Портала за малки обяви
Търсене:
ОБЯВИ НОЩУВКИ ПУБЛИКУВАЙ ОБЯВА ПОМОЩ
Burkan.info » Туризъм оферти » Екскурзии в чужбина » КУБА – Любов завинаги!»

КУБА – Любов завинаги!

Прегледано 225 пъти от 12 Юни 2017. №: 2374134

София – Истанбул – Хавана – Пинар дел Рио - Варадеро - Истанбул – София

12 дни / 9 нощувки/ 9 закуски/ 5 обяда/ 6 вечери



Дата на отпътуване:

04.12.2017



1 ден София – Истанбул - Хавана

Излитане в 21.35 ч. от летище София с полет на авиокомпания TURKISH AIRLINES. Кацане в Истанбул в 00.10 ч. Излитане в 02.10 ч. за Хавана.

2 ден Хавана

Кацане на летище Хосе Марти Хавана в 09.00 ч. Начало на панорамна обиколка на Хавана /включена в пакетната цена/, обхващаща съвременната част на Хавана – Хаванският Университет, Площадът на Революцията, известната крайбрежна улица 23, гробището Христофор Колумб, кварталът Ведадо и първият хотел Хилтон, построен през 1958 г. Спирка на колониалната част на града, минавайки покрай Ел Капитолио, сградата на Театъра и Централния парк. Следва свободно време, предвидено за обяд и за почивка. Обиколката продължава с булевард Малекон и историческата и колониална част на града (UNESCO), която се отличава със сгради от различни епохи и векове и други интересни обекти. Акцентът на тази част от тура ще паде върху сградата на Големия театър и Капитолия. Следва кратко разглеждане на пристанищния район и някой от площадите на града. Настаняване в хотел. По желание посещение на нощно заведение, където може да послушате салса, а по - смелите могат и да се включат в танците. Нощувка.

3 ден Хавана – Пинар дел Рио - Винялес - Хавана - кабаре Тропикана

Закуска. Еднодневна екскурзия до Пинар дел Рио / включена в пакетната цена/, най-известната западна провинция на Куба, известна с най - качествената тютюнева плантация в света. Посещение на фабрика за производство на цигари и запознаване с работния процес. Продължаване за долината Винялес и спирка на Лос Хасминес за панорамна гледка към уникалния и живописен пейзаж на долината и нейните скални причудливи образования „Моготес“, естествено изваяни от природата. Следва разходка с лодка по подводна река в Индианската пещера. По желание спирка за обяд в местен ресторант. Посещение на праисторическите стенописи (пещерни рисунки върху най - древните скали в страната). Спирка и в селището Винялес за разходка. Връщане в хотела в Хавана. Потопете се вечерта в незабравимата атмосфера на шоу от ритми, цветове и многообразие на най - известното кабаре на Карибите – Тропикана, разположено на открито в една екзотична тропическа градина (срещу допълнително заплащане). Нощувка.

4 ден Хавана

Закуска. Начало на втора обиколка на Хавана, която предвижда посещение на всички площади в Стария град, който през 1982 г. е вписан в листата на UNESCO за световно и културно наследство. Обиколката включва основните забележителности на Стария град, сред които крепостта Сан Салвадор, дворецът Вилануева, Ел Темплете и Градския музей. Програмата предвижда и посещение на Музея на рома и фабрика за производство на тютюн. Следва свободно време за обяд и разходка в столицата. По желание - урок по салса /1 час/, разходка в стар модел американска кола /1 час/. Връщане в хотела. Нощувка.

5 ден Хавана – Варадеро (All inclusive)

Закуска. Напускане на хотела и отпътуване в посока Варадеро – раят на Карибско море в провинция Матансас. Програмата предвижда фотопауза на панорамата Бакунаягуа, откъдето се разкрива прекрасна гледка към морето от една страна и към долината Юмури от друга страна, която е втората по красота и мащаб в Куба след долината Винялес. Обиколка на Варадеро с посещение на къщата на Ирене Дюпон, за която казват, че е била притежание на най – могъщия в САЩ мафиотски бос Ал Капоне. Настаняване в хотел в курорта Варадеро, славещ се с фините бели пясъчни брегове и прозрачни води, които го нареждат сред челната тройка на най – романтичните плажове в света. Вечеря. Нощувка.

6 ден Варадеро (All inclusive)

Закуска. Свободен ден, в който можете да изживеете съкровените си мечти, отпуснати блажено в хамак с кубинска пура и освежаващ коктейл от екзотични плодове, а вечерта, без колебания, да се отдадете на лудите страсти, които Карибско море разпалва. По желание и срещу допълнително заплащане допълнителна екскурзия. Обяд. Вечеря. Нощувка.

7 ден Варадеро (All inclusive)

Закуска. Свободно време или по желание и срещу допълнително заплащане допълнителна еднодневна екскурзия /8 часа/: разходка с катамаран до остров Кайо Бланко. Едно незабравимо пътуване на борда на катамаран, в което ще имате възможност да поплувате с делфини, да се потопите в кристалните води на Карибско море, да почувствате жарките лъчи на слънцето докато лежите на белопясъчен плаж и да се насладите на вкусен обяд с морски дарове. Обяд. Вечеря. Нощувка.

