Портала за малки обяви
Търсене:
ОБЯВИ НОЩУВКИ ПУБЛИКУВАЙ ОБЯВА ПОМОЩ
Burkan.info » София » Туризъм оферти » Екскурзии в чужбина » Барселона - Перлата ...»

Барселона - Перлата на Средиземноморието

Прегледано 155 пъти от 25 Юли 2018. №: 2392416

11 дни / 10 нощувки



ЦЕНА: от 985 лв.



1 ДЕН – В 04:00 ч. отпътуване от Пловдив от бензиностанция OMV до хотел „Санкт Петербург“ (заявява се при сключване на договор и се заплаща допълнително), от София в 06:30 ч. от площад „Александър Невски“ и от автогара „Сердика“ в 07:00 ч. по маршрут Белград - Загреб - Любляна. Настаняване в Любляна/Постойна късно вечерта. Нощувка.



2 ДЕН – Закуска. В 08:00 ч. отпътуване за Италия. Късния следобед започва туристическа програма в Милано - център на модата и банковото дело. Пешеходна разходка – Замъкът на фамилията Сфорца, Миланската катедрала - най-красивата готическа катедрала на юг от Алпите (строена по време на управлението на Джан Галеацо Висконти), Пасажът „Виторио Емануеле“, Музикалният театър „Ла Скала“ - един от най-известните в света. Настаняване в района на Милано късно вечерта. Нощувка.



3 ДЕН – Закуска. В 08:00 ч. отпътуване за Торино. Торино е промишлен, бизнес и културен център в северна Италия, столица на Пиемонт. Пешеходна разходка – площад „Пиаца Кастело“ с Палацо Мадама (резиденция на кралиците вдовици от XVII в., Палацо Реале - кралска резиденция до 1865 г., църквата „Сан Лоренцо“, строена през XVII в., Катедралата от XV в., посветена на св. Йоан Кръстител, Виа Гарибалди - най-известната търговска улица. Отпътуване за Франция. Настаняване в района на Гренобъл късно вечерта. Нощувка.



4 ДЕН – Закуска. В 07:30 ч. отпътуване за Авиньон, който е разположен на левия бряг на река Рона. Възможност за посещение на Папския дворец - седалище на папите от 1307 г. до 1377 г. с местен екскурзовод. Отпътуване за Испания. Вечерта настаняване на Коста Брава/Маресме. Вечеря. Нощувка.



5 ДЕН – Закуска. В 08:30 ч. отпътуване за Барселона. Панорамна обиколка (минимум 6 ч.) – Градският парк с Парламента и Зоологическата градина, Триумфалната арка - издигната в чест на Световното изложение през 1888 г., площад „Колумб“ с паметника на великия откривател, улицата на артистите „Ла Рамбла“, площад „Каталуния“ - сърцето на Барселона, две от най-известните къщи на модерниста Антони Гауди – „Каза Батйо“ и „Ла Педрера“, паркът „Гуел“ - най-посещаваният парк в града и част от Световното културно и природно наследство на ЮНЕСКО, стадион „Камп Ноу“ - най-големият в Европа, катедралата „Саграда Фамилия“ – незавършеният шедьовър на архитекта Антони Гауди, площад „Испания“ с „танцуващите“ фонтани, хълмът „Монджуик“ с многобройните паркове, художествени галерии и заведения за развлечение, музейният архитектурен резерват „Побле Еспаньол“ - забележителен „албум“ в който са представени копия на сгради от всички области в Испания, Националният дворец (днес Музей на каталунското изкуство), „Олимпийският пръстен“ със съоръжения, построени в чест на Олимпийските игри през 1992 г., Олимпийското градче с пристанището, двете най-високи сгради в Барселона и Барселонета (плажът на града), крайбрежният булевард и Маремагнум - центърът на забавленията и свободното време. Пешеходна разходка по „Ла Рамбла“ - най-оживената улица на града, изобилстваща от музеи, необичайни магазинчета и живи статуи. Свободно време в Готическия квартал - старата част от Барселона с криволичещи тесни улички и средновековни сгради. Тук се издигат „Св. Еулалия“ - официалната катедрала на града, Кметството на Барселона и Женералитата. Вечеря. Нощувка.



6 ДЕН – Закуска. Свободен ден. По желание, полудневна екскурзия до Монсерат - бенедектински манастир, основан през XI в., разположен в местност с невероятна природна красота. Тук се съхранява Девата на Монсерат или „черната Мадона“ - покровителката на Каталуния. По желание, посещение на Музея на Монсерат с колекции на религиозна утвар, картини на майстори от XIII в. до XX в., икони и предмети от библейския Изток и аудио-визуалната презентация „Монсерат отвътре“. Вечеря. По желание, фламенко шоу. Нощувка.



7 ДЕН – Закуска. Свободен ден в Барселона - необходимо е ползване на местен и градски транспорт. Вечеря. Нощувка.



8 ДЕН – Закуска. В 08:30 ч. отпътуване за Франция. Попътна пешеходна разходка в историческия център на град Ним – Амфитеатъра, който е построен през I в. и е един от най-големите в римската провинция Галия, и Maison Carree - римски храм, построен от Агрипа в чест на двамата му синове, наследници на императора. Настаняване на Френската ривиера вечерта. Нощувка.



