Портала за малки обяви
Търсене:
ОБЯВИ НОЩУВКИ ПУБЛИКУВАЙ ОБЯВА ПОМОЩ
Burkan.info » Работа » Работа в чужбина » Изманиците от Евкали...»

Изманиците от Евкалипт Консулт ЕООД

Прегледано 1388 пъти от 13 Януари 2017. №: 2338889

Драги ми Евкалипт Консулт ЕООД , Слави Иванов Славев и Ася Василева Карапирова .



предполагам разбрахте че блокирах вашите акаунти в abv.bg с емейли на които има обяви за работа в чужбина в много сайтове , доказващи вашите действия . Същите са предадени на директорът на Инспекция по труда – Плевен Борис Петков. Също приложих и акаунт в сайт за малки обяви bazar.bg където системно е разплащано в карта виса доказваща измамите на евкалипт консулт еоод .

Ася Карапирова и Слави Иванов Славев се крият под имената Марти , Тони, Димитър , Мирослав и тн . Оплитат хората си в лъжи като хората се разплащат в момента по сметка на слави славев която ние също приложихме към базата дани на евкалипт за достигане на субективната истина ние молим да бъде свалена банковата тайна на Ася Василева Карапирова както и на Слави Иванов Славев . Ние пускаме и тук въпростната сметка в Централна кооперативна банка с айбан номер BG72CECB97901070881700 Слави Иванов Славев . Също така сезирахме Агенцията по Заетоста в Гр. София до началника на дирекция МТМП , като приложих всичките емейли ползвани от Евкалипт Консулт ЕООД или по скоро Ася Василева Карапирова и Слави Иванов Славев . Приложено копие ще бъде изпратено до Районна прокуратура гр. Плевен , като там прилагаме и имената на тези седем души които бяха изоставени в гр. Бостън , и също такива които открихме сред кореспондециите от имейлите ползвани от ася василева карапирова и слави иванов славев до скоро работещи под евкалипт консулт еоод . Тъй като емейлите са ви публично достояние аз също публикувам тук малка част от това което сме предали към съответните органи , за разкриване на субективната истина спрямо вас двамата . Държа да вметна също че двамата в момента се подвизават под друга фирма с имена ВИА - Коретк ЕООД Която е била собственост на Слави Иванов Славев и продадена в последствие на мъж от ромски произход от района на североизточна България . Емейлите които сме предали с цялата кореспонденция до момента са :



rabota.uk@abv.bg germani723@abv.bg internatsional.tst@abv.bg milen.1234@abv.bg



dzesika91@abv.bg marti.todor@abv.bg gros33@abv.bg rusen_sergeev@abv.bg

petrova.karno@abv.bg ofis_group@abv.bg g.nikiforov77@abv.bg



Като съм оставил някой друг да може да си работите през него и да предавам само информацията м/у вас и другите които кандидатсват по вашите обяви . Ако имате повече въпроси отностно Ася Карапирова и Слави Славев не се колебайте да ми пишете съобщение и аз ще ви отговоря веднага .





Подобни обяви

Немска фирма набира хигиенистки
Немска фирма набира хигиенист/ки за обществени тоалетни на големи търговски центрове и молове.
...
Работа в Чехия
Предлагаме работа в Чешка република, производство на климатици. Работата се състои от сглобяване на ...
ПАЗЕТЕ СЕ ОТ ОБЯВИ ЗА АНГЛИЯ/ВЕЛИКОБРИТАНИЯ/ ВСИЧКО Е ИЗМАМА ТЕ НЕ ЖЕЛАЯТ ЕВРОСЪЮЗА
Всички обяви за тази страна са измама.Не давайте никакви пари на тези измамници в България.Нашата ст...
Камериерка - Германия
За Германия се търси Камериерка! Осигуровките ще ви бъдат поети! Квартира и Храна ще ви бъдат поети/...
Германия - Кухня / Камериерки / Сервитьори
Моля хора със Интерес във сферата на Туризма / Хотелиерството и Ресторантьорството могат да се запиш...

Публикувайте коментар към обявата


Коментари

До Евкалипт 22 Август 2017
Аз каквото съм трябвала да покажа съм го показала. Не забравяйте че има хора с мен които съм открила ... от кюстендил и къде лу не ... и тяхните показания имаме черно на бяло . Несъм ви никаква конкуреция а просто семейство което щеше да изгори
До Евкалипт 22 Август 2017
Договорите ще ги представите пред инспекция по труда и икономическа полиция !!! Да видим коя е станимира ангелова и да видим на кого договорите отговарят на истината и дали са регистрирани. Рано или късно ще си платите за всички други които сте измамили и сте останали ненаказани!!!
Ot Eвкалипт 21 Август 2017
Драги ми семейство или двойка или така наречена конкуренция.
Договорите ви бяха изпратена на съответният емайл посочен от вас. Моля представе си вносните бележки за направеният превод към фирмта за документите. Доста не сериозно от ваша страна или подвеждане на фирмата което правите. От фирмата можем да ви представим договорите които ви бяха изпратени, можем и да ги качим като документ и в сайта.
vanya12 Юли 2017
Тези дни за малко да се подлъжем с тях, добре че те направиха гафа. След като условията за работа в месокомбинат в Германия ни харесаха, аз и приятелят ми трябваше да получим договори и след това да заплатим по 45 евро за документите, които ще бъдат изготвени. След като вече 3 раб. дни не получихме нищо, започнахме да пишем на Станимира Ангелова със скайп germani.723, но не получавахме никакъв отговор. Приятелят ми й каза, че вече сме заплатили сумата и тя изведнъж отговори. Даже ни звъня мъж, който не се представи, за да се извини за забавянето.
Банковата сметка, която ни дадоха е 02/22411347 ако това изобщо е някаква сметка. Надявам се повече хора да прочетат информацията преди да се излъжат, както за малко да направим ние.