Портала за малки обяви
Търсене:
ОБЯВИ НОЩУВКИ ПУБЛИКУВАЙ ОБЯВА ПОМОЩ
Burkan.info » Работа » Сезонна, почасова » Работа от дома, нара...»

Работа от дома, нарастващи доходи - прием от цялата страна.

Прегледано 71842 пъти от 30 Август 2018. №: 2393607

Моля, тези на които всичко им е ясно или търсят далавера и купища пари без да се потрудят да пропуснат тази обява!!!

Предлагам работа или по-точно бизнес, който е съвсем елементарен, лесен и доходоносен. При него печелите дори когато вашите клиенти или бъдещи партньори ви дават отговори като: не жeлая, не мога, не ми трябва, не използвам и т.н. Разбира се никой няма да ви плати за тези откази. Има обаче едно хубаво нещо. Това е, че колкото повече време минава и благодарение на високото качество и ниска цена на продукцията, вие ставате все по-успешни и хората започват да ви търсят сами и да проявяват интерес към вашия бизнес и продукти. Тогава идват приходите и от тези, които ви отказаха. Ще кажете, ами то има много, които се занимават с това. Така е, но в България пазара е неколкократно по-не наситен и шансовете да сте успешни е няколко пъти по-висок отколкото в останалите държави, където всяка година има хиляди нови успешно практикуващи и печелещи доходи над средните стандарти за собствените им страни. Всичко зависи от желанието ви и отдаденоста към бизнеса ви. Не се изисква капитал и специално образование. Тук липсват нервите, напрегнатото ежедневие и огромния брой задачи за деня, които чакат вас. Ще работите в позитивна среда, спокойствие и хармония. Реално бизнеса се предпочита повече от жени без никакви възрастови ограничения, но има и успешни колеги. Ако сме ви заинтригували, моля посетете приложения линк за да получите представа и ако желаете ще се радваме да работите с нас. Във видеоматериала е обяснено и как да стартирате ако ви допада тази възможност. Посетете линка, като го копирате и отворите във вашия браузър:

http://bit.ly/bussiness-for-all

Попълнете вашите имена и вашия имейл, продължете нататък и ще ви се отвори видео-презентацията. След като я изгледате, ако прецените, че предложението ви допада използвайте бутона под видеото за да заявите вашето желание. Попълнете полетата и изпратете. До два работни дни ще се свържем с вас. Не забравяйте да проверите и вашата електронна поща за имейл, че сме получили вашата кандидатура.

ПС:

Варна, Пловдив, Бургас, Плевен, Монтана, Смолян, Хасково, Ямбол, Силистра, Враца, Габрово, Враца, Видин, София, Шумен, Русе, Разград, Ловеч, Добрич, Стара Загора, Етрополе, Мадан, Девин, Доспат, Златоград, Рудозем, Търговище,..

компютър, интернет връзка, час-два свободно време, бизнес, работа, доход, пари, дом, дистанционно, допълнителна, ...


Цена: По договаряне




Подобни обяви

Работа с компютър и интернет без шеф и работно време
Здравейте българи, нека заработим доларчета които да похарчим в нашата мила родина! Ако разполагате ...
Сътрудник-ресторант на 4-,6- и 8-часов работен ден
Easy Consult Ltd. e българска консултантска компания, специализирана в управлението и развитието на ...
Търся масажистка, която да прави масаж на простатата
Търся масажистка, която да прави масаж на простатата.
работа с компютър
Здравейте! Ако разполагате със свободно време в излишък, през което с лекота да подпомагате семейния...
Допълнителни доходи за цялата страна
Ако имате нужда от допълнителни доходи или да притежавате собствен бизнес, тогава попадате на правил...

Публикувайте коментар към обявата