Портала за малки обяви
Търсене:
ОБЯВИ НОЩУВКИ ПУБЛИКУВАЙ ОБЯВА ПОМОЩ
Burkan.info » Варна » Услуги » Консултантски » ЖИВЕЯ БЕЗПЛАТЕН ЦЕНТ...»

ЖИВЕЯ БЕЗПЛАТЕН ЦЕНТЪР ЕООД

Прегледано 288 пъти от 30 Октомври 2017. №: 2381324







Консултации по личностно развитие





ДЕЙНОСТ



Освен като магазин дейността ни насърчава развитието на духовната култура и ценности у хората. Да работи за израстване и самоусъвършенстване на личността за физическото, духовно и личностно развитие.





ВРЕМЕ И ГРИЖА ПЕРСОНАЛНО ЗА ВАС





 Духовни практики

-СЪЗДАВАНЕ НА МОЩНА БОЖЕСТВЕНА ВРЪЗКА

-ИНОВАТИВНИ ФОРМУЛИРАНИ МОЛИТВИ

-МЕДИТАЦИЯ

ХОДЕЩА МЕДИТАЦИЯ



 Прилагане на ТЕС - /техники за емоционална свобода/

 Пожелание - да се прилага клетъчновъзстановяваща помощ по методите на Рене Мей

 Утвърждения на Луиз Хей

 Прилагане на ,,Лечебният код‘‘



1) ТЕС - /техники за емоционална свобода/

По подобие хилядолетните традиции на акупресурата и акупунктурата, ТЕС въздейства върху енергийните центрове в тялото – точките на пресичане на енергийните меридиани, като с върха на пръстите последователно се потупва върху няколко конкретни точки, разположение основно по главата и горната част на тялото.

Проблемите, физически или психически, настъпват, когато има блокиране или задържане на енергията в определени точки. Чрез ТЕС се въздейства механично върху тези точки, така че енергийният поток се освобождава и в последствие проблемът изчезва.





ТЕС е доказала своята ефективност в хиляди случаи на:



стрес; тревожност; отслабване; емоционални травми; страх; безсъние; успокояване на болката; депресия; травми; детски проблеми; липса на мотивация; страхови неврози; фобии; булимия; анорексия; алергии; астма; хормонални проблеми; високо кръвно налягане; рак; псориазис; дерматити; мускулна дистрофия; паркинсон; артрит; диабет; хепатит С; пристрастяване към алкохол; пристрастяване към никотин; пристрастяване към наркотици; пристрастяване към храна и много други.





2) Даряване на клетъчновъзстановяваща помощ по Рене Мей



Помощта се прилага от обучени доброволци в семинарите на Рене Мей», и са базирани на схващането, че 96% от проблемите ни са свързани с ЕМОЦИИТЕ.

Включва основно 3 техники :



,,Регенерация на клетката‘‘, при която се стимулират невроните по хода на гръбначния стълб с дозирани потупвания в определен ред и повторяемост. Това активира потенциала на клетката за регенерация, и се постига значително подобряване на състоянието на индивида – както физически така и емоционално. В основата на тази помощ стои доброто намерение да се помогне на нуждаещия се и предаването на емоцията на любовта в клетките - чрез потупванията по гръбначния стълб .



,,Клетъчна експресия е техника, при която се стимулират енергийните точки на тялото с финни, дозирани потупвания, като се прилага и пряко стимулиране на местата с проблем. Основната цел на тази техника е оптимална реорганизация на метаболитната енергия на организма, така че тя да се концентрира и преразпределя по един интелигентен начин съобразно нуждите на тялото. С тази помощ се постига оптимален енергиен баланс, усещане за благополучие и вътрешен мир и хармония.



,,Техника – РМ‘‘ се прилага по преценка на даряващия. С приложението и се стимулира хипоталамуса и хипофизата. И от там по кръвен път оздравителния импулс достига до всяка клетка, придавайки и повече сила за подпомагане на собствения потенциал за самовъзстановяването и.

Всяка една от техниките на Рене Мей продължава около 10 минути. Броят и обемът им се преценяват от даващия подкрепа, според индивидуалните нужди и особености, споделени от нуждаещия подкрепата.

3) Луиз Хей е една от най-обичаните авторки на съвременна литература, която е известна със своите позитивни утвърждения. Нейната основна идея е да разпространява и популяризира книги, видео клипове и разкази представящи силата на позитивното мислене и непобедимата човешка воля.

4) Лечебният код е механизъм ( открит от д-р Александър Лойд през 2001г.), който премахва стреса – основния причинител на болестите в организма. Действа върху клетъчната памет и деактивира разрушителните модели, блокиращи имунната ни система. Той е ефикасно средство за справяне на стреса и хармонизиране на енергиите, което действа на енергийно ниво - върху самия източник на болестта. Резултатите са невероятни: хиляди хора постигат прекрасни резултати от „нелечими“ болести - рак, диабет, сърдечни заболявания и др.





НОВО!!!





ONLINE КОНСУЛТАЦИИ § ПОСЕЩЕНИЯ ПО ДОМОВЕТЕ ИЛИ В ОФИСА С АБОНАМЕНТЕН ПЛАН*



*В случай, че е необходимо да се ходи на място и се извършват разходи за транспорт, хотел, настаняване и др. тези разходи се одобряват от центъра и се заплащат предварително от лицето искащо тази услуга.





ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ ВИЖТЕ НА СЙТА:



https://vidimoto.i.nevidimoto.live-free-center.eu/



https://live-free-center.eu/








Цена: По договаряне

Телефон: 0885374792



Подобни обяви

Бъди 2 Х Европеец!Направи си застраховка Живот!
Животът Ви е ценен - за Вас и за семейството Ви-нали? Искате да Сте подсигурени финансово, каквото и...
Геодезия, вертикално планиране, трасиране, кадастър
Ериа ЕООД

Геодезия, вертикално планиране, трасиране, кадастър
Геодезически услуги, из...
150 лева годишно - подбор на персонал
БЪЛГАРСКА ОРГАНИЗАЦИЯ НА ТРУДА ООД

ЕДНОГОДИШЕН ДОГОВОР ЗА ПОДБОР НА ПЕРСОНАЛ ЗА ПРОМОЦИОНАЛ...
Юридическо Съдействие за Прехвърляне на Фирми : ЕООД, ООД, АД, ЕАД със Задължения + Освобождаваме от Длъжност и СОЛИДАРНАТА Отговорност !
ПРЕДЛАГАМЕ Специализирани Правни Услуги за Прехвърляне на Фирми : ЕООД, ООД, АД, ЕАД със Задължения...
Прехвърляме Фирми : ЕООД, ООД, АД, ЕАД със Задължения + Освобождаваме от Длъжност и СОЛИДАРНАТА Отговорност !
ПРЕДЛАГАМЕ Специализирани Правни Услуги за Прехвърляне на Фирми : ЕООД, ООД, АД, ЕАД със Задължения...

Публикувайте коментар към обявата