Портала за малки обяви
Търсене:
ОБЯВИ НОЩУВКИ ПУБЛИКУВАЙ ОБЯВА ПОМОЩ
Burkan.info » Ямбол » Електроника » Аудио и Видео » Privileg MP300 Full ...»

Privileg MP300 Full HD Multimedia Player Нови

Прегледано 570 пъти от 10 Януари 2017. №: 2337901

Privileg MP300 Full HD Multimedia Player /последна бройка/ - мултимедиен обмен и функционалност на високо ниво
Устройството е тип ”All in One” (всичко в едно) и може да служи като мултимедиен хъб за домашния център за забавления, уеб сървър, интернет радио приемник, самостоятелен програмируем торент клиент и още...
Само допреди няколко години мултимедийните плейъри бяха напълно непознати за широката публика в България. Причините затова бяха различни - като се започне от това, че бяха сравнително нов продукт и се стигне до почти пълната липса на информация за функционалността на тези продукти, както и фактът, че повечето така наречени „големи” и усилено рекламирани марки не ги произвеждат и съответно предлагат. Напоследък обаче, мултимедийните плейