ОФЕРТА Екскурзия за 22 септември до Истанбул с 2 нощувки + БОНУС посещение парк и Мол Виаленд,...

Публикувайте коментар към обявата