Портала за малки обяви
Търсене:
ОБЯВИ НОЩУВКИ ПУБЛИКУВАЙ ОБЯВА ПОМОЩ
Burkan.info » Бургас » Туризъм оферти » Почивка на море » Почивка в Коста Дора...»

Почивка в Коста Дорада 2017 - златният бряг на Испания

Прегледано 294 пъти от 22 Януари 2017. №: 2341886

Почивка в Коста Дорада 2017 - златният бряг на Испания с 7 нощувки обогатен пълен пансион и екскурзия на Барселона от 06.09.2017 до 13.09.2017 и 13.09.2017 до 20.09.2017



РАННИ ЗАПИСВАНИЯ ДО 31.03.2017 15% ОТСТЪПКА

Цена на човек в двойна стая от 889.10 лв



Дати 2017: 06.09.2017 – 13.09.2017; 13.09.2017 – 20.09.2017



ПАКЕТЪТ ВКЛЮЧВА:

Самолетен билет и летищни такси София - Барселона - София на авиокомпания Wizz air

Летищни такси и включен малък ръчен салонен багаж (с размери 42/32/25 см);

Групов трансфер летище - хотел - летище

7 нощувки на закуска, обяд и вечеря с включени вода и вино.

Посрещане на летището в Барселона

Панорамна обиколка на Барселона с местен лицензиран екскурзовод на български език

Медицинска застраховка с покритие 5000 евра

Водач от България по време на цялата екскурзия



ПАКЕТЪТ НЕ ВКЛЮЧВА:

Горивна такса - в случай, че подобна такса се начисли, тя се обявява до 21 дни преди полета

Голям салонен багаж (56/45/25см) – 30/40 евро;

Чекиран багаж (23кг – 59/69 евро);

Eкскурзия до Музея на Салвадор Дали и Замъка Гала;

Посещение на един от най-големите атракционни паркове в целия свят Порт Авентура;

Полудневна екскурзия до Монтсерат;

Посещение на Испанска вечер;

Еднодневна туристическа обиколкаЕкскурзия Рицарски Турнир;

Плаване с корабче край Великолепната Барселона;

Входни такси на посещаваните обекти

Входни такси за други музеи, обекти и прояви, посещавани по желание

Разходи от личен характер

Застраховка Отмяна на пътуване (Препоръчваме Ви сключването на тази застраховка!)

Посочените цени са с направени отвтъпки за ранно записване и важат за резервации до 30.01.2017



Ден 1:

Отпътуване от Аерогара София за Барселона с полет на Wizz air с номер W6 4405 в 18:40ч . Кацане в Барселона в 20:50 ч. След пристигането трансфер до избрания хотел в курорта Коста Дорада. Вечеря. Нощувка.



Ден 2:

Закуска. Свободна време с възможност за плаж и пазаруване. Вечеря. Нощувка.



Ден 3:

Закуска. Свободно време за плаж и почивка. По желание екскурзия до Музея на Салвадор Дали и Замъка Гала. Потопете се в света на сюрреализма. Сюрреализма – това са Гала и Дали. Запознанството ни с творчеството на великия майстор Дали ще започне с посещението на театъра-музей в град Фигерас. В музея са събрани произведения на изкуството, скулптури, ювелирни изделия и рисунки на Дали, а така също и негова частна колекция с работи на други известни художници. Замъкът на Гала се намира в град Пубол. Старинен замък, характерен с монашеска простота с отенки на сюрреализъм, лични вещи, книги и картини. Начало на екскурзията след закуска, връщане в хотелите – преди вечеря /допълнително се заплаща/. Вечеря. Нощувка.



Ден 4:

Закуска. Свободно време за плаж и почивка. По желание посещение на един от най-големите атракционни паркове в целия свят Порт Авентура. Това е една от най-посещаваните туристически забележителности в Испания. Територията му е разделена на 5 части – Средиземноморие, Полинезия, Мексико, Китай и Дивия Запад. Атракциите са изключително вълнуващи, без значение на каква възраст сте. А пък ако случайно те не могат да Ви развълнуват, със сигурност ще оцените прекрасните ресторанти и барове във всяка една от страните през които минавате. Не е за пропускане и факта, че тук се продават едни от най-прекрасните сувенири в цяла Испания. Непосредствено до Порт Авентура е и водния парк Коста Карибе. Подарете си един уникален ден тук. Ще запомните това място и със сигурност ще поискате да се върнете отново /допълнително се заплаща/. Вечеря. Нощувка.