9 ДЕН – Закуска. Един ден на Френската ривиера – Кан „Зимен салон на световната аристокрация“, летен курорт от първостепенна величина и един от най-престижните курорти в Европа. Пешеходна разходка в центъра на града – крайбрежният булевард „Кроазет“ с Фестивалния комплекс, където всяка година през месец Май се провежда световноизвестният фестивал на киното, Алеята на славата с отпечатъци от ръце на звезди на филмовата индустрия. Пешеходна разходка в Ница - град, съхранил атмосферата и автентичния дух на средновековието – атрактивният пазар на цветята, най-големият площад „Масена“ и крайбрежният булевард „Променад Де-з-Англе“ с най-престижните хотели на Френската ривиера. Екскурзия до Княжество Монако. Пешеходна разходка – Дворецът на фамилия Грималди - създатeлите на княжеството, които го превръщат в едно от най-богатите места в света и го управляват и до днес, Катедралата (където са погребани членове на фамилия Грималди). Свободно време в района на казиното в Монте Карло. Отпътуване за Италия. Настаняване на Лигурската ривиера късно вечерта. Нощувка.



10 ДЕН – Закуска. Отпътуване за Генуа. Пешеходна разходка (1 ч.) – Старото пристанище, катедралата „Сан Лоренцо“ в която се съхраняват мощите на Йоан Кръстител - покровителя на Генуа, Дворецът на дожите, който в миналото е бил седалище на управлението на Републиката и резиденция на Дожите - днес, център на социалния и културния живот в града, площад „Ферари“ - сърцето на града, обграден от обществени сгради, банки и офиси на най- големите корабни компании. Свободно време с възможност за разходка по улица „Гарибалди“ - главната улица в Генуа известна в миналото като „златната улица“ с домовете на богатите генуезки фамилии, запазени и до днес. В 12:00 ч. отпътуване за Словения. Настаняване в района на Любляна/Постойна късно вечерта. Нощувка.



11 ДЕН – Закуска. Отпътуване за България. Пристигане в София на бензиностанция Lukоil (Западен парк, бул. Сливница до Орион), автогара „Сердика“ и площад „Александър Невски“ вечерта, в Пловдив на бензиностанция OMV до хотел „Санкт Петербург“ късно вечерта.



Дати Цени

Дати Цени



19.09.2018 1189

10.10.2018 1099







Цената е в лева.



Цената включва:

Tранспорт с комфортен туристически автобус (климатик, видеосистема, минибар);

2 нощувки със закуски в хотел Еpicenter *** (или подобен) в района на Любляна/ Постойна;

1 нощувка със закуска в хотел 3* *** (или подобен) в района на Милано;

1 нощувка със закуска в хотел Campanile Grenoble Sud **+ (или подобен) в района на Гренобъл;

4 нощувки със закуски и вечери в хотел *** на Коста Брава/Маресме;

1 нощувка със закуска в хотел Balladins le Cannet **+ (или подобен) на Френската ривиера;

1 нощувка със закуска в хотел **+ на Лигурската ривиера;

Панорамна обиколка на Барселона;

Пешеходни разходки в Милано, Торино, Авиньон, Ним, Ница, Кан и Генуа;

Посещение на Княжество Монако;

Застраховка Помощ при пътуване в чужбина с асистанс и лимит на отговорност 5 000 EUR на зсатрахователна компания Армеец;

Екскурзоводско обслужване

За повече информация, моля свържете се с офиса на Doors Travel!

гр. София, ул. Неофит Рилски 60

тел. 359 2 / 4173377

gsm:0895071113

gsm:0895001128

e-mail: office@doors-travel.com

www.doors-travel.com


Цена: 1099.00 лв.




Подобни обяви

Екскурзия до ПАРИЖ СЪС САМОЛЕТ и гид на български - 2/3* - стандартен хотел

Екскурзия до Париж със самолет и гид на български


2/3* - стандартен хотел - * <...
ЕКСКУРЗИЯ ДО РИМ СЪС САМОЛЕТ и водач на български
3* - стандарт - 3 *

ЕКСКУРЗИЯ ДО РИМ СЪС САМОЛЕТ и водач на български



...
ТАСОС - Зелената перла на Гърция - 3 дни

Екскурзии до Гърция


3* - стандарт - 3 *

ТАСОС - Зелената перла на Гърц...
ЕКСКУРЗИЯ ДО АЛБАНИЯ Дневен преход


Дати: 22.09.2016
Цена от: 220 лв.
4 дни / 3 нощувки

«РЕЗЕРВИРАЙ»
«ПР...
Екскурзия за 22 септември 2016 до Истанбул с 2 нощувки + БОНУС посещение парк и Мол Виаленд, WILD PARK - дивият свят на джунглата и океана + Одрин от Ст.Загора 22.-25.09.16
ПРОМО ОФЕРТА Екскурзия за 22 септември до Истанбул с 2 нощувки + БОНУС посещение парк и Мол Виаленд,...

Публикувайте коментар към обявата