Портала за малки обяви
Търсене:
ОБЯВИ НОЩУВКИ ПУБЛИКУВАЙ ОБЯВА ПОМОЩ
Burkan.info » София » Туризъм оферти » Екскурзии в чужбина » Кoледа в Барселона и...»

Кoледа в Барселона и Мадрид

Прегледано 167 пъти от 12 Ноември 2018. №: 2396364

7 дни / 6 нощувки



20.12.2018 – 26.12.2019







ЦЕНА: от 1599 лв.





1 ДЕН Полет София – Барселона в 06:30 ч. Пристигане в Барселона в 08:35 ч. Трансфер. Свободно време. След 14:00 ч. - Настаняване в хотела. Възможност за самостоятелно разглеждане на музея на Пикасо, къщите на Гауди Каса Мила и Каса Батльо, и пр. По желание – факултативна програма посещение на парка Гюел + Саграда Фамилия – едни от най-впечатляващите творения на Гауди (с доплащане 50 лв и при предварителна заявка и заплащане в България, а не на място). Цената включва екскурзовод на български по време на визитата и резервация за група. Входните такси от 8 евро за парка Гюел и 15 евро за Саграда Фамилия се заплащат на място. Посещението се организира при минимум 10 участника. За това посещение се налага използване на метро. Вечерта – по желание – вечеря с фламенко спектакъл (с доплащане 168 лв) или фламенко спектакъл с една чаша напитка (с доплащане 86 лв).Нощувка.



2 ДЕН - Закуска. Обиколка на Барселона с екскурзовод на български: пл. „Каталуния”, Готическия квартал, Катедралата, „Ла Рамбла”, пл. “Колумб”, Пасейдж де Грасия с Ябълката на раздора и къщите на Гауди, Саграда Фамилия, пл. “Испания”. Свободно време. Възможност за самостоятелно разглеждане на музея на Пикасо, къщите на Гауди Каса Мила и Каса Батльо, и пр. Свободно време. Нощувка.



3 ДЕН – Закуска. Свободен ден. Възможност за самостоятелни разходки и посещения – Аквариума, зоологическата градина, хълма Монджуик. По желание – факултативна полудневна програма „Традиции и модернизъм в Барселона” (с доплащане 70 лв и при предварителна заявка и заплащане в България, а не на място). Цената включва обиколка с екскурзовод на български и се организира при минимум 10 участника. Обиколката включва Двореца на Каталунската музика, квартала Ел Борн с църквата „Санта Мария дел Мар”, парка Цитаделата, Триумфалната арка и завършва с Олимпийското пристанище, където можете да останете, за да се насладите на традиционна морска кухня. При тази полудневна екскурзия се налага използване на метро. Нощувка.



4 ДЕН – Закуска. Трансфер до летището. Полет Барселона - Мадрид. Пристигане в Мадрид. Трансфер. Настаняване в хотела. Възможност за посещение на музея Прадо с екскурзовод на български (с доплащане 75 лв и при предварителна заявка и заплащане в България, а не на място). Цената включва екскурзовод на български по време на визитата, резервация за група, таксата за вход в музея; посещението се организира при минимум 6 участника. Нощувка.



5 ДЕН – Закуска. Сутринта - обиколка на Мадрид с екскурзовод на български: пл. “Ориенте”, пл. “Испания”, „Гран Виа”, пл. „Пуерта дел Сол”, „Пласа Майор”. Вечерта – по желание – вечеря с фламенко спектакъл (с доплащане 152 лв) или фламенко спектакъл с една чаша напитка (с доплащане 86 лв). Нощувка.



6 ДЕН – Закуска. По желание – полудневна пешеходна програма „Мадридските потайности” с доплащане 51 лв и при предварителна заявка и заплащане в България, а не на място. Цената включва двучасова разходка с екскурзовод на български по живописните улички на мавританския квартал, пл. „Санта Ана”, квартала на писателите с мястото, където е била къщата на Сервантес, къщата-музей Лопе де Вега, ул. „Баркийо”, пл. „Пласа дел Рей” с къщата със седемте комина, квартал „Чуека”, сградата на „Паласио Лонгориа”, построен в стил модернизъм, пл. „Барсело” със сградата на Общинския музей на Мадрид в бароков стил от XVII век, търговската улица „Фуенкарал”, „Гран Виа”. Обиколката се организира при минимум 6 участника. Нощувка.



7 ДЕН – Закуска. Свободен ден. Възможност за шопинг, за разходки из парка Ретиро или самостоятелно разглеждане на музеи – музея Тисен, музея Регина София. По желание - полудневна екскурзия до Толедо – старата столица на Испания с доплащане 164 лв + такса за вход в Катедралата и при предварителна заявка и заплащане в България, а не на място. Цената включва транспорт с автобус до Толедо, екскурзоводска беседа на български в автобуса, разходка из историческия център на Толедо, разглеждане на Катедралата. Екскурзията се организира при минимум 6 участника. Завръщане в Мадрид. Свободен следобед. Tрансфер до летището. Полет Мадрид – София в 21:55 ч. Пристигане на летище София в 01:55 ч. на следващия ден.

Хотел Човек в двойна стая

Категория A 1599

Категория B 1777



Цените са на човек в лева.



Категория A: хотел Rialto*** + хотел City House Florida Norte by Faranda****



Категория B: хотел Gotico**** + хотел Santo Domingo****



Цената включва:



Самолетен билет;

Ръчна чанта;

1 бр. чекиран багаж до 10 кг;

Трансфери;

3 нощувки със закуски в Барселона;

3 нощувки със закуски в Мадрид;

Обиколка на Барселона с екскурзовод;

Обиколка на Мадрид с екскурзовод.

За повече информация, моля свържете се с офиса на Doors Travel!

гр. София, ул. Неофит Рилски 60

тел. 359 2 / 4173377

gsm:0895071113

gsm:0895001128

e-mail: office@doors-travel.com

www.doors-travel.com


Цена: 1599.00 лв.




Подобни обяви

Екскурзия до ПАРИЖ СЪС САМОЛЕТ и гид на български - 2/3* - стандартен хотел

Екскурзия до Париж със самолет и гид на български


2/3* - стандартен хотел - * <...
ЕКСКУРЗИЯ ДО РИМ СЪС САМОЛЕТ и водач на български
3* - стандарт - 3 *

ЕКСКУРЗИЯ ДО РИМ СЪС САМОЛЕТ и водач на български



...
ТАСОС - Зелената перла на Гърция - 3 дни

Екскурзии до Гърция


3* - стандарт - 3 *

ТАСОС - Зелената перла на Гърц...
ЕКСКУРЗИЯ ДО АЛБАНИЯ Дневен преход


Дати: 22.09.2016
Цена от: 220 лв.
4 дни / 3 нощувки

«РЕЗЕРВИРАЙ»
«ПР...
Екскурзия за 22 септември 2016 до Истанбул с 2 нощувки + БОНУС посещение парк и Мол Виаленд, WILD PARK - дивият свят на джунглата и океана + Одрин от Ст.Загора 22.-25.09.16
ПРОМО ОФЕРТА Екскурзия за 22 септември до Истанбул с 2 нощувки + БОНУС посещение парк и Мол Виаленд,...

Публикувайте коментар към обявата