Портала за малки обяви
Търсене:
ОБЯВИ НОЩУВКИ ПУБЛИКУВАЙ ОБЯВА ПОМОЩ
Burkan.info » Габрово » Домашни любимци » Кучета » Белгийски овчарчета ...»

Белгийски овчарчета - малиноа - бъдещи строги пазачи и потомствени пастири !

Прегледано 518 пъти от 20 Януари 2018. №: 2384871

Почти ПОДАРЯВАМЕ т.е. продаваме на СИМВОЛИЧНА цена две масивни и корави двумесечни бебета - белгийски овчарчета. Бъдещи гладиатори, да не си им насреща след десетина месеца.



Младите терминаторчета са на около седем седмици и са перфектни представители на породата си.

Вече наблягат на пакостите почти денонощно. Растат заедно с родителите си на воля и са в ежедневен сблъсък с планинската природа между Габрово и Трявна. Невъзпирани от нищо прилагат инстинктите си върху всичко, до което се докопат. Без излишни ограничения, без клетки, мрежи, поводи, нашийници, нагръдници, намордници и какви ли не още човешки тормози.

И при тези условия няма как да не са със желязно здраве ! И са ! Плюс вулканична енергия - сякаш вместо вода консумират само енергийни напитки ! Плюс първокласна кучешка кулинария и кучешко гурме.

Предстои им най-благодарната възраст за обучение и възпитание. Така че им е време вече да си търсят стопани с достатъчно широко сърце, дебели нерви и с повече обувки.



Родени са от умна четиригодишна майка-белгийска овчарка - улегнала и разсъдлива пастирка на стадо шантави кози. Заедно с едно австралийско келпи са създали истински тоталитарен режим, при който стопанисват стадото - с казармени порядки и прусашка дисциплина за вироглавите козички.

Бащата от своя страна е млад, чистокръвен и грамаден белгийски гренадир-белгийска овчарка със същото потекло като майката. Но съдбите им са диаметрално различни. Докато майката се труди като пчеличка, бащата понастоящем е градски плейбой, паркетен лъв и разглезен мързеливец някъде по морето.

Извън пастирските си задължения двойката пастири заедно с още една двойка импозантни немски овчарки императорстват над околностите и желязно респектират всеки недоброжелател на селото. И, слава богу, нашата махаличка е една от малкото, в която всичкото желязо и бакърена покъщнина са си на мястото непокътнати. (Ама да не дърпаме дявола за опашката и да са живи и здрави четириногите нинджи.)

А иначе в свободното си време са неоспорими хегемони над всичката питомна и дива фауна във и около наше село и не пропускат (често за беля) да налагат лидерството си с всички прийоми на вълчата си природа.



Двамата родители са отгледани от нас с много любов и грижи, на почти пълна свобода сред природата, в прекрасно планинско селце между Габрово и Трявна (на около 5 км от архитектурния резерват - с. Боженци). Но са родени (представете си) в Париж, в знатен род белгийски аристократи, които често манифестират класа из Булонския лес.

(Какъв преврат на съдбата - от Булонския лес до козите пътеки в Балкана ..., но Фортуна е циркаджийка, а съвременния свят е глобален !)

За да е пределно ясна историята - двамата родители са родени във френски развъдник на породата и като малки са отгледани в Париж от френското семейство на нашата дъщеря. Те упорито не престават да си вярват, че в парижкия си апартамент могат да отглеждат големи и енергични кучета ! Докато в един момент поредния измъчен парижанин не пристигне тук при нас - насред Балкана, у наше село и не се превърне във волен и щастлив балкански пейзан.

А в интерес на истината трябва да добавя и откровението, че двете щастливи овчарчета се родиха по погрешка (нямахме намерение да заплождаме белгийката, но реалността ни научи, че нагона е неудържима природна сила) ! Обаче пък приехме раждането им като Божи дарчета и така ги и отгледахме !



А извън биографичното и лирично философстване - фактите са следните: белгийските аристократчета са родени на 22.11.2017 г. Растат напълно натурално, кондицията им е олимпийска, студът не ги плаши, на снега се наслаждават ! Нахранени и социализирани ! И всичко им е желязно - здраве, мускулатура, костна система, екстериор, захапка, нрав, темперамент, както и ветеринарни процедури, ваксини и каквото друго си помисли човек !

Просто само чакат да внесат още малко смисъл и радост в живота на новия си стопанин ! Готови са да се превърнат в хипнотизиращ телохранител или в трудолюбив пастир или в любвеобилен глезльо - според стопанина си и каквото той пожелае (и може!).



Цената, която сме определили е 170 лв и е наистина символична, отнесена към перспективата и достойнствата на тези благородни и безпределно предани животни. На тази цена ние преди всичко гледаме като гаранция, че бъдещия стопанин истински ще цени питомеца си и ще е в състояние пълноценно да се грижи за него.



Ако сме предизвикали интереса Ви - телефонът ни е: 00359-87-73 55 6 77 (вкл. Viber, WhatsApp, Messenger) и/или e-mail адрес: ladi.reg@mail.bg. При необходимост и телефон: 00359-98-8370512. А ако решите да ни посетите - просто задайте на GPS-машинката си GPS-координати N 42.917159 / E 25.403523 и тя ще ви доведе точно пред нашата яростно лаеща глутница бесове.



Оставаме на Ваше разположение по всяко време на денонощието.



С искрено уважение към всички ценители на натуралния животински свят !


Цена: 170.00 лв.




Подобни обяви

Перфектен ДЖАК РЪСЕЛ ТЕРИЕР
Продавам бебе Джак Ръсел териер.
На 60 дни е, късокрако и късокосместо.
И майката, и бащата ...
Мини Шпицове !Реални снимки от днес !
Мини Шпицове !Реални снимки от днес !
Крем и оранжава .
Момиченца на 90 и 92 дни.
Ваксин...
Zwergspitz - Померан на 45 дни. Реални снимки от днес ! Миниатюрно момченце.В момента 380гр. Ваксина,вътрешно и външно обезпаразитено. Европейски паспорт.Здравен сертификат. Микрочип. Тел.0887093534.Възможна доставка! Град Пазарджик. Цена по договаряне!
Zwergspitz - Померан на 45 дни.
Реални снимки от днес !
Миниатюрно момченце.В момента 380гр....
Бели Мини Шпицове !Реални снимки от днес ! Момиченца на 60 и 70 дни.
Бели Мини Шпицове !Реални снимки от днес !
Момиченца на 60 и 70 дни.
Ваксини,вътрешно и външ...
Богат избор
Бели Мини Шпицове! Реални снимки от днес!
Момиченца на 60 и 70 дни.
Ваксини, вътрешно и външ...

Публикувайте коментар към обявата