8 ден Варадеро (All inclusive)

Закуска. Свободно време или по желание и срещу допълнително заплащане допълнителна екскурзия. Джип сафари, което ще ви отведе до скритите съкровища на острова. Ще преминете по черни пътища край каменни кариери, палмови гори и живописни селища. Програмата предвижда и кратка спирка, край една от лазурно сините лагуни и време за гмуркане (включена екипировка). Сафарито отвежда и към долината Юмури, където ще направите спирка за обяд и езда в землището на местно ранчо. Обяд. Вечеря. Нощувка.

9 ден Варадеро (All inclusive)

Закуска. Свободно време или по желание и срещу допълнително заплащане допълнителна екскурзия до трите забележителни градове /продълж. 14 часа/ – Тринидад, Сиенфуегос и Санта Клара. Заменете един ден от почивката си, за да опознаете историята и културата на Куба. Екскурзия, която отвежда до автентични градове, съхранили важни исторически паметници. Отпътуване за Санта Клара, прекосявайки историческата Долина (UNESCO) със старите плантации на захарна тръстика. Пристигане в Санта Клара, последното място, където е пребивавал Че Гевара с посещение на Мавзолея и Музея, посветен на неговия изключителен живот. Следващата спирка е в град Тринидад (UNESCO), създаден през 1514 г., градът се развива благодарение търговията със захар. Програмата включва разходка из колоритните улички на Стария град, площад Майор, Катедралата, Канчанчара бар – стара хасиенда с атмосфера от XVIII в., където можете да дегустирате уникален коктейл с ром. Големите имения тук са доказателство за богатството на жителите на града. По време на екскурзията е предвиден обяд. Пътуването продължава към красивия Сиенфуегос - „Перлата на юга”, разположен в красив залив, пазен от крепостта Хагуа и известен с красивата си архитектура. Туристическа програма, включваща посещение на парка Хосе Марти, главния площад със сгради - шедьоври от XIX и XX в., театъра Томас Тери, Двореца на Долината, построен между 1912 и 1917 г. Късно вечерта връщане във Варадеро. Обяд. Вечеря.

10 ден Варадеро (All inclusive)

Закуска. Плаж, лазурно крайбрежие или по желание и срещу допълнително заплащане екскурзия до Гуама за посещение на ферма за крокодили и селището Тайно. Обяд. Вечеря. Нощувка.

11 ден Варадеро – Хавана – Истанбул

Закуска-сух пакет. Отпътуване за Хавана и трансфер до летище Хосе Марти и полет за Истанбул в 10.00 ч.

12 ден Истанбул - София

Кацане в Истанбул в 09.15 ч. Полет за София в 19.25 ч. и кацане на летище София в 20.45 ч.





Цената включва:

самолетен билет на TURKISH AIRLINES София – Истанбул – Хавана – Истанбул – София, летищни такси, 9 нощувки със закуска, от които, 3 - в Хавана в хотел 4**** , 6 – във Варадеро в хотел 4**** на база All inclusive, 5 обяда, 6 вечери, всички трансфери, упоменати в програмата, туристическа програма – панорамна обиколка на Хавана /2-ри ден/, пешеходна обиколка на Хавана /4-ти ден/, еднодневна екскурзия до Пинар дел Рио /3-ти ден/, обиколка на Варадеро с посещение на къщата на Дюпон /5-ти ден/, екскурзоводско обслужване на испански/английски език с превод на български език, водач – преводач от агенцията.

Цената не включва:

входна виза за Куба – официална такса 40 USD при подаване на документите от туристическата агенция, изходна такса от Куба – 25 USD (заплаща се на летището при излитане от Хавана), бакшиши за местни екскурзоводи и шофьори – 35 EUR /заплащат се с основния пакет/.







За контакти и резервации:

КАРАДЖЪ ТУРС - Варна

бул. Мария Луиза 46

Телефон: 052 61 80 50

Мобилни: 0879 / 54 83 21; 0879/ 00 74 02

e-mail: varna@karacitours.bg










Цена: 3765.00 лв.




Подобни обяви

Екскурзия до ПАРИЖ СЪС САМОЛЕТ и гид на български - 2/3* - стандартен хотел

Екскурзия до Париж със самолет и гид на български


2/3* - стандартен хотел - * <...
ЕКСКУРЗИЯ ДО РИМ СЪС САМОЛЕТ и водач на български
3* - стандарт - 3 *

ЕКСКУРЗИЯ ДО РИМ СЪС САМОЛЕТ и водач на български



...
ТАСОС - Зелената перла на Гърция - 3 дни

Екскурзии до Гърция


3* - стандарт - 3 *

ТАСОС - Зелената перла на Гърц...
ЕКСКУРЗИЯ ДО АЛБАНИЯ Дневен преход


Дати: 22.09.2016
Цена от: 220 лв.
4 дни / 3 нощувки

«РЕЗЕРВИРАЙ»
«ПР...
Екскурзия за 22 септември 2016 до Истанбул с 2 нощувки + БОНУС посещение парк и Мол Виаленд, WILD PARK - дивият свят на джунглата и океана + Одрин от Ст.Загора 22.-25.09.16
ПРОМО ОФЕРТА Екскурзия за 22 септември до Истанбул с 2 нощувки + БОНУС посещение парк и Мол Виаленд,...

Публикувайте коментар към обявата