Портала за малки обяви
Търсене:
ОБЯВИ НОЩУВКИ ПУБЛИКУВАЙ ОБЯВА ПОМОЩ
Burkan.info » София » Туризъм оферти » Екскурзии в чужбина » кскурзия Южна Италия...»

кскурзия Южна Италия Кампания и Рим

Прегледано 133 пъти от 12 Януари 2018. №: 2384501

Маршрут: Игуменица, Помпей, Неапол, Соренто, Капри, Анакапри, Позитано, Равело, Амалфи, Рим, Ватикана, Бари

Продължителност: 8 Дни/7 Нощувки

Транспорт: Автобус

Дати на отпътуване: 02.06.2018 г. 22.09.2018 г.

1 Ден: 700 km

София - Солун– Игуменица - ферибот до Италия

Отпътуване от София, паркинга на Автогара Сердика (Трафик Маркет) пред Централна ЖП гара 8.30 ч. за Гърция.

Възможност за трансфер (отпътуване от и връщане в посочените градове) при мин. 15 туристи с доплащане: Бургас, Сливен, Стара Загора, Пловдив, Пазарджик.

Възможност за трансфер (отпътуване от и връщане в посочените градове) при мин. 15 туристи с доплащане: Варна, Девня, Шумен, Търговище, Велико Търново, Ловеч, Ботевград.

Попътна спирка в Солун за обяд и разходка в центъра на Солун. Отпътуване за Игуменица. Пристигане вечерта. Отпътуване около 22.00 -00.00 ч. от пристанището на Игуменица с ферибот за Италия. Нощувка на ферибот.



2 Ден: 300 км

Бари - Помпей – Неапол/Соренто

Пристигане 8.30 ч. на пристанището в Бари. Отпътуване за Помпей: Разглеждане на руините на древния град, унищожен през 79 г. от вулкана Везувий. Тур. програма в Неапол, столица на област Кампания: Кастел Нуово, Театъра Сан Карло, Пиаца дел Плебешито, Църквата Сан Франческо ди Паола, Палацо Реале, панорама на красивия неаполитански залив, над който се издига Везувий. Свободно време. Разглеждане на Сорренто, разположен на върха на Сорентинския поуостров на Амалфийското крайбрежие, с прекрасен изгред към Неаполитанския залив. Настаняване в хотел. Нощувка в района на Неапол / Соренто.



3 Ден: 25 км

Соренто – остров Капри: Капри и Анакапри, Синята пещера– Соренто

Закуска. Еднодневна екскурзия, посветена на красивия Остров Капри в Неаполитанския залив и Тиренско море (с допълнително заплащане– 55 евро- включва билети за корабче, фуникуляр, посещение на двата града на острова: ниско разположения Капри и по-високо стоящия Анакапри), не включва входни такси. Отпътуване от пристанището на Соренто с кораб за о. Капри: Туристическа програма на острова: До сърцето на Капри се стига със зъбчата железница - фуникуляр. Пешеходна разходка: Пиацетата-Пиаца Умберто-главния площад, посещение на Вила Йовис – дворец на Тиберий. Посещение на Анакапри. Разглеждане. Свободно време.

По желание посещение на Синята (Лазурната) пещера Grotta Azzurra, като от Анакапри се взима местен автобус 1.80 евро за посока и след това лодка до входа на пещерата – лодка и входна такса -13 евро. Връщане до пристанището отново с фуникуляр и с кораб до Непол или Соренто. Връщане в хотела. Нощувка в района на Неапол / Соренто.



4 Ден: 90 км

Неапол/ Соренто –Позитано- Равело – Амалфи - Неапол/ Соренто

Закуска. Свободно време в Соренто. По желание (с допълнително заплащане 45 € за възрастен, 35 € за дете до 12 г.) еднодневна екскурзия в Кампания по Амалфийското крайбрежие на Тиренско море и Салернския залив - панорама на живописните курортни градчета Позитано – със своята екзотична красота, почти вертикалното построен върху скалата- панорамна гледка към Позитано от скална тереса над града; Равело - с уникалната Вила Чимброне, нейната прекрасна градина, Терасата на безкрайността La Terazza dell’Infinito; Амалфи – „малкият Рай на Тиренско море”, с катедралата Сан Андреа, Ордена на рицарите на Св.Йоан и прясната mozarella di bufala (моцарела от биволско мляко). Връщане в хотела. Нощувка в района на Неапол / Соренто.



5 Ден: 340 км.

Неапол / Соренто - Рим

Ранна закуска. Отпътуване за Рим. Програма в Рим: Обиколка на Древен Рим: Колизеума, Римския Форум, Арката на Константин, Колоната на Траян, Пиаца Венеция с паметника на Виктор Емануил II, Капитолийския хълм. Разглеждане на Бароков Рим: Пиаца ди Спаня с прочутите испански стъпала, Пиаца Навона с фонтана на реките, Пантеона, Фонтана Треви. Свободно време- Настаняване в хотел. Нощувка в района на Рим.



6 Ден:

Рим – Ватикана

Закуска. Посещение на Ватикана, най-малката държава в света, съсредоточието на световния Католицизъм и Християнство, (Групово посещение само с предварителна резервация, ПРЕПОРЪЧВАМЕ, за да се избегнат опашките - 35 евро – вход, екскурзовод, слушалки и резервация), разглеждане на Ватиканските музеи, посещение на Базиликата Св. Петър и пл. Св. Петър. Нощувка в района на Рим.



7 Ден:470 км

Рим – Бари- ферибот до Гърция

Закуска. Свободно време в Рим до обяд. Отпътуване за Бари. Вечерта отпътуване с ферибот за Гърция. Нощувка на ферибот.



8 Ден: 700 км

Игуменица - София

Пристигане сутринта в Игуменица. Пътуване през Гърция. Пристигане в София вечерта.





Цена:

• 799 лв. - на човек в двойна или тройна стая

• 699 лв. - за дете до 11.99 г., настанено с двама възрастни

• 930 лв. – за единична стая



Отстъпки:

• За ранни записвания до 31.01.2018 г. – намаление 10%

• За група над 6 туристи - намаление 3%

• За клиенти, пътували поне веднъж с Интер Травел Сървиз- 2%

• За клиенти, които се записват в събота в офисите на Интер Травел сървиз – 2%

Заб. Всички видове отстъпки са съвместими!!!



Цената Включва:

• Транспорт с лицензиран за международен превоз автобус, с климатик, минибар, DVD

• 7 нощувки: 2 нощувки – на ферибот (палуба) и 5 нощувки със закуски в хотели 3*: 3-

в района на Неаполитанския залив, 2 - в района на Рим;

• Всички т.нар. градски, курортни, туристически, местни, локални, сити такси, заплащаеми в хотелите;

• Фериботни билети и настаняване на палубата без запазени места;

• Тур. програма, екскурзоводско обслужване



Цената Не включва:

• Мед.застраховка на ЗК Уника за 10000 евро: 12лв. до 65г., 24лв. до 70г., 12лв. до 75г.–за 5000 евро, 12лв. до 80г.-за 4000 евро, за лица над 80 г. е желателно да имат собствена застраховка или подлежат на преглед от специалист от ЗК Уника;

• Музейни такси и вх.билети: около 100 € (виж Музеи);

• Допълнителни екскурзии: завяват се при записване за екскурзията и се заплащат при окончателното доплащане:

 Посещение на археологичната зона на Помпей – 17 € за възрастен, 12 € - за дете до 12г.( вкл. вход, екскурзовод и слушалки); !!! Задължително се заявява при записване и се плаща при доплащане след препотвърждение за осъществяване!!!

 Еднодневна екскурзия на о. Капри– 55 евро за възрастен, 45 € за дете до 12 г. (вкл. кораб от Соренто до Капри и обратно, фуникуляр от пристанището в Капри до вътрешността на острова и обратно, посещение на двата града на острова Капри и Анакапри, пешеходна обиколка и екскурзовод), не вкл.входни такси, мин.15 туристи; !!! Задължително се заявява при записване и се плаща при доплащане след препотвърждение за осъществяване!!!

 Вход за Синята пещера в Капри 13 €;

 Билет за автобусен транспорт до Синята (Лазурната) пещера -1.80 € за посока;

 Еднодневна екскурзия Панорама по Амалфийското крайбрежие и Салернския залив 45 € за възрастен, 35 € за дете до 12 г. -при мин.30 туристи !!! Задължително се заявява при записване и се плаща при доплащане след препотвърждение за осъществяване!!!

 Градината на Вила Чимброне 5 €

 Посещение с група и екскурзовод на Ватикана (Ватиканските музеи и Сикскинската капела – 35 евро при мин.10 туристи – вкл. вход, екскурзовод, предварителна резервация и слушалки;) !!! Задължително се заявява при записване и се плаща при доплащане след препотвърждение за осъществяване!!!

 Настаняване в каюта в двете посоки: на ферибота Игуменица-Бриндизи / Бари и обратно – доплащане за легло в каюта: В ЧЕТВОРНА без прозорец-60 €, В ЧЕТВОРНА с прозорец-70 €, В ТРОЙНА – без прозорец-84 €, В ТРОЙНА – с прозорец-94 €, В ДВОЙНА без прозорец - 108 €, В ДВОЙНА с прозорец - 120 € !!! Задължително се заявява при записване и се плаща при доплащане след препотвърждение за осъществяване!!!

 Настаняване на самолетна седалка на ферибота Игуменица-Бриндизи / Бари и обратно –доплащане 40 € !!! Задължително се заявява при записване и се плаща при доплащане след препотвърждение за осъществяване!!!

• Билети за градски транспорт за вс.превозни средства- за един ден -6 евро, еднократен билет за метро за 75 мин. - 1 Евро

• Възможност за трансфер в двете посоки при мин. 15 туристи с доплащане: Бургас 55лв., Сливен 45лв., Ст.Загора 35лв., Пловдив 25лв., Пазарджик 20лв.

• Възможност за трансфер в двете посоки при мин. 15 туристи с доплащане: Варна 60 лв.; Девня 55 лв.; Шумен 50 лв.; Търговище 45 лв.; Велико Търново 40 лв.; Ловеч 35 лв.; Ботевград 30 лв.


Цена: 799.00 лв.




Подобни обяви

Екскурзия до ПАРИЖ СЪС САМОЛЕТ и гид на български - 2/3* - стандартен хотел

Екскурзия до Париж със самолет и гид на български


2/3* - стандартен хотел - * <...
ЕКСКУРЗИЯ ДО РИМ СЪС САМОЛЕТ и водач на български
3* - стандарт - 3 *

ЕКСКУРЗИЯ ДО РИМ СЪС САМОЛЕТ и водач на български



...
ТАСОС - Зелената перла на Гърция - 3 дни

Екскурзии до Гърция


3* - стандарт - 3 *

ТАСОС - Зелената перла на Гърц...
ЕКСКУРЗИЯ ДО АЛБАНИЯ Дневен преход


Дати: 22.09.2016
Цена от: 220 лв.
4 дни / 3 нощувки

«РЕЗЕРВИРАЙ»
«ПР...
Екскурзия за 22 септември 2016 до Истанбул с 2 нощувки + БОНУС посещение парк и Мол Виаленд, WILD PARK - дивият свят на джунглата и океана + Одрин от Ст.Загора 22.-25.09.16
ПРОМО ОФЕРТА Екскурзия за 22 септември до Истанбул с 2 нощувки + БОНУС посещение парк и Мол Виаленд,...

Публикувайте коментар към обявата