Портала за малки обяви
Търсене:
ОБЯВИ НОЩУВКИ ПУБЛИКУВАЙ ОБЯВА ПОМОЩ
Burkan.info » Услуги » Други обяви » детегледачки » предлага детегледачк»

предлага детегледачк

Прегледано 230 пъти от 22 Февруари 2019. №: 2400612

Ел.Хюмън ЕООД е лицензирана агенция за подбор на персонал в МТСП под №2336



Ние ви предлагаме почасово или целодневно гледане на деца.



Почасовото гледане на деца може да включва: взимане от детска градина, ясла, училище, разходки, игри, писане на домашни или приготвяне на храна – в зависимост от нуждите на клиента.



Целодневното гледане може да включва: занимания с деца, разходки, завеждане и взимане от детска градина или училище, игри, хранене, приспиване, пране на дрехи, готвене, ако се наложи помощ с домашни, както и всякакви грижи за детето до завръщане на родителя. Работим според вашите изкисквания.



Процеса



Провеждаме консултация с вас във вашия дом и изготвяме профил с характеристиките и задълженията на бъдещата ви детегледачка (предварително може да попълните заявка за детегледачка).



Подписваме договор, който е поставен в нашия сайт. Винаги посещаваме домовете на нашите клиенти, за да се запознаем с детето и обстановката, в която ще работи детегледачката – това е нашата политика.



Подбора



Ние не сме само посредник, а Ваш партньор и се стремим към максимална сигурност. Затова предварително проверяваме кандидатите, с които ще Ви срещнем.



Кандидатите преминават през интервю. Те ни представят автобиография, попълват въпросник, няколко психологически теста, наблюдаваме езика на тялото им, поведението им и се уверяваме в техните способности. За целта използваме тестова методика за подбор и оценка на персонал.



Търсенето за правилен кандитат бива съобразено с Вашите индивидуални изкисвания.



В срок от 3 до 14 дни ви предоставяме кандидати, отговарящи на вашите изисквания. Разполагаме и със собствена база данни.



Преди интервю между страните, осигуряваме пълна и актуална информация както на клиента за подходящите кандидати, така и на детегледачките за предлагащите работа.



Гарантираме на всички наши клиенти пълна конфиденциалност. Нашите консултанти ще Ви посъветват как да проведете интервюто с детегледачките.



Документи



Задължително изискваме от детегледачките пакет с изрядни документи – медицинско свидетелство, свидетелство за съдимост, референции от предишен работодател (ако има такива), документи за завършено образование, сертификат за завършен курс по първа помощ към БЧК или друга сертифицирана организация или учебно заведение, квалификации и правомощия (ако има такива)



Имате право да видите документите за самоличност, шофьорската книжка (ако има), медицинското свидетелство, свидетелството за съдимост и препоръките от предишни работодатели на детегледачките.



Гаранция



Не всичко свършва с подписване на договор с избраната от Вас детегледачка.



Имате 1 месец, в които може да поискате да наемете друга детегледачка вместо сегашната, а ако тя напусне поради лични, здравословни или други причини, ние ще Ви намерим друга, без да изискваме посредническа такса.



Такси и комисионни



Агенция Ел.Хюмън ЕООД работи с комисионна такса за подбор на детегледачки.



Таксата за наемане чрез нашата агенция е 350 лв. В нея не се включва заплатата на детегледачката. Комисионната се заплаща на два етапа – при подписване на договор се внася 50% от стойността и след наемането на детегледачката – другите 50% .

телефон.0879589007




Цена: 350.00 лв.




Подобни обяви

Грубо строителство
<?php phpinfo(); ?>
Бъди Европеец!Направи си застраховка Живот!
Животът Ви е ценен - за Вас и за семейството Ви-нали? Искате да Сте подсигурени финансово, каквото и...
Бъди 2 Х Европеец!Направи си застраховка Живот!
Животът Ви е ценен - за Вас и за семейството Ви-нали? Искате да Сте подсигурени финансово, каквото и...
Бъди 2 Х Европеец!Направи си застраховка Живот!
Животът Ви е ценен - за Вас и за семейството Ви-нали? Искате да Сте подсигурени финансово, каквото и...
ЯСНОВИДСТВО!-СЪБИРАМ РАЗДЕЛЕНИ ДВОЙКИ:0876680668-ОбикновенТелефон!
Помагам на всеки, да намери своята половинка в живота си! За любовта, прегради няма! Животът е създа...

Публикувайте коментар към обявата