Портала за малки обяви
Търсене:
ОБЯВИ НОЩУВКИ ПУБЛИКУВАЙ ОБЯВА ПОМОЩ
Burkan.info » София » Туризъм оферти » Екскурзии в чужбина » Барселона и Коста Бр...»

Барселона и Коста Брава през Италия и Френската ривиера

Прегледано 151 пъти от 20 Юли 2018. №: 2392236

13 дни / 12 нощувки



ЦЕНА: от 1190 лв.



1 ДЕН – София - Загреб

Отпътуване от София в 07:00 ч. от площад “Александър Невски”. Транзитно преминаване през Сърбия. Пристигане в Загреб. Разходка из Старата част на хърватската столица. Настаняване в хотел. Нощувка.



2 ДЕН – Верона

Закуска. Отпътуване за Италия. Пристигане във Верона - “Вратата на Италия”. Начало на пешеходната обиколка – площад Бра, свързан с елегантната и живописна улица Мацини, древноримският амфитеатър Арена ди Верона, площад Ербe с колоритния пазар, площад дей Сеньори и къщата на Жулиета. Настаняване в хотел. Нощувка.



3 ДЕН – Монако - Монте Карло - Ница

Закуска. Отпътуване за Френска Ривиера. Посещение на Княжество Монако и неговата столица с екзотичната ботаническа градина, океанографския музей, катедралата, двореца на принц Рение. Разходката продължава към Монте Карло и най-прочутото в света игрално казино, превърнало се в синоним на хазарта. Панорамна автобусна обиколка по Променад де-з-англе покрай залива на ангелите в Ница. Настаняване в хотел в едно от селищата на Лазурния бряг. Нощувка.



4 ДЕН – Кан - Коста Брава/Коста дел Маресме

Закуска. Отпътуване за Кан. Разходка по прочутия крайбрежен булевард Ла Кроазет с двореца на Международния филмов фестивал, Алеята на славата и лукзозния хотел Карлтон. Продължаване за Испания. Пристигане вечерта в едно от курортните селища на Испанската Ривиера (Коста Брава или Коста дел Маресме), разположени до Барселона. Настаняване в хотел. Вечеря. Нощувка.



5 ДЕН – Барселона - Коста Брава/Коста дел Маресме

Закуска. Отпътуване за Барселона. Панорамна автобусна обиколка, включваща старото пристанище с паметника на Колумб, Ла Педрера (UNESCO), Саграда Фамилия, парка Гуел (UNESCO), националния дворец, хълма Монджуик с “Олимпийския пръстен” (стадиона, двореца на спорта, сградата на фондация “Жоан Миро”). Пешеходна разходка по известната улица Ла Рамбла, из Готическия квартал и площад Реал. Свободно време. По желание, посещение на най-големия в Европа океанографски музей – Аквариума. Връщане в курорта. Вечеря. Нощувка.



6 ДЕН – Коста Брава/Коста дел Маресме

Закуска. Свободно време за плаж, разходка или допълнителни мероприятия. Вечеря. Нощувка.



7 ДЕН – Коста Брава/Коста дел Маресме

Закуска. Свободно време. Вечеря. Нощувка.



8 ДЕН – Коста Брава/Коста дел Маресме

Закуска. Свободно време. Вечеря. Нощувка.



9 ДЕН – Закуска.Свободно време.Вечеря.Нощувка.По желание, в свободното време, може да се включите в допълнителните екскурзии с посещение на:

Аква парк - воден Дисниленд Water World на Коста Брава или Port Aventura на Коста Дорада - атракция за деца и възрастни;

Родното място на Салвадор Дали;

Известния скален манастир Монсерат (на 30 км от Барселона);

Вечерно представление на фламенко;

Забележка – Екскурзиите се провеждат от испанската туристическа агенция и включването в тях се заплаща допълнително.



10 ДЕН – Ним - Сан Ремо - Лигурска Ривиера

Закуска. Отпътуване за френската провинция Лангедок и Ним, града в който се съхранява един от най-добре запазените римски амфитеатри в света. Продължаване за Италия с кратък престой в Сан Ремо - световно известният фестивален град. Късно вечерта пристигане и настаняване в хотел в едно от селищата на Лигурска Ривиера. Нощувка.



11 ДЕН – Генуа - Лидо ди Йезоло

Закуска. Отпътуване за Генуа - едно от най-големите пристанища на Средиземно море, градът на Христофор Колумб. Туристическа програма – площад Ферари - сърцето на града, църквата Сан Матео, катедралата Сан Лоренцо (престой 3 часа). Продължаване за красивия италиански курорт на Адриатическо море - Лидо ди Йезоло (до Венеция). Вечерта пристигане и настаняване в хотел в района на курорта. Нощувка.



12 ДЕН – Венеция - остров Бурано - остров Мурано

Закуска. Отпътуване от Пунта Сабиони с корабче (допълнително заплащане) до Венеция. Ще направите една прекрасна разходка до островите в лагуната. Първа спирка на живописния остров Бурано с неговите колоритни къщи и прекрасни творения от дантела. Продължаване за остров Мурано с посещение на стъкларска работилница и демонстрация, разкриваща тайните за производство на прочутото стъкло. Продължаване за площада и базиликата Сан Марко, Двореца на Дожите, Моста на въздишките, моста Риалто с атрактивния пазар. Свободно време до 17:00 ч. Връщане в Пунта Сабиони. Продължаване за България.



* Продължаване за Словения. Настаняване в хотел. Нощувка.



13 ДЕН – Закуска.Отпътуване за България Пристигане в София след 22:00 ч.



Дати Цени

17.06.2018 1190

02.09.2018 1198



Цената е в лева.



Цената включва:

Транспорт с автобус 3*;

12 нощувки със закуски и 6 вечери (1 в Загреб в хотел 3*, 1 в околностите на Верона в хотел 3*, 1 на Френска Ривиера в хотел 2*, 6 в Барселона/Коста Брава в хотел 3*, 1 в Лигурска Ривиера в хотел 3*, 1 в Лиди Ди Йезоло в хотел 3*); 1 в Словения в хотел 3*

Туристическа програма в определените градове и обекти по маршрута;

Водач от агенцията;

За повече информация, моля свържете се с офиса на Doors Travel!

гр. София, ул. Неофит Рилски 60

тел. 359 2 / 4173377

gsm:0895071113

gsm:0895001128

e-mail: office@doors-travel.com

www.doors-travel.com


Цена: 1198.00 лв.




Подобни обяви

Екскурзия до ПАРИЖ СЪС САМОЛЕТ и гид на български - 2/3* - стандартен хотел

Екскурзия до Париж със самолет и гид на български


2/3* - стандартен хотел - * <...
ЕКСКУРЗИЯ ДО РИМ СЪС САМОЛЕТ и водач на български
3* - стандарт - 3 *

ЕКСКУРЗИЯ ДО РИМ СЪС САМОЛЕТ и водач на български



...
ТАСОС - Зелената перла на Гърция - 3 дни

Екскурзии до Гърция


3* - стандарт - 3 *

ТАСОС - Зелената перла на Гърц...
ЕКСКУРЗИЯ ДО АЛБАНИЯ Дневен преход


Дати: 22.09.2016
Цена от: 220 лв.
4 дни / 3 нощувки

«РЕЗЕРВИРАЙ»
«ПР...
Екскурзия за 22 септември 2016 до Истанбул с 2 нощувки + БОНУС посещение парк и Мол Виаленд, WILD PARK - дивият свят на джунглата и океана + Одрин от Ст.Загора 22.-25.09.16
ПРОМО ОФЕРТА Екскурзия за 22 септември до Истанбул с 2 нощувки + БОНУС посещение парк и Мол Виаленд,...

Публикувайте коментар към обявата