Портала за малки обяви
Търсене:
ОБЯВИ НОЩУВКИ ПУБЛИКУВАЙ ОБЯВА ПОМОЩ
Burkan.info » Сандански » Имоти под наем » Заведения » Заведение/Ресторант ...»

Заведение/Ресторант под наем на бул. „Свобода“ - Сандански

Прегледано 290 пъти от 26 Март 2017. №: 2364334

АДРЕС Недвижими Имоти дава под наем при изключителни права заведение /кафе, ресторант или бар/ с открита тераса в нова сграда на централния булевард ”Свобода” в град Сандански, само на 50 м от Община – Сандански и на около 300-350 м от централната търговска зона на курортния град. Местоположението на сградата гарантира целогодишен активен човекопоток. Обектът има застроена площ 202,80 кв. м, разпределена на закрита зала за клиенти с площ 76,00 кв. м, открита тераса с площ 26,40 кв. м, бар/кухня с площ 27,40 кв. м, два склада /9,90 кв. м и 15,10 кв. м/, стая за персонала с площ 5,30 кв. м и два санитарни възела /за персонала и клиентите/. Откритата тераса предлага 16 места, а закритата зала - 48 места. Обектът се намира на първи етаж, със самостоятелен вход откъм булеварда, и има изложение югоизток/запад. Заведението разполага с изцяло остъклена атрактивна фасада към оживения булевард „Свобода”, а от откритата тераса се разкрива панорамна гледка към близкия парк, училището и Община Сандански. Обектът се дава под наем в незавършен вид – на замазка, частични мазилки и изцяло завършена открита тераса.
Съгласно одобрения проект заведението е със статут на кафе, а при желание на наемателя да го ползва като ресторант или бар, той ще трябва да извърши необходимата промяна на предназначението, като разходите по тази промяна са за негова сметка. Всички довършителни работи по заведението – настилки, интериорни мазилки, инсталации, вентилация и климатизация, монтиране на врати, осветителни тела и санитария също са за сметка на наемателя, поради което договор за наем ще се сключи само и единствено с наемател, който желае да наеме имота дългосрочно. Наемателят има право да ползва паркомясто в двора на сградата.
Местоположение:
Сградата се намира на бул. Свобода № 9, точно след завой, и има отлична видимост. В района има клонове на 7 банки, подразделения на на ЧЕЗ и ВиК, множество офиси, магазини за промишлени и хранителни стоки, аптеки, три училища, 2 фамилни хотела, ресторанти, големи счетоводни кантори, кантора за преводи и легализация на документи, туристическа агенция, агенции за недвижими имоти, поща, поликлиника и две стоматологични клиники.
Сграда:
Сградата е със стоманенобетонна конструкция и тухлени стени. Към настоящия момент се подготвят документите за получаване на удостоверение за завършено строителство /Акт 15/. Удостоверението за въвеждане в експлоатация на заведението ще бъде получено след като наемателят извърши всички довършителни работи, указани по-горе.
Предимства:
- Функционално разпределение и самостоятелен вход;
- Отлична видимост от централния булевард „Свобода”;
- Просторен обект с естествена осветеност;
- Целогодишен човекопоток покрай заведението;
- Атрактивна локация – до Община Сандански, магазини, училище, банки, офиси и кантори.
УСЛОВИЕ ЗА НАЕМАНЕ.
Заведението се дава под наем само дългосрочно. При подписване на договор наемателите заплащат депозит в размер на два месечни наема, който се съхранява от наемодателя до изтичане срока на договора, и наемната вноска за първия месец. Посочената наемна цена от 2000 лв. не включва ДДС /когато такъв се дължи/. Наемателите заплащат еднократно агентско възнаграждение в размер на 50% /без ДДС/ от месечната наемна вноска.
Наем: 2000 лева!
Skype: sandanski-address


Цена: 2000.00 лв.

Телефон: 0746/32500



Подобни обяви

Продавам работещ ресторант в София-Дружба-2 132 кв.м В жилищна сграда ЕПК/ПК Готов (завършен)
Ресторантът работи от 1993 г. В момента е под наем. Намира се на централния за Дружба-2 бул. Цветан ...
ПРОДАВА СЕ БИЗНЕСА, работещ напълно оборудван Коктейл бар 400 кв.м В бизнес сграда Тухла Готов (завършен)
ПРОДАВА СЕ БИЗНЕСА - 18 000евро. Предлагаме Ви работещ напълно оборудван Коктейл бар/Нощен клуб, нам...
помещение 40 кв.м В жилищна сграда Тухла Готов (завършен)
Предлагаме помещение за продажба находящо се в ЦГЧ. Имота е подходящ за развиване на собствен бизне...
ПРОДАВА СЕ БИЗНЕС - Напълно Оборудвано Заведение за Храна
Цената подлежи на ДОГОВАРЯНЕ. Бизнесът ( заведение за храна ) е разположен на 5 минути пеша от Главн...
Продава заведение на Пазара 347 кв.м Самостоятелна сграда Тухла Готов (завършен)
Продава имот, представляващ двуетажна сграда за обществено хранене - Столова за Администрация /към м...

Публикувайте коментар към обявата