Портала за малки обяви
Търсене:
ОБЯВИ НОЩУВКИ ПУБЛИКУВАЙ ОБЯВА ПОМОЩ
Burkan.info » Бургас » Електроника » Други обяви » Televizia » Televizia»

Televizia

Прегледано 84 пъти от 20 Февруари 2018. №: 2386425

Ние от Global TV ти даваме възможност да гледаш всички Български телевизионни програми онлайн на всяко смарт устройство или със сет-топ бокс удобно пред твоят телевизор където и да си с кристално качество!По света има над 1.7 млн. Българи, нашата услуга е предназначена точно за Вас!България е там, където има поне един българин. Значи – навсякъде. Или поне в повечето кътчета на планетата, а интернет е неограничена възможност и има неоспоримо място в културата на обществото по целия свят.Ние от Global TV предлагаме за всички Българи които искат да гледат водещите Български телевизии, да слушат Български радио-програми и най-интересните чужди програми далеч от страната си, решение без сателитни антени, без външни монтажи, без значение от интернет доставчика, навсякъде където има интернет и телевизор. Това е услуга достъпна от цял свят и с признато качество от нашите многобройни клиенти. Много спорт,музика,филми,много детски програми, новини и всичко най-интересно от световните медии.

С опцията ни Гледай онлайн Ви даваме възможност да гледате 37 от най-интересните Български телевизионни програми на всяко смарт устройство (Смарт ТВ, смарт телефон, таблет или компютър) през сайта ни с допълнителна регистрация тук.

А ако искате да се насладите на пълният ни пакет от над 180 телевизионни програми и над 100 радиа, удобно пред Вашият телевизор без да използвате компютър или смарт устройство, може да закупите СТАРТОВ ПАКЕТ (сет топ бокс + абонамент) през нашата секция ПАКЕТИ и ние ще Ви го доставим.

Сет Топ Бокса (STB) – MAG е най-новата технология за приемане на интерактивна телевизия чрез интернет навсякъде с HD и SD качество с много възможности и не случайно избран от нас. STB устройството е лидер в класа си и е най-доброто за този тип услуга, може да работи под различни платформи според Вашите изисквания и желания за което ние ще Ви помогнем да направите най-точният и практичен избор.ИЗБЕРИ СТАРТОВ ПАКЕТ ТУК!

Възможностите които Ви предлагаме за гледане на телевизия с нас са:- 24 часа запис и връщане на всяка програма за да не пропуснете интересни за Вас тв предавания.- Най-интересните Български и чужди програми.- Разширен пакет от много Турски програми.НОВО!!- Гледате директно клипове от You Tube и сърфирате в интернет.- Видеотека с избрани филми които може да пуснете да гледате когато пожелаете.- Не е нужна Smart функция на телевизора.Сет-топ бокса е съвместим с всички модели телевизори.- Портал за възрастни.- Информация за времето.- Лесна инсталация с Българско меню.- Комбинирано дистанционно управление с което командвате и Вашият телевизор.- Възможност за запис на външен хард диск (флаш памет) на предавания.- Възможност за безжично приемане на интернет с Wi-Fi USB адаптер.Виж устройствата тук.- Възпроизвеждане от външен хард диск (флаш памет) на филми,клипове и снимки.- Функция за напомняне за изтичащ абонамент.- Без сложни абонаменти,пакети,ваучери,договори и комбинации.Една месечна такса за всичко.- Не е нужен компютър за да гледате телевизия.- Качеството на сигнала не се влияе от атмосферните условия.- Не е нужно специалист да посещава дома Ви и да Ви таксуват за това.- Няма външни и вътрешни монтажи с което да си създавате неудобство.- Удобно, практично, лесно за инсталация и пренасяне устройство при смяна на жилище.- Използване на услугата с всички Android TV box или Smart TV с Android.


Цена: Безплатно
Подобни обяви

Електронен речник Немско български - българо немски , джобен формат
Немско български - българо немски електронен речник. 60 000 думи. Включен органайзер 32 кВ. Джобен ф...
087848 6333 Авариен ремонт бойлери,перални, осветл,, Варна 0888 446 876
0878 48 6333 Електротехник извършва ремонт на инсталации и уреди в дома и офиса, ремонт стари нови м...
087707 4487 Авариен ремонт бойлери,инсталации, осветл._Варна 0888 446 876
0878 48 6333 Електротехник извършва ремонт на инсталации и уреди в дома и офиса, ремонт стари нови м...
087848 6333 Авариен ремонт бойлери,ел табла, осветление,, Варна 0888 446 876,
0878 48 6333 Електротехник извършва ремонт на инсталации и уреди в дома и офиса, ремонт стари нови м...
Nokia 225 Dual Sim
Тип Дисплей-TFT
Резолюция(пиксели)-240 x 320
Диагонал на Дисплея-2.8
Свързване:
GPRS...

Публикувайте коментар към обявата