Портала за малки обяви
Търсене:
ОБЯВИ НОЩУВКИ ПУБЛИКУВАЙ ОБЯВА ПОМОЩ
Burkan.info » Търговище » Автомобили » Сервизи и Автоуслуги » GPS проследяване сис...»

GPS проследяване система за Контрол и управление на автомобилния парк

Прегледано 568 пъти от 09 Март 2018. №: 2387266

Безплатен монтаж в градовете - Варна, Търговище, Шумен, Разград, омуртаг, антоново, попово



СИСТЕМА ЗА GPS КОНТРОЛ И УПРАВЛЕНИЕ НА АВТОМОБИЛНИЯ ПАРК



За използване на услугата се плаща месечна такса която зависи от броя на автомобилите и дали се кара в българия или в чужбина



таксите започват от 8 лв до 40лв без ддс .



за повече информация може да ни потърсите:886318111



Предложената GPS система е предназначена да контролира и управлява флота. Тя се основава на предаване на данни чрез GPRS (и / или SMS) и има възможност да предоставя подробна дневна, седмична или месечна информация за трафика. Измерва се разходът на гориво и / или нивото на горивото в резервоарите. Данните се съхраняват на сървър и / или се изпращат по електронен път във формата, който искате (* .pdf, * .doc, * .xls или * .xml). Измерването може да се извърши по статистически метод, плаващо проследяване или разходомери (най-точния метод). Повечето съвременни автомобили имат импулсен разходомер за входящо и връщащо гориво. Тези импулси могат да бъдат прочетени от нашите устройства, така че клиентът може да получи реални данни за разхода на гориво. Системата е базирана на WEB и позволява различни нива на достъп за проследяване на входящата и обработената информация.



Използването на UDP протокол вместо TCP, което се използва главно при предлаганите в България устройства и във връзка с най-новия ни алгоритъм (Протокол II на Mohican), генерира почти незначителен трафик в сравнение с други конкурентни продукти на пазара. Този нов, нетрадиционен начин на мислене, нашият уникален подход и нашият екип от професионални инженери водят до много добър резултат.



Венеризацията на обръщането ни позволи да намалим градския и извънградския трафик до невероятни 390 хиляди на месец. Всичко това е благодарение на разработването на софтуер и фърмуер и дългогодишния опит в създаването на такива системи. Използвайки вградената система D A L L A S S Bus, водачът идентифицира драйвера. Допълнителните входове наблюдават състоянието на алармената система и наблюдават аналогов сигнал (напрежение, ток, температура, налягане и др.). Изходът от NMEA (GPRMC и GPGGA) ще ви позволи да използвате навигация и маршрутиране в реално време, като вземете предвид пътните ограничения (ограничения върху мостове или тунели с максимално допустимо тегло или височина на превозното средство). Системата предупреждава за предстоящи технически прегледи, гаранционно обслужване или изтичане на застраховката.







WWW.DMSECUIRY.BG ,



- ВИДЕОНАБЛЮДЕНИЕ,



- GPS СИСТЕМИ,



- КОНТРОЛ НА ДОСТЪП



- ДОМОФОНИ СИСТЕМИ



- АЛАРМЕНИ СИСТЕМИ



- ПОЖАРОИЗВЕСТИТЕЛНИ И ОПОВЕСТИТЕЛНИ СИСТЕМИ


Цена: 210.00 лв.

Телефон: 0886318111



Подобни обяви

Резервни части: акумулатори
В rezervnichasti.com предлагаме богата гама от акумулатори на достъпно ниски цени. Моля, изпратете с...
Риза ДЕНИЛ с къс ръкав
Ризата е марка ДЕНИЛ и е закупена от мол Сердика. Носена около 7-8 пъти. Това може да се установи от...
Риза с дълъг ръкав
Риза черна със ситно рае. Носена на 1 повод.
G-STAR - L175/96 размер
оригинална нова със етикета .100% памук уникален дизайн
Мъжки ризи
 Цената е за един брой. Първата е с ширина 55см. и дължина 70см. Втората е с ширина 46см. и дължи...

Публикувайте коментар към обявата