Портала за малки обяви
Търсене:
ОБЯВИ НОЩУВКИ ПУБЛИКУВАЙ ОБЯВА ПОМОЩ
Burkan.info » София » Туризъм оферти » Екскурзии в чужбина » Фестивал на лалето 2...»

Фестивал на лалето 2019 в Истанбул с посещение на парка Емирган и църквата Св. Стефан

Прегледано 193 пъти от 19 Януари 2019. №: 2399220

ПРОМОЦИОНАЛНИ ЦЕНИ ВАЛИДНИ ЗА ЗАПИСВАНИЯ ДО 31.01.2019



Първи ден

Отпътуване от София в 22:00 ч. от паркинга пред стадион „Васил Левски”, от Шел Пазарджик в 23:00 ч., от Пловдив в 23:45 ч. от OMВ Санкт Петербург, от Димитровград в 01:00 ч. от Газпром Димитровград. Нощен преход.



Втори ден

Пристигане в Истанбул сутринта. Пешеходна обиколка на историческия център на града (включена в цената) с разглеждане на Хиподрума, Египетския обелиск, „Синята джамия”, църквата „Св. София”, двореца „Топкапъ” (отвън). Настаняване в хотела. Желаещите да разгледат отвътре църквата „Св. София”, Водохранилището, могат да го направят в следобедните часове, в компанията на местен лицензиран екскурзовод (доп. заплащане). За да има вечерта ви подобаващ завършек, ви предлагаме вечеря с шоу програма в Ориент Хаус Босфорус, където ще имате възможност да се насладите на невероятните нощни гледки към Златния рог и Босфора, разкриващи се пред вас по време на нощния круиз (доп. заплащане). Връщане в хотела. Нощувка.



Трети ден

Закуска. Посещение на Българската църква „Свети Стефан“, считана за най-красивия християнски храм в цяла Турция. Програмата продължава с разходка до парка Емирган – емблематично за Истанбул място, особено през пролетта, когато е сезонът на лалетата. Очаква ви неповторима цветна феерия и изящни композиции от различни по форма и цвят лалета, съчетани по изумителен начин. Разходката тук е приказно преживяване и със сигурност ще пожелаете да се снимате и запазите като спомен всяка една от тези божествени комбинации от лалета. Възможност за дневна разходка с яхта по Босфора, придружена от беседата на местен екскурзовод, който ще ви запознае с историята на красивите сгради и дворци, разположени на азиатския и европейския бряг на Истанбул (доп. заплащане). Следва посещение на Сапфир - най-високата жилищна сграда в Европа, извисяваща се на 261 метра, от където ще можете да се полюбувате на този космополитен град от птичи поглед. Изкачване с високо скоростния асансьор ще ви отведе до панорамната тераса на последния етаж на небостъргача. Желаещите да изпитат силни емоции чрез симулация на полет с хеликоптер в 5D киното, ще се пренесат за около 10 минути във вътрешността на Синята джамия, Хиподрума, Света София, дори ще усетят по краката си пръските вода „прелитайки“ над Босфора (доп. заплащане). Вечерта по желание - нощна обиколка на Истанбул, включваща забележителностите на Султан Ахмет, разходка по моста Галата и изкачване с лифт до кафенето на Пиер Лоти (доп. заплащане). Връщане в хотела. Нощувка.



Четвърти ден

Закуска. От 8:30 ч. посещение на Двореца „Долмабахче” - ненадминат със своята пищност и лукс, декориран със златни орнаменти и със стени, окичени с картините на някои от най-известните творци на 19 ти век. Екскурзията продължава към азиатската част на града по един от емблематичните мостове над Босфора. Следва свободно време за фото пауза в един от панорамните паркове на града, от който се открива великолепна панорама към необятния мегаполис (доп. заплащане). Възможност за допълнителна екскурзия до търговската улица „Истиклял“ (доп. заплащане). Изкачване до началото на Истиклял с историческата подземна въжена линия, най-старата в континентална Европа, отрита в далечната 1875 г. Следва разглеждане и посещение на средновековната каменна кула Галата. Разходка в района Пера, известен със старинните си постройки, в които днес се помещават отлични ресторанти и оживени барове. Свободно време или по желание посещение на Музея на Мадам Тюсо. Екскурзията приключва на площад Таксим - сърцето на модерния Истанбул. Следва организирано връщане до хотела с метро. Вечерта ви предлагаме да посетите новата атракция на Истанбул – Water Garden, където освен да се полюбувате на ослепителното лазерно шоу на пеещите фонтани, ще имате възможност и да похапнете в някой от гурме ресторантите, предлагащи неустоими изкушения. Връщане в хотела. Нощувка.



Пети ден

Закуска. Отпътуване за Бълагрия в 08:30 ч. и попътно посещение на Одрин със спиране на открития мол и свободно време (около 1,5 часа). Разглеждане на джамията „Селимие“ - най-голямата от султанските джамии в Турция (около 30 мин). Отпътуване за България. Пристигане в София около полунощ.





Пакетните цени включват:



Транспорт с лицензиран автобус.



3 нощувки със закуска.



Разглеждане на историческия център с екскурзовод на български език.



Посещение на българската църква „Свети Стефан“.



Посещение на парка Емирган.



Посещение на Одрин със спиране на търговски център и джамията Селимие.



Медицинска застраховка в ЗАД „Алианц България“, с покритие 5000 евро за лица до 65 г.



Обслужване по време на всички допълнителни екскурзии от местен лицензиран екскурзовод на български език.



Всички пътни и магистрални такси.



Прeдставител на ТО по време на пътуването и престоя.

ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ, МОЛЯ СВЪРЖЕТЕ СЕ С DOORS TRAVEL!!!



Doors Travel Ltd.

60 Neofit Rilski Str.

1000 Sofia, Bulgaria

phone: +359 2 / 417-33-77

mobile 1: +359 895 / 07-11-13

mobile 2: +359 895 / 00-11-28

facebook: Doors Travel

e-mail: office@doors-travel.com

www.doors-travel.com


Цена: 225.00 лв.




Подобни обяви

Екскурзия до ПАРИЖ СЪС САМОЛЕТ и гид на български - 2/3* - стандартен хотел

Екскурзия до Париж със самолет и гид на български


2/3* - стандартен хотел - * <...
ЕКСКУРЗИЯ ДО РИМ СЪС САМОЛЕТ и водач на български
3* - стандарт - 3 *

ЕКСКУРЗИЯ ДО РИМ СЪС САМОЛЕТ и водач на български



...
ТАСОС - Зелената перла на Гърция - 3 дни

Екскурзии до Гърция


3* - стандарт - 3 *

ТАСОС - Зелената перла на Гърц...
ЕКСКУРЗИЯ ДО АЛБАНИЯ Дневен преход


Дати: 22.09.2016
Цена от: 220 лв.
4 дни / 3 нощувки

«РЕЗЕРВИРАЙ»
«ПР...
Екскурзия за 22 септември 2016 до Истанбул с 2 нощувки + БОНУС посещение парк и Мол Виаленд, WILD PARK - дивият свят на джунглата и океана + Одрин от Ст.Загора 22.-25.09.16
ПРОМО ОФЕРТА Екскурзия за 22 септември до Истанбул с 2 нощувки + БОНУС посещение парк и Мол Виаленд,...

Публикувайте коментар към обявата