Ден 5:

Закуска. Свободно време за плаж и почивка. По желание екскурзия до Манастира Монсерат. Екскурзията започва след закуска и се състои от две части. В началото се посещава удивителната и загадъчна планина Монсерат. В резултат на хилядолетно изветряне, варовиковите скали са придобили най-причудливи форми. Между върховете е разположен манастира Монсерат. Бенедиктинския манастир е основан през 880 г. в чест на чудотворната статуя на Дева Мария, която съгласно легендата е намерена близо до една от многобройните пещери и е черна на цвят. Дева Мария се счита за покровителка на Каталуния. Поради тъмния цвят я наричат “La Moreneta”. След посещението на манастира има време за приятна разходка в красивата планина /допълнително се заплаща/. Вечеря. Нощувка.



Ден 6:

Закуска. Свободно време за плаж и почивка. Вечерта по желание Испанска вечер. Не пропускайте възможността да преживеете това. Традиционна испанска вечер в типично каталунско имение от 17 век. Весела компания, едни от най-известните испански песни изпълнени от един от най-добрите испански тенори, горещи испански ритми, класическо фламенко. В цената е включена и богата каталунска вечеря, както и напитки в неограничено количество – вино, шампанско, вода, сангрия и традиционната напитка на каталунските рибари “кремат” останала им по наследство от средиземноморските пирати. Вечерята е съпроводена от знаменитата фламенко трупа на Хосе Леон, ритмите на испанска китара в изпълнение на световно известния Диего Кортес. Вечерта завършва с бурни танци, в които със сигурност ще се включите и Вие /допълнително се заплаща/. Вечеря. Нощувка.



Ден 7:

Закуска. Свободна време с възможност за плаж и пазаруване или възможност за допълнителна екскурзия Рицарски Турнир - Екскурзията се провежда в Средновековен замък който се намира в градчето Тордера недалеч от Барселона и включва вечеря в автентична атмосфера – цяло печено пиле, супа, печени картофи и всичко това без прибори. Пред Вас ще се разиграе спектакъл, пресъздаващ традициите на рицарските турнири в Средновековието. След това, победителят ще Ви покани в балната зала, където ще повишите празничното си настроение, като Ви се предоставя възможност за танци в балната зала, следвани от кратко, но огнено фламенко шоу Вие /допълнително се заплаща/. Вечеря. Нощувка.



Ден 8:

Закуска. Отпътуване до перлата на Средиземно море – Барселона. Град, който е източник на вдъхновението на великите майстори на изкуството и архитектурата и беше домакин на Олимпийските игри през 1992 година. Екскурзия по желание: Плаване с корабче край Великолепната Барселона около 1 час. По време на екскурзията ще чуете много за историята на Испания, Каталуния и Барселона. Ще спрем около катедралата Саграда Фамилия на Гауди, ще минем по най-елегантния булевард на града Пасео де Грасия, ще се качим на хълма Монтжуик, от който се разкрива зашеметяваща гледка към града. След това ще се отправим към сърцето на Барселона – площад Каталуния, където ще имате 2 часа свободно време и ще можете да се разходите по знаменитата улица Лас Рамблас и да надникнете в Готическия квартал. Трансфер до летището. 21.30 ч. - полет на Wizz air за София с номер W6 4406. Пристигане на летище София в 01:20ч.



За информация и записвания:

Караджъ Турс-офис Бургас

ул. Райна Княгиня 14

burgas@karacitours.bg

+359889667759


Цена: 889.00 лв.




Подобни обяви

ПОЧИВКА на остров ТАСОС хотел Lena**
Местоположение:
остров Тасос, Гърция

В хотела:
В хотела има ресторант където се сер...
PRINCESS OF THASSOS - ПОЧИВКА на остров ТАСОС
PRINCESS OF THASSOS - 4+ *
ПОЧИВКА на остров ТАСОС


ПОЧИВКА на остров ТАСОС - PRI...
KLAJDI RESORT - ЛЯТНА ПОЧИВКА В АЛБАНИЯ С АВТОБУС
KLAJDI RESORT - ЛЯТНА ПОЧИВКА В АЛБАНИЯ С АВТОБУС

KLAJDI RESORT - 4+ *
ЛЯТНА ПОЧИВКА В...
Почивка на море в Поморие
Предлагам стаи под наем през лятото,на 50 метра от плажа в старата част на Поморие и 200 метра от ...
Нощувки Чайка 12лв..
Предлагаме две самостоятелни стаи с по 2 и 3 единични легла от тристаен апартамент в кв.Чайка до ВМУ...

Публикувайте коментар към обявата