Портала за малки обяви
Търсене:
ОБЯВИ НОЩУВКИ ПУБЛИКУВАЙ ОБЯВА ПОМОЩ
Burkan.info » София » Туризъм оферти » Екскурзии в чужбина » Коледен базар във В...»

Коледен базар във Виена

Прегледано 109 пъти от 16 Октомври 2017. №: 2380504

4 дни / 3 нощувки





ЦЕНА: от 709 лв.





1 ДЕН – Виена



Отпътуване в 8.05 ч. от летище София (Терминал 2) на дата 07.12.2017 г. / в 7.10 ч. на дата 14.12.2017 г. за Виена с полет на авиокомпания „Austrian Airlines”. Кацане на летището във Виена в 08.55 ч. на дата 07.12.2017 г. / в 7.45 ч. на дата 14.12.2017 г. Панорамна обиколка на Виена с местен екскурзовод: дворецът „Белведере” – един от най-хубавите барокови образци в света; Виенската опера, където ежегодно се провежда оперен бал; булевард „Рингщрасе”, изграден на мястото на старата крепостна стена; дворецът „Хофбург” – зимната резиденция на Хабсбургите; Парламентът със статуята на Атина Палада; Кметството – внушителна сграда в неоготически стил; Къщата на Хундертвасер с необичайните си апартаменти, следващи единствено природните форми; най-старият в Европа увеселителен парк „Пратер” със символа на Виена – Виенското колело. По желание посещение на двореца „Шонбрун” – лятната резиденция на Хабсбургите с местен екскурзовод. Трансфер до хотела. Настаняване. Свободно време за посещение на коледните базари във Виена – най-старият коледен базар „Фраюнг“ и базара пред кметството. Тук може да опитате известните виенски коледни специалитети, сладки и греяно вино (необходимо е ползване на градски транспорт). Нощувка.



2 ДЕН – Виена - Братислава



Закуска. Свободно време във Виена за индивидуално посещение на Музея на музикалните инструменти, рицарското въоръжение и античния град Ефес, Къщата на пеперудите в двореца „Хофбург“, Музея за история на изкуствата, Природонаучния музей, както и разходка по търговската улица „Марияхилферщрасе“ или по желание целодневна екскурзия до Братислава с пешеходна разходка в историческия център на града: замъкът на Братислава, където днес се помещава правителството на Република Словакия, катедралата „Св. Мартин“ – свидетел на десетки коронации на кралски особи, академия „Истрополитана“, старото кметство, двореца на архиепископите. Връщане във Виена. Вечерта по желание концерт на оркестър „Wiener Residenzorchester” с произведения на Моцарт и Йохан Щраус в двореца „Ауерсперг” – една незабравима вечер с един от най-добрите оркестри в музикалния свят на Виена (заявява се предварително с депозита). Нощувка.



3 ДЕН – Виена - Виенската гора



Закуска. Свободно време за коледни покупки и посещение на музеи (необходимо е ползване на градски транспорт) или туристическа програма по желание: 1. Пешеходна разходка в центъра на Виена с местен екскурзовод (мин. 1 ч. и 30 мин.): площад „Мария Терезия”; дворецът „Хофбург”, където се намират Националната библиотека, Музеят на музикалните инструменти и оръжейната колекция на императора; улица „Колмаркт”, улица „Грабен” – сърцето на стара Виена; бароковата църква „Св. Петър”, готическата катедрала „Св. Стефан” – един от символите на Виена и най-значителната готическа сграда, и оживената търговска улица „Кернтнерщрасе”. 2. Полудневна екскурзия с местен екскурзовод до красивата южна част на Виенската гора, минавайки през романтичната долина Хеленентал, с посещение на абатството „Свети кръст“, където се пазят мощите на последния владетел от династията Бабенберг; разходка в Баден – основан от римляните, градът е известен с термалните си извори. Нощувка.



4 ДЕН – Виена - София



Закуска. Сутринта напускане на хотела. Багажът се съхранява в стая за багаж. Свободно време (необходимо е ползване на градски транспорт) или по желание посещение с местен екскурзовод на Императорската съкровищница в двореца „Хофбург“, където се съхраняват най-значимите скъпоценности на Хабсбургите, короната на император Рудолф II, символите на властта на Свещената римска империя – короната, имперският скиптър и Копието на съдбата, за което се носи преданието, че онзи, който го притежава, ще завладее света. Връщане в хотела за трансфер до летището. Отпътуване за България в 20:20 ч. с полет на авиокомпания „Аustrian Airlines“. Кацане на летище София (Терминал 2) в 22.50 ч.





Дати Цени

07.12.2017 719 лв.

14.12.2017 719 лв.



Посочените цени са в лева







Цената включва:



Самолетен билет София - Виена - София на авиокомпания Austrian Airlines с включени летищни такси и ръчен салонен багаж с размери 55/40/23 см (максимум 8 кг);

3 нощувки със закуски в хотел **** във Виена;

Трансфер летище - хотел – летище;

Панорамна обиколка на Виена с местен лицензиран екскурзовод на български език;

Застраховка Помощ при пътуване в чужбина с асистанс и лимит на отговорност 10.000 EUR;

Водач от България.



За повече информация, моля свържете се с офиса на Doors Travel!

гр. София, ул. Неофит Рилски 60

тел. 359 2 / 4173377

gsm:0895071113

gsm:0895001128

e-mail: office@doors-travel.com

www.doors-travel.com




Цена: 709.00 лв.




Подобни обяви

Екскурзия до ПАРИЖ СЪС САМОЛЕТ и гид на български - 2/3* - стандартен хотел

Екскурзия до Париж със самолет и гид на български


2/3* - стандартен хотел - * <...
ЕКСКУРЗИЯ ДО РИМ СЪС САМОЛЕТ и водач на български
3* - стандарт - 3 *

ЕКСКУРЗИЯ ДО РИМ СЪС САМОЛЕТ и водач на български



...
ТАСОС - Зелената перла на Гърция - 3 дни

Екскурзии до Гърция


3* - стандарт - 3 *

ТАСОС - Зелената перла на Гърц...
ЕКСКУРЗИЯ ДО АЛБАНИЯ Дневен преход


Дати: 22.09.2016
Цена от: 220 лв.
4 дни / 3 нощувки

«РЕЗЕРВИРАЙ»
«ПР...
Екскурзия за 22 септември 2016 до Истанбул с 2 нощувки + БОНУС посещение парк и Мол Виаленд, WILD PARK - дивият свят на джунглата и океана + Одрин от Ст.Загора 22.-25.09.16
ПРОМО ОФЕРТА Екскурзия за 22 септември до Истанбул с 2 нощувки + БОНУС посещение парк и Мол Виаленд,...

Публикувайте коментар към обявата