Портала за малки обяви
Търсене:
ОБЯВИ НОЩУВКИ ПУБЛИКУВАЙ ОБЯВА ПОМОЩ
Burkan.info » Габрово » Домашни любимци » Кучета » ДЖАК РЪСЕЛ - чета - ...»

ДЖАК РЪСЕЛ - чета - никой не може да устои на нашите терминаторчета !

Прегледано 248 пъти от 22 Октомври 2018. №: 2395507

Продаваме - тримесечен извънземен, бесен терминатор-Джак Ръсел и други седем по-малки шедьовърчета на породата ДЖАК РЪСЕЛ !



На около три месеца е безобразникът и е вече перфектен, многообещаващ гангстер. Под опеката на четиригодишен чичо, 50-килограмово австралийско келпи, въпросният хулиган израсна в условия на пълно развихряне на натурата и инстинктите си. На почти пълна свобода, в ежедневен сблъсък с неподправената природа на китно планинско селце в сърцето на Балкана, между Габрово и Трявна (на около 5 км от архитектурния резерват - с. Боженци). Израсна без гащеризончета, якенца, жилетчици, шапчици, гуглички, шалчета, корделки, панделки и всякакви други (с извинение) изгъзици, дето хич, ама хич не му прилягат ! И без огради, клетки, синджири, поводи, нашийници, нагръдници, намордници и какви ли не още човешки тормози ! И е отхранен с първокласна кучешка кулинария и гурме !

Просто няма как да не е в желязно здраве при тези обстоятелства ! И е ! Желязобетонно здраве с вулканична изригваща енергия !



А пък родителите - завършени тоталитаристи ! Въвели са тотален тоталитаризъм над всичко, което мърда из наше село и околностите му и е под 15 кг телесно тегло ! В дружно съучастие с още няколко свои събратя и посестрими се разпореждат върху десетки хектари истинска планина и са взели страха на всичката фауна из подопечната им територия. И то чак толкова, че даже местния кучешки бос (каракачанец) и местното магаре ги заобикалят отдалеко. (То у наше село по-големо от магарето нема.) Страх имат само от стопанката си. Ама пък страх, страх, колко да ги е страх ..., само тя си знае като тръгне да ги прибира.

Въобще ... щастливи кокошки - и кучетата и стопанката им !



Така че, уважаеми потенциални бъдещи стопани на отрочетата ни - ако сте познали себе си и характера си в нашия питомец, то съберете всичката си сърцатост и заповядайте при нас. Вашия домашен любимец, дете и член на семейството Ви е тук при нас и Ви очаква !



За ваксини, обезпаразитявания, прегледи, паспорти - не говорим. Те се подразбират, въпреки че надали въобще са им нужни.



Ако се нуждаете от още малко окуражаване - ние сме на разположение почти по всяко време на денонощието на телефони 00359-98-8370512 и 00359-88-7833564 или при необходимост 00359-87-73 55 6 77 (вкл. Viber и WhatsApp). Или на е-мейл адрес: ladi.reg@mail.bg. Не се колебайте да се обърнете към нас !



P.S. Прилагаме и някоя и друга снимчица на седемте растящи пищова (и пищов-ки), които само след две-три седмици ще се включат с пресни сили в екшъна ! На около месец са и вече са започнали да набират скорост ! От две майки-терористки са.



P.S. За съжаление не можем да публикуваме повече снимки, но бихме могли да Ви изпратим допълнително, при Ваше желание.


Цена: 150.00 лв.




Подобни обяви

Перфектен ДЖАК РЪСЕЛ ТЕРИЕР
Продавам бебе Джак Ръсел териер.
На 60 дни е, късокрако и късокосместо.
И майката, и бащата ...
Мини Шпицове !Реални снимки от днес !
Мини Шпицове !Реални снимки от днес !
Крем и оранжава .
Момиченца на 90 и 92 дни.
Ваксин...
Zwergspitz - Померан на 45 дни. Реални снимки от днес ! Миниатюрно момченце.В момента 380гр. Ваксина,вътрешно и външно обезпаразитено. Европейски паспорт.Здравен сертификат. Микрочип. Тел.0887093534.Възможна доставка! Град Пазарджик. Цена по договаряне!
Zwergspitz - Померан на 45 дни.
Реални снимки от днес !
Миниатюрно момченце.В момента 380гр....
Бели Мини Шпицове !Реални снимки от днес ! Момиченца на 60 и 70 дни.
Бели Мини Шпицове !Реални снимки от днес !
Момиченца на 60 и 70 дни.
Ваксини,вътрешно и външ...
Богат избор
Бели Мини Шпицове! Реални снимки от днес!
Момиченца на 60 и 70 дни.
Ваксини, вътрешно и външ...

Публикувайте коментар към обявата