Портала за малки обяви
Търсене:
ОБЯВИ НОЩУВКИ ПУБЛИКУВАЙ ОБЯВА ПОМОЩ
Burkan.info » Пловдив » Туризъм оферти » Екскурзии в чужбина » Шедьоврите на Италия»

Шедьоврите на Италия

Прегледано 159 пъти от 28 Ноември 2018. №: 2397148

1 ден.4.00 ч. - отпътуване от Пловдив от бензиностанция OMV дo хотел Санкт Петербург (заявява се при сключване на договор и се заплаща допълнително), от София в 6.30 ч. от ул. „Оборище“ (в участъка между пл. „Александър Невски“ и бул. „Васил Левски“), в 7.00 ч. от автогара Сердика по маршрут Белград - Загреб - Любляна. Настаняване в района на Любляна / Постойна късно вечерта. Нощувка.

2 ден.Закуска. 08:00 ч. - отпътуване за Италия. Пристигане в Триест. Пешеходна разходка: площад Унита дИталия - сърцето на Триест; Площадът на Борсата с масивната сграда на старата стокова борса; Борго Терезиано - квартал, който процъфтявал по време на управлението на Мария Терезия; Римският театър. Отпътуване за Верона. Пешеходна разходка в историческия център на града: Арена ди Верона - един от най-добре запазените римски амфитеатри в Европа; площад Бра - най-големият площад на Верона и един от най-просторните и внушителни в цяла Европа; Къщата на Жулиета; площад Деле Ербе - старият римски форум; площад Синьория - аристократичният площад на Верона. Свободно време. Настаняване в района на Милано вечерта. Нощувка.

3 ден.Закуска. 8.00 ч. - отпътуване за Милано - италианският Ню Йорк, център на модата и банковото дело. Пешеходна разходка: Замъкът на фамилията Сфорца; Миланската катедрала - най- красивата готическа катедрала на юг от Алпите, строена по време на управлението на Джан Галеацо Висконти; пасажът Виторио Емануеле; Музикалният театър Ла Скала - един от най-известните в света. Свободно време. Отпътуване за Торино - промишлен, бизнес и културен център в Северна Италия, столица на Пиемонт. Пешеходна разходка: площад Пиаца Кастело с Палацо Мадама - резиденция на кралиците вдовици от 17 век; Палацо Реале - кралска резиденция до 1865 г.; църквата Сан Лоренцо, строена през 17 век; Катедралата от 15 век, посветена на св. Йоан Кръстител; Виа Гарибалди - най-известната търговска улица. Свободно време. Настаняване в района на Торино вечерта. Нощувка.

4 ден.Закуска. 8.00 ч. - отпътуване за Генуа. Пешеходна разходка (1 ч.): Старото пристанище; катедралата Сан Лоренцо, в която се съхраняват мощите на Йоан Кръстител - покровителя на Генуа; Дворецът на дожите - в миналото седалище на управлението на Републиката и резиденция на дожите, днес е център на социалния и културния живот в града; площад Ферари - сърцето на града, обграден от обществени сгради, банки и офиси на най- големите корабни компании. Свободно време по улица Гарибалди - главната улица в Генуа, известна в миналото като златната улица, с домовете на богатите генуезки фамилии, запазени до днес. Отпътуване за Флоренция. По пътя - спирка в Ла Специя. Отпътуване от Ла Специя с влак за националния парк Чинкуе Тере (двупосочният билет Ла Специя - Вернаца - Ла Специя се заплаща отделно, около 7 EUR). Чинкуе Тере в превод означава Петте земи и е район на брега на Лигурско море. Малките градчета, който са терасовидно разположени над морето, привличат хиляди туристи с пъстрите си къщи и приятни гледки. Посещение на Вернаца - едно от тях, известно с неповторимата си атмосфера. Свободно време. Връщане в Ла Специя. Настаняване в района на Флоренция късно вечерта. Нощувка.

