Портала за малки обяви
Търсене:
ОБЯВИ НОЩУВКИ ПУБЛИКУВАЙ ОБЯВА ПОМОЩ
Burkan.info » Пловдив » Туризъм оферти » Екскурзии в чужбина » Нова година в Истанб...»

Нова година в Истанбул-Одрин

Прегледано 152 пъти от 24 Октомври 2018. №: 2395572

Екскурзията е четиридневна и включва 3 нощувки със закуски в Истанбул и разглеждане с екскурзовод забележителностите на Одрин и Истанбул. Настаняването е на база нощувка и закуска в хотели 3 звезди.



Програма

Нова Година - Истанбул - Одрин

Начало »

Нова Година - Истанбул - Одрин

Нова Година - Истанбул - Одрин

Нова Година - Истанбул - Одрин 2

Нова Година - Истанбул - Одрин 3

1

2

3

Prev

Send In Messenger

от 261лв.

4 дни / 3 нощувки

Автобусна екскурзия



Екскурзията е четиридневна и включва 3 нощувки със закуски в Истанбул и разглеждане с екскурзовод забележителностите на Одрин и Истанбул. Настаняването е на база нощувка и закуска в хотели 3 звезди.



ПрограмаДати и Ценидопълнителни услугихотелидопълнителна информация



ПЪРВИ ДЕН: 30.12.2018 - 06.00 ч. – отпътуване от София от Централна автогара София, сектор “Паркинг”. Качването в автобуса започва в 05.30 ч. 08.00 ч. - спирка в Пловдив пред хотел “Тримонциум”, 09.30 ч. – спирка в Хасково – автогарата (за клиентите, които биха желали да се качат оттам). Кратка спирка в Одрин с разглеждане на Селимие джамия, строена от Мимар Синан през XVI в. и българската църква „Св. Георги”. Отпътуване за Истанбул. Настаняване. Свободно време. Нощувка.



ВТОРИ ДЕН: 31.12.2018 - Закуска. Панорамна обиколка на Истанбул с местен екскурзовод на български език – среща на два континента: площад „Султанахмед”, Синята джамия (отвън), „Света София” (отвън), Египетския пазар, мостовете над Златния Рог, новата европейска част, площад “Таксим” – сърцето на града, двореца Долмабахче (отвън), преминаване в Азия по въжения мост над Босфора, спирка при небостъргача „Сапфир” – една от най-високите сгради в Европа. На последния етаж има панорамна тераса и 4D кино, където от височина 236 м можете да се насладите на невероятната гледка към огромния мегаполис (входна такса за терасата 18 турски лири). Факултативна екскурзия с посещение на църквата “Св. София” и двореца “Топкапъ” с местен екскурзовод на български език (с доплащане 26 лв + такса за вход и при предварителна заявка и заплащане в България, а не на място, цената включва резервация и екскурзовод на български по време на визитата, таксите за вход в двореца и църквата, които са по 40 турски лири, се плащат на място, посещението се организира при минимум 25 участника). Вечерта – празнична новогодишна вечеря на кораб, плаващ по Босфора или в атракционно заведение с програма с ориенталски танци (с доплащане). Свободно време. Нощувка.



ТРЕТИ ДЕН: 01.01.2019 - Закуска. Свободно време или факултативна екскурзия с кораб по Босфора с местен екскурзовод на български език (Екскурзията се провежда при минимум 25 записани туристи с доплащане от 38 лв.на човек. Екскурзията се заявява и заплаща в България, а не на място). Следобед - по желание - факултативна екскурзия с посещение на двореца “Долмабахче” с местен екскурзовод на български език (с доплащане 26 лв + такса за вход и при предварителна заявка и заплащане в България, а не на място, цената включва резервация и екскурзовод на български по време на визитата, таксата за вход в двореца, която е 60 турски лири, се плаща на място, посещението се организира при минимум 25 участника). Нощувка.



ЧЕТВЪРТИ ДЕН: 02.01.2019 - Закуска. Посещение на кафенето Пиер Лоти – разположено на хълм над Златния рог, едно от най-романтичните места в града и любимо място на едноименния френски офицер и писател. Придвижването до кафенето се осъществява чрез лифт, като цената на двупосочния билет е 3 турски лири. Възможност за посещение на парка Миниатюрк, в който можете да разгледате 108 известни туристически места в цяла Турция в умален мащаб 1:25 (входна такса 15 турски лири). 12.00 ч. - отпътуване по маршрут Истанбул – Одрин – Пловдив - София. Вечерта – пристигане в София на Централна автогара София, сектор “Паркинг”.



Цени

При ранни записвания 2 месеца преди датата на отпътуване 3% отстъпка-261 лв

Цена след отстъпка-269 лв





Подобни обяви

Екскурзия до ПАРИЖ СЪС САМОЛЕТ и гид на български - 2/3* - стандартен хотел

Екскурзия до Париж със самолет и гид на български


2/3* - стандартен хотел - * <...
ЕКСКУРЗИЯ ДО РИМ СЪС САМОЛЕТ и водач на български
3* - стандарт - 3 *

ЕКСКУРЗИЯ ДО РИМ СЪС САМОЛЕТ и водач на български



...
ТАСОС - Зелената перла на Гърция - 3 дни

Екскурзии до Гърция


3* - стандарт - 3 *

ТАСОС - Зелената перла на Гърц...
ЕКСКУРЗИЯ ДО АЛБАНИЯ Дневен преход


Дати: 22.09.2016
Цена от: 220 лв.
4 дни / 3 нощувки

«РЕЗЕРВИРАЙ»
«ПР...
Екскурзия за 22 септември 2016 до Истанбул с 2 нощувки + БОНУС посещение парк и Мол Виаленд, WILD PARK - дивият свят на джунглата и океана + Одрин от Ст.Загора 22.-25.09.16
ПРОМО ОФЕРТА Екскурзия за 22 септември до Истанбул с 2 нощувки + БОНУС посещение парк и Мол Виаленд,...

Публикувайте коментар към обявата