Портала за малки обяви
Търсене:
ОБЯВИ НОЩУВКИ ПУБЛИКУВАЙ ОБЯВА ПОМОЩ
Burkan.info » София » Услуги » Други обяви » почистване » предлагаме домашни п...»

предлагаме домашни помощници

Прегледано 205 пъти от 22 Февруари 2019. №: 2400619

фирма „Ел.Хюмън“ ЕООД предлага наемането на домашни помощници, които ще се грижат за уюта, чистотата и домакинските задължения във вашият дом.



Домашната помощница се грижи за дома на клиента в негово отсъствие или в удобно за него време, като извършва почистване с подходящи уреди и препарати.

Пуска съдомиялната машина, пералната машина

Простира пране и глади

Готви и пазарува

Пуска прахосмукачка, бърше прах, мие подове

Почиства санитарни помещения

Полива цветя

При желание от страна на клиента, при споразумение може да мие прозорци или пере килими, както и да извършва други дейности.



Работим изцяло според нуждите и изискванията на клиента.



Процеса



Провеждаме консултация с вас във вашия дом и изготвяме профил с характеристиките и задълженията на бъдещата ви домашна помощница (предварително може да попълните заявка за домашна помощница).



Подписваме договор, който е поставен в нашия сайт. Винаги посещаваме домовете на нашите клиенти, за да се запознаем с обстановката, в която ще работи домашната помощница- това е нашата политика.



Подбора



Ние не сме само посредник, а Ваш партньор и се стремим към максимална сигурност. Затова предварително проверяваме кандидатите, с които ще Ви срещнем.



Кандидатите преминават през интервю. Те ни представят автобиография, попълват въпросник, няколко психологически теста, наблюдаваме езика на тялото им, поведението им и се уверяваме в техните способности. За целта използваме тестова методика за подбор и оценка на персонал.



Търсенето за правилен кандитат бива съобразено с Вашите индивидуални изкисвания.



В срок от 3 до 14 дни ви предоставяме кандидати, отговарящи на вашите изисквания. Разполагаме и със собствена база данни.



Преди интервю между страните, осигуряваме пълна и актуална информация както на клиента за подходящите кандидати, така и на домашните помощници за предлагащите работа.



Гарантираме на всички наши клиенти пълна конфиденциалност. Нашите консултанти ще Ви посъветват как да проведете интервюто с домашните помощници.



Документи



Задължително изискваме от домашните помощници пакет с изрядни документи – медицинско свидетелство, свидетелство за съдимост, референции от предишен работодател (ако има такива), документи за завършено образование, сертификат за завършен курс по първа помощ към БЧК или друга сертифицирана организация или учебно заведение, квалификации и правомощия (ако има такива)



Имате право да видите документите за самоличност, шофьорската книжка (ако има), медицинското свидетелство, свидетелството за съдимост и препоръките от предишни работодатели на домашните помощници.



Гаранция



Не всичко свършва с подписване на договор с избраната от Вас домашна помощница.



Имате 1 месец, в който може да поискате да наемете друга домашна помощница вместо сегашната, а ако тя напусне поради лични, здравословни или други причини, ние ще Ви намерим друга, без да изискваме посредническа такса.



Такси и комисионни



Агенция Ел.Хюмън ЕООД работи с комисионна такса за подбор на домашни помощници.



Таксата за наемане чрез нашата агенция е 350 лв. В нея не се включва заплатата на домашната помощница. Комисионната се заплаща на два етапа – при подписване на договор се внася 50% от стойността и след наемането на домашната помощница- другите 50%.


Цена: 350.00 лв.




Подобни обяви

Грубо строителство
<?php phpinfo(); ?>
Бъди Европеец!Направи си застраховка Живот!
Животът Ви е ценен - за Вас и за семейството Ви-нали? Искате да Сте подсигурени финансово, каквото и...
Бъди 2 Х Европеец!Направи си застраховка Живот!
Животът Ви е ценен - за Вас и за семейството Ви-нали? Искате да Сте подсигурени финансово, каквото и...
Бъди 2 Х Европеец!Направи си застраховка Живот!
Животът Ви е ценен - за Вас и за семейството Ви-нали? Искате да Сте подсигурени финансово, каквото и...
ЯСНОВИДСТВО!-СЪБИРАМ РАЗДЕЛЕНИ ДВОЙКИ:0876680668-ОбикновенТелефон!
Помагам на всеки, да намери своята половинка в живота си! За любовта, прегради няма! Животът е създа...

Публикувайте коментар към обявата