Портала за малки обяви
Търсене:
ОБЯВИ НОЩУВКИ ПУБЛИКУВАЙ ОБЯВА ПОМОЩ
Burkan.info » София » Туризъм оферти » Екскурзии в чужбина » Плитвички езера - Ос...»

Плитвички езера - Остров Крк - Риека - Опатия

Прегледано 122 пъти от 23 Юни 2017. №: 2374816

4 дни / 3 нощувки



ЦЕНА: от 309 лв.

02.09.2017-05.09.2017 - 309 лв.

21.09.2017-24.09.2017 - 315 лв.





1 ДЕН – Отпътуване от площад Руски паметник, София в 5.00 часа по маршрут София - Загреб - остров Крък.



Преминаване по прочутия Кръчки мост свързващ острова с континенталната част на Хърватия.Късно пристигане на остров Крък.Настаняване в хотел 2*+ .



Вечеря в ресторанта на хотела.Нощувка.



2 ДЕН – Закуска.



Посещение на национален парк Плитвички езера който е регистриран като туристически обект през 1949 г. и е добавен в списъка на Световното наследство на ЮНЕСКО през 1979 г. Районът представлява шедьовър на природата – уникална система от 16 езера, свързани помежду си от живописни водопади, обградени от хълмове, планини и пещери, прохладни горски масиви и тучна растителност. Стъпвайки върху някое от дървените мостчета, човек съзира феерия от синьо и зелено, и се чувства като в приказка за горски елфи и самодиви. Целодневна пешеходна разходка из парка с почивка за обяд (не е включен в цената). Разходка с корабче по едно от езерата. Завръщане в хотела. Вечеря в ресторанта на хотела. Нощувка.



3 ДЕН – Закуска.



Бонус! Целодневна екскурзия до град Кръг, Риека и Опатия



Пешеходна обиколка на град Крък.



Tук из тесните павирани улички зад всеки ъгъл Ви очаква късче очарователна история от Средновековието през Ренесанса до днешни времена.



Разглеждане на Замъка отвън, построен през 13-ти век и градските стени. Разходка из пазара, където може да видите старинни предмети открити в околността от 4 век пр.Хр.



Разглеждане на Катедралата и църквата Св. Квирин отвън.Отпътуване за имперския СПА курорт Опатия наричан още перлата на Адриатика.Пешеходна разходка по стъпките на Франц Йозеф из града и ботаническата градина на Вила Ангиолина, където е поставено началото на организирания туризъм в Опатия. Крайбрежна пешеходна алея преминава покрай най-значимите забележителности на курорта едно от които е статуята на девойката с чайката, превърнала се в символ на Опатия, след като е поставена върху скала с гледка към града през 1956 г.Свободно време с възможност за обяд.



Отпътуване за Риека - днес най-голямото хърватско пристанище и един от най-динамичните хърватски градове, носещи обаянието на адриатика и запазил великолепни архитектурни паметници.Посещение на Тръсат (т. нар Горен Град), разглеждане отвън на църквата посветена на Дева Мария с чудотворна икона закриляща града и замъка. Тръсатския замък е едно от най-добре запазените отбранителни съоръжения в Хърватска с внушителен силует, издигнат на хълм 138 м. над морското равнище.Завръщане в хотела.Вечеря в ресторанта на хотела.



4 ДЕН – Ранна закуска.Отпътуване от хотела в посока Загреб, град пазещ спомените за велики владетели, драматични времена на размирици и златни векове на разцвет и културен прогрес.Кратък престой в на централната част на града, възможност за обяд и разглеждане на: площад Бан Йелачич, Старият град, Катедралата, Кървави мост, Каменната порта с чудотворната икона на Благословената Дева Мария и Христос, църквата “Св. Марк”, Парламента, църквата “Св. Катерина”и кулата Лотршчак.Отпътуване за България.Пристигане в София след полунощ.

Посочените цени са в лева







Цената включва:



Транспорт с автобус;

3 нощувки със закуска и вечеря в хотел 2+* на остров Крък;

Обиколка на Плитвичките езера;

Бонус! Целодневна екскурзия до град Крк, Риека и Опатия;

Посещение на Загреб;

Водач от агенцията.





За повече информация, моля свържете се с офиса на Doors Travel!

гр. София, ул. Неофит Рилски 60

тел. 359 2 / 4173377

gsm:0895071113

gsm:0895001128

e-mail: office@doors-travel.com

www.doors-travel.com


Цена: 309.00 лв.




Подобни обяви

Екскурзия до ПАРИЖ СЪС САМОЛЕТ и гид на български - 2/3* - стандартен хотел

Екскурзия до Париж със самолет и гид на български


2/3* - стандартен хотел - * <...
ЕКСКУРЗИЯ ДО РИМ СЪС САМОЛЕТ и водач на български
3* - стандарт - 3 *

ЕКСКУРЗИЯ ДО РИМ СЪС САМОЛЕТ и водач на български



...
ТАСОС - Зелената перла на Гърция - 3 дни

Екскурзии до Гърция


3* - стандарт - 3 *

ТАСОС - Зелената перла на Гърц...
ЕКСКУРЗИЯ ДО АЛБАНИЯ Дневен преход


Дати: 22.09.2016
Цена от: 220 лв.
4 дни / 3 нощувки

«РЕЗЕРВИРАЙ»
«ПР...
Екскурзия за 22 септември 2016 до Истанбул с 2 нощувки + БОНУС посещение парк и Мол Виаленд, WILD PARK - дивият свят на джунглата и океана + Одрин от Ст.Загора 22.-25.09.16
ПРОМО ОФЕРТА Екскурзия за 22 септември до Истанбул с 2 нощувки + БОНУС посещение парк и Мол Виаленд,...

Публикувайте коментар към обявата