Портала за малки обяви
Търсене:
ОБЯВИ НОЩУВКИ ПУБЛИКУВАЙ ОБЯВА ПОМОЩ
Burkan.info » София » Работа » Работа в чужбина » Търсите ли практика ...»

Търсите ли практика или работа в Испания?

Прегледано 224 пъти от 15 Ноември 2017. №: 2382121

Искате ли да научите испански?

Animafest Experience има опит от 15 години, през което време повече от 5000 студенти са избрали нашите услуги и заминали за Испания, за да проведат техния учебен стаж.

Благодарение на сътрудничеството ни с повече от 300 хотели и курорти всяка година можем да направим повече предложения. Този уникален опит ще ви донесе много предимства: от една страна, подобряване на нивото си на владеене на чужди езици, от друга страна, вие получавате шанс да живеете и работите в Испания и да опознаете тази култура.

Изключително важно за нашата организация е професионализма. Услугите предложени от Animafest Experience са напълно безплатни, като хотелът, в който работите предоставя на студентите безплатно настаняване и храна, както и допълнителни бонуси (джобни пари в размер на 300 евро).

Ние предлагаме практика в следните отдели като:

Анимация (Entertainment) -Търсите ли място, на което да направите своя стаж като аниматор? Тогава сте на правилния адрес! Ние ще се погрижим да намерим подходящото място за вас в Испания! Вие ще работите с други аниматори-стажанти, с които ще се грижите за развлечението на гостите на хотела, в който ще работите - ще играете игри, ще танцувате, ще организирате шоу ... Вие сте динамични, общителни, енергични и искате да се забавлявате? Не се колебайте и се насладете на практика в Отдел Анимация!

Рецепция –Ако сте избрали да направите своя стаж на рецепцията на хотел Вие трябва да изглеждате винаги представителни – спретнати и добре облечени. Вие сте лицето на хотела. Задълженията ви ще включват грижи за нуждите на клиенти от цял ??свят – ще се грижите за тяхното удобство и комфорт, извършване на регистрация, ще отговаряте за настанявания и заминавания. Също така, в случаите, където клиентите имат въпроси или са изправени пред проблем, вашата задача ще бъде да им помогнете.

Бар - Искате ли да работите в разговорлива среда? Тогава се насочете към практика на бара - изборът е точно за вас. Ако гледате на света положително и приятелски, а също това имате всички необходими качества, за да работите в бар се свържете с нас!

Кухня - Вашите задължения ще включват подготовка на храна за клиентите в четири или петзвезден луксозен хотел, така че щеимате възможността за работа с професионални готвачи. Изберете стаж в кухнята!

Ресторант - Ако обичате да работите в заведения за хранене и ресторанти, тук имате чудесна възможност да получите добър опит в един от нашите хотели. Освен това ще се срещнете с много хора и упражнявате чужди езици!

Маркетинг – Някои от задълженията Ви по време на тази практика са да извършите маркетингови проучвания на пазарите, подготвяте и предоставяте периодична информация за състоянието им, проучвате конкурентите, рекламирате хотела, създавате рекламни материали и много други. Ако ви харесва да сте част от екип, както и говори няколко езика, практиката в Отдел Маркетинге е точно за вас!

Call Center - Вашите задължения ще включват грижи за нуждите на клиентите по телефона, като получаване на обаждания за резервации и други. По този начин можете да получите отличен опит в работа с хора, както и за подобряване на езиковите си умения. Обичате ли да говорите с много хора? Тогава практика в отдел Call Center е точно за вас!

СПА (SPA and wellness) - По време на тази практика ще работи на рецепцията в спа центъра, и отговорностите ви ще включват консултиране на клиентите относно услугите на спа. Ако ви харесва Дзен и спокойната атмосфера, направете своята практика тук!

Администрация - По време на тази практика в отговорностите ви ще включва помощ на главния мениджър в ежедневните му задължения. Вие ще бъдете отговорни за някои административни задачи. Също така, вие ще бъдете в състояние да извършвате ежедневни доклади. Вие сте отговорни, и искате да организирате екип? Не се колебайте да започнете практика в Отдел Администрация

Ние търсим студенти и ученици:

• навършили 18 години

• които трябва да направят своя стаж най-малко за 3 месеца

• говорят повече от един чужд език

• които биха желали да работят с хора от целия свят

• адаптивни

• социални и комуникативни

• отговорни

Предлагаме стажове през цялата година!

За контакти:

Телефон: 0034 93 765 39 69

Skype: Animafestexperience

Email: intl@animafestexperience.com

http://www.animafestexperience.com


Цена: 600.00 лв.




Подобни обяви

Немска фирма набира хигиенистки
Немска фирма набира хигиенист/ки за обществени тоалетни на големи търговски центрове и молове.
...
Работа в Чехия
Предлагаме работа в Чешка република, производство на климатици. Работата се състои от сглобяване на ...
ПАЗЕТЕ СЕ ОТ ОБЯВИ ЗА АНГЛИЯ/ВЕЛИКОБРИТАНИЯ/ ВСИЧКО Е ИЗМАМА ТЕ НЕ ЖЕЛАЯТ ЕВРОСЪЮЗА
Всички обяви за тази страна са измама.Не давайте никакви пари на тези измамници в България.Нашата ст...
Камериерка - Германия
За Германия се търси Камериерка! Осигуровките ще ви бъдат поети! Квартира и Храна ще ви бъдат поети/...
Германия - Кухня / Камериерки / Сервитьори
Моля хора със Интерес във сферата на Туризма / Хотелиерството и Ресторантьорството могат да се запиш...

Публикувайте коментар към обявата