Портала за малки обяви
Търсене:
ОБЯВИ НОЩУВКИ ПУБЛИКУВАЙ ОБЯВА ПОМОЩ
Burkan.info » София » Уроци и курсове » Компютърни курсове » Курс Adobe Photoshop...»

Курс Adobe Photoshop за начинаещи

Прегледано 176 пъти от 26 Март 2017. №: 2364403

Курсът Adobe Photoshop за начинаещи е подходящ за хора, които искат да започнат да се занимават с програмата за растерна графика и имат малък или начален опит с нея. С предоставените практически уроци, по забавен и лесен начин ще положите основата на знанията, които са Ви нужни, за да можете да правите колажи или да ретуширате.
Курсът по Фотошоп е подходящ както за хора, които искат да се занимават професионално с фотография, графичен или уеб дизайн, така и за хора, интересуващи се от програмата с цел обработка на изображения като хоби.
Какво ще научите по време на курса?
Обучението е предвидено като въведение в програмата и включва запознаване с основните й елементи, тяхното разположение, наименование и предназначение. Предоставените упражнения са подредени по трудност и продължителност на изпълнението. Ще бъдат застъпени дейности с ниска степен на сложност – създаване и отваряне на изображения, корекция на цветове, настройки на Photoshop, създаване на изображения за конкретни цели и др. Материалите за упражненията ще бъдат предоставени от преподавателя, като при желание на курсистите, те могат да използват личен снимков материал.
Програма за курса по Adobe Photoshop за начинаещи
Ще научите историята на програмата – кога и от кого е била изработена и развитието й във времето.
Ще обясним имената и функциите на елементите на Фотошоп.
Ще създаваме нови файлове и ще отваряме създадени такива, за да ги обработваме с готови ефекти, ще създаваме нови ефекти. Ще правим настройките на всеки ефект на изображения и ще обсъдим защо те са необходими.
Когато се научите да правите селекции, ще модифицирате само тези части от изображенията, които ще са Ви необходими.
Ще създаваме празни слоеве, за да прилагаме цветови ефекти на изображения и ще копираме.
Ще научите за слоевете в Adobe Photoshop – как се създава празен слой, как се изтрива ненужен слой, как се сменя име на слой, как се скрива слой без да е нужно да се изтрива.
Инструментите в лентата с инструменти са най-често използваните в програмата и когато изградите навик за работа с тях, ще ги използвате във всички изображения, с които ще работите.
Ще се научите да увеличавате и смалявате изгледа и размера на слоевете, ще се упражните с определените за това инструменти и менюта.
Панелите и блоковете, които съдържат няколко панела, са много важна част от обучението, защото ще можете да ги настроите и подредите така, както Ви е удобно. Подробно ще изучим как да работите с функциите на Панела със слоевете – Layers panel- Blending Modes, Blend If, Layer Styles и др.
Ще се научите как да се форматира текст с инструмента за писане – Type tool.
Създаването на авторска четка във Photoshop ще направим по няколко начина – с направено от нас в упражнението изображение и с готово изображение.
Много внимание ще обърнем на прилагането на еднакъв ефект на две напълно различни изображения, прилагане на различни филтри на едно и също изображение, dобавяне на светлинни ефекти, манипулации на цветовите тонове и стойностите на черно и бяло.
За да можете да контролирате и променяте вече създадени ефекти, ще се научите да използвате Adjustment Layers.
Ако имате недостатъци в работното изображение – малък контраст или липса на детайли, ще можете да ги подчертаете с различни техники, една от които е така наречения Ефект на Драган.
По отношение на манипулиране на размера на платното, в курсът е обърнато внимание и на Image Size и Canvas Size и разликата между тях. За трансформацията на слоевете ще упражним режима на „Свободна трансформация“ във Фотошоп и неговите функции – Distort, Warp и Perspective.
Информация за записвания:
Продължителността на курса Adobe Photoshop за начинаещи е 32 учебни часа, като нови групи стартират в началото на всяка седмица. Освен групови занимания, предлагаме и възможност за индивидуална форма на обучение.
Курсът се провежда в удобно за курсистите време, с опция за вечерна и съботно-неделна форма на обучение.
Цената на обучението е 240 лв.
Записалите се могат да ползват два вида отстъпки – Записване за втори курс (-10%) и Доведи приятел (-10%).
Контакти:
НИТ-Нови Интернет Технологии ЕООД
гр. София, ул. Хан Аспарух 60


Цена: 240.00 лв.

Телефон: 02/850-53-64



Подобни обяви

Курс Excel бърз старт Въведение в Excel за начинаещи
Курсът е подходящ за всеки, който работи в офис или търси по-добра работа като офис асистент, менидж...
Компютърни курсове
Образователен център ТАИС организира компютърни курсове за напреднали по следните модули: WebDesign,...
Графичен дизайн, престижна професия, обучение Варна
Обучение по професията Графичен дизайн 120 учебни часа, в комфортна работна среда, с последни версии...
Компютърни курсове за професионална квалификация и начинаещи
Компютърни курсове във Варна са предназначени да обучават специалисти в областта на дизайна, който е...
Професионални курсове Едно към Едно, изгодно, удобно, престижно
Професионални курсове Едно към Едно, изгодно, удобно, престижно
Едно към Едно – Името говори пр...

Публикувайте коментар към обявата