Портала за малки обяви
Търсене:
ОБЯВИ НОЩУВКИ ПУБЛИКУВАЙ ОБЯВА ПОМОЩ
Burkan.info » Бургас » Работа » Сезонна, почасова » Аз съм Нина, по проф...»

Аз съм Нина, по професия учител

Прегледано 367 пъти от 14 Декември 2017. №: 2383513

Аз съм Нина, по професия учител, но също така съм и онлайн мениджър в Орифлейм. Работя с предимно с жени между 35 и 50г., които като мен са в редиците на държавните институции. Държавната работа е добра – носи ти осигуровки, стаж за пенсия,отпуска, понякога и малки бонуси, но заплатите не са високи, а задълженията стават все повече с всяка година. Стрес, напрежение, не добри условия на труд, недоволство, тревоги – това стана ежедневна част от живота ни. Заклещени сме в капана на еднообразието и инстинкта за оцеляване. Спяхме да мечтаем. Забравихме да се усмихваме.

И все пак има начин и той се нарича Мулилевъл Маркетинг или бизнес с директни продажби. Все повече хора се насочват към него, за да изградят нещо различно и доходно. Разбира се, не е лесно и парите не идват веднага.Трябва да излезеш от зоната си на комфорт, да промениш много неща с в себе си и около себе си. Много хора се страхуват от промяната. Смятат, че щом има други, които са по- зле от тях, значи те са добре. И това е най- голямата заблуда.

Ако опиташ, вложиш усилия, труд и постоянство, в рамките от 1 до 3г. ще можеш да събираш плодовете на своя труд. Сега получаваш 800- 900лв на месец. А с още 1000- 1500лв отгоре няма ли да е по- добре? Тогава ще покриваш не само належащите нужди и сметки, а ще можеш да задоволяваш и своите емоционални потребности – да отидеш на желаната екскурзия, да си купиш шикозните обувки с високи токчета, да заведеш семейството си в скъп ресторант без повод, просто за разнообразие. Ще се чувстваш спокойна и уверена.

Всяка четвърта американка има свой собствен онлайн бизнес, от който се издържа. Защо не и жените в България? Мултилевъл бизнесът е бъдещето.

Като учител, аз съм комуникативна личност с широки интереси. Моята сила е да обучавам и помагам. Всяка жена, която влезе в моя екип ще получи безплатно обучение и подкрепа за бързо развитие. Ще работи в екип и ще гради собствен такъв. Темпото на работа е индивидуално. Следвай стъпките и печели! Осъществи свята мечта!


Цена: Безплатно




Подобни обяви

Работа с компютър и интернет без шеф и работно време
Здравейте българи, нека заработим доларчета които да похарчим в нашата мила родина! Ако разполагате ...
Сътрудник-ресторант на 4-,6- и 8-часов работен ден
Easy Consult Ltd. e българска консултантска компания, специализирана в управлението и развитието на ...
Търся масажистка, която да прави масаж на простатата
Търся масажистка, която да прави масаж на простатата.
работа с компютър
Здравейте! Ако разполагате със свободно време в излишък, през което с лекота да подпомагате семейния...
Допълнителни доходи за цялата страна
Ако имате нужда от допълнителни доходи или да притежавате собствен бизнес, тогава попадате на правил...

Публикувайте коментар към обявата