Портала за малки обяви
Търсене:
ОБЯВИ НОЩУВКИ ПУБЛИКУВАЙ ОБЯВА ПОМОЩ
Burkan.info » София » Туризъм оферти » Екскурзии в чужбина » Великден в Лондон»

Великден в Лондон

Прегледано 276 пъти от 01 Април 2019. №: 2402045



6 дни / 5 нощувки



26.04.2019 – 01.05.2019







ЦЕНА: от 1499 лв.







1 ДЕН - Отпътуване от летище София. Кацане в Лондон, трансфер, настаняване в хотела. Нощувка.



2 ДЕН - Закуска. Панорамна обиколка на Лондон с екскурзовод: Парламента, Уестминстърското абатство, „Даунинг стрийт” 10, Бъкингамския дворец, „Трафалгар скуеър”, Ковънт гардън, Лондонското Сити, катедралата „Св. Павел”, крепостта „Тауър“, Тауър бридж. Следобед - възможност за разглеждане на Британския музей с екскурзовод на български (доплащане 27 лв. на човек - цената включва двучасова обиколка на музея с екскурзовод на български). Участието в разглеждането на Британския музей се заявява и заплаща в България, а не на място. Провежда се при минимум 6 участника. Вечерта – възможност за вечеря в типичен английски пъб (доплащане 55 лв. на човек - цената включва голяма бира и типично английско основно ястие – най-често „фиш енд чипс“ – панирано филе от риба и пържени картофи; съпровождащ групата водач на български). Екскурзията се заявява и заплаща в България, а не на място. Провежда се при минимум 6 участника. Нощувка.



3 ДЕН – Закуска. Разходка с корабче по Темза до Грийнуич и свободно време в Грийнуич с възможност за посещение на обсерваторията, военноморския музей (доплащане 95 лв. на човек - цената включва билет за корабчето до Грийнуич и екскурзовод на български). Екскурзията се заявява и заплаща в България, а не на място. Провежда се при минимум 6 участника. След обяд - свободно време. Възможност за самостоятелно посещение на музеи по избор. Нощувка.



4 ДЕН – Закуска. Полудневна екскурзия до Уиндзор и Итън с доплащане 140 лв. за възрастен и 125 лв. за деца и младежи до 16 г. Цената включва билет за влак до Уиндзор и обратно, екскурзоводско обслужване на български в двореца Уиндзор и в Итън и таксата за вход в двореца Уиндзор. Екскурзията се заявява и заплаща в България, а не на място. Провежда се при минимум 6 участника. След обяд - свободно време. Възможност за самостоятелно посещение на Музея на мадам Тюсо и на къщата на Шерлок Холмс на „Бейкър Стрийт”, възможност за разходка из Риджънтс парк. Нощувка.



5 ДЕН – Закуска. Свободен ден. Възможност за разглеждане с екскурзовод на български на крепостта „Тауър“ и на квартала „Ийст енд“ (доплащане 65 лв. на човек - цената включва екскурзоводско обслужване на български и не включва таксата за вход в „Тауър“, която се заплаща на място; програмата включва разглеждане на крепостта „Тауър“, разходка из „Йист енд“ „по стъпките на Джак Изкормвача”, разходка по пазара „Спитълфийлд“, разглеждане на църквата „Крайст Чърч” и за отмора – възможност да пиете по една бира в пъбовете, обвеяни с легенди). Екскурзията се заявява и заплаща в България, а не на място. Провежда се при минимум 6 участника. Следобед – възможност за посещение на Националната галерия с екскурзовод на български език (доплащане 27 лв., цената включва обиколка с екскурзовод на български). Посещението се заявява и заплаща в България, а не на място. Провежда се при минимум 6 участника. Националната галерия е една от най-богатите галерии за изобразителни изкуства в света. Основана е през 1824 г. от крал Джордж IV. Съхранява живописни произведения от XIII век до края на XIX в., сред които шедьоври на Джото, Леонардо да Винчи,Тициан, Тинторето, Веронезе, Веласкес, Ван Ейк, Ван Дайк, Рубенс, Брюгел, Уилям Търнър, Никола Пусен, Риго, както и впечатляваща импресионистична колекция - Мане, Реноар, Моне, Дега, Сисле, Сезан, Тулуз-Лотрек, Ван Гог. Нощувка.



6 ДЕН – Закуска. Напускане на хотела, трансфер до летището. Отпътуване за София.



ената включва:



Самолетен билет;

Летищни такси;

1 бр. салонен багаж;

1 бр. чекиран багаж;

Трансфери летище-хотел-летище;

Съответния брой нощувки + закуски в избрания хотел;

Панорамна обиколка на Лондон с екскурзовод.



За повече информация, моля свържете се с офиса на Doors Travel!

гр. София, ул. Неофит Рилски 60

тел. 359 2 / 4173377

gsm:0895071113

gsm:0895001128

e-mail: office@doors-travel.com

www.doors-travel.com


Цена: 1499.00 лв.




Подобни обяви

Екскурзия до ПАРИЖ СЪС САМОЛЕТ и гид на български - 2/3* - стандартен хотел

Екскурзия до Париж със самолет и гид на български


2/3* - стандартен хотел - * <...
ЕКСКУРЗИЯ ДО РИМ СЪС САМОЛЕТ и водач на български
3* - стандарт - 3 *

ЕКСКУРЗИЯ ДО РИМ СЪС САМОЛЕТ и водач на български



...
ТАСОС - Зелената перла на Гърция - 3 дни

Екскурзии до Гърция


3* - стандарт - 3 *

ТАСОС - Зелената перла на Гърц...
ЕКСКУРЗИЯ ДО АЛБАНИЯ Дневен преход


Дати: 22.09.2016
Цена от: 220 лв.
4 дни / 3 нощувки

«РЕЗЕРВИРАЙ»
«ПР...
Екскурзия за 22 септември 2016 до Истанбул с 2 нощувки + БОНУС посещение парк и Мол Виаленд, WILD PARK - дивият свят на джунглата и океана + Одрин от Ст.Загора 22.-25.09.16
ПРОМО ОФЕРТА Екскурзия за 22 септември до Истанбул с 2 нощувки + БОНУС посещение парк и Мол Виаленд,...

Публикувайте коментар към обявата