5 ден.Закуска. Напускане на хотела. 8.00 ч. - отпътуване за Флоренция - необходимо е ползване на градски транспорт. Туристическа програма с местен екскурзовод: Катедралата Санта Мария дел Фиоре - един от най-големите храмове в света с Купола на Брунелески шедьовър на ренесансовото изкуство и Кулата на Джото, откъдето се открива прекрасна панорама към целия град; Площад Синьория - политическият и културен център на града с Палацо Векиои църквата Санта Кроче - пантеонът на Италия, където са погребани Галилей, Макиавели, Росини, Гиберти. Свободно време: разходка до Понте Векио - Мостът на златарите, двореца Пити - богата колекция с произведения на Рафаел и Тициан и градините Боболи, предлагащи великолепна гледка към цяла Флоренция и р. Арно. По желание: посещение на галерия Уфици - един от най-старите и прочути музеи в света, където се съхраняват шедьоври на майстори като Джото, Ботичели, Леонардо да Винчи, Рафаел, Джордоне, Тициан и много други. 18.00 ч. връщане до хотела - необходимо е ползване на градски транспорт. 19.00 ч. - отпътуване за България.

6 ден.Пристигане в София на бензиностанция Lukоil (Западен парк, бул. Сливница – до Орион), площад Централна гара и ул. „Оборище“ (в участъка между пл. „Александър Невски“ и бул. „Васил Левски“) следобед, в Пловдив – привечер.

Цени:

РАННИ ЗАПИСВАНИЯ!

04.03.2019 г. - 549 лв.

26.03.2019 г. - 559 лв.

16.04.2019 г. - 569 лв.

01.05.2019 г. - 569 лв.

14.05.2019 г. - 569 лв.

04.06.2019 г. - 559 лв.

25.06.2019 г. - 549 лв.

30.07.2019 г. - 549 лв.

27.08.2019 г. - 549 лв.

17.09.2019 г. - 549 лв.

15.10.2019 г. - 549 лв.

Цената включва:



Транспорт с комфортен туристически автобус (климатик, видеосистема, минибар)

1 нощувка със закуска в хотел *** в района на Любляна / Постойна

1 нощувка със закуска в хотел *** в района на Милано

1 нощувка със закуска в хотел *** в района на Торино

1 нощувка със закуска в хотел *** в района на Флоренция

Пешеходни разходки в Триест, Верона, Милано, Торино, Генуа и Вернаца

Туристическа програма във Флоренция с местен екскурзовод

Застраховка Помощ при пътуване в чужбина с асистанс и лимит на отговорност 5 000 EUR на застрахователна компания Армеец

Екскурзоводско обслужване



Цената не включва:



Такса престой в Италия: 2-4 EUR на турист на ден в хотел 2*/3* и 4-6 EUR на турист на ден в хотел 4* (заплаща се на рецепцията на всеки хотел)

Посещение на галерия Уфици с местен екскурзовод

Двупосочен билет за влак Ла Специя - Вернаца - Ла Специя: около 8 EUR

Местен/градски транспорт във Флоренция: около 5.50 EUR (двупосочен билет)

Доплащане за слушалки по време на пешеходната разходка във Флоренция (3 EUR)

Входни такси за църквата Санта Кроче (8 EUR), двореца Пити (13 EUR) и комбиниран билет за Купола на Брунелески, Кулата на Джото и баптистерията Сан Джовани (15 EUR) във Флоренция

Входни такси и билети за други музеи, обекти и прояви, посещавани по желание

Градски транспорт

Разходи от личен характер

Застраховка Отмяна на пътуване (Препоръчваме Ви сключването на тази застраховка!)















Подобни обяви

Екскурзия до ПАРИЖ СЪС САМОЛЕТ и гид на български - 2/3* - стандартен хотел

Екскурзия до Париж със самолет и гид на български


2/3* - стандартен хотел - * <...
ЕКСКУРЗИЯ ДО РИМ СЪС САМОЛЕТ и водач на български
3* - стандарт - 3 *

ЕКСКУРЗИЯ ДО РИМ СЪС САМОЛЕТ и водач на български



...
ТАСОС - Зелената перла на Гърция - 3 дни

Екскурзии до Гърция


3* - стандарт - 3 *

ТАСОС - Зелената перла на Гърц...
ЕКСКУРЗИЯ ДО АЛБАНИЯ Дневен преход


Дати: 22.09.2016
Цена от: 220 лв.
4 дни / 3 нощувки

«РЕЗЕРВИРАЙ»
«ПР...
Екскурзия за 22 септември 2016 до Истанбул с 2 нощувки + БОНУС посещение парк и Мол Виаленд, WILD PARK - дивият свят на джунглата и океана + Одрин от Ст.Загора 22.-25.09.16
ПРОМО ОФЕРТА Екскурзия за 22 септември до Истанбул с 2 нощувки + БОНУС посещение парк и Мол Виаленд,...

Публикувайте коментар към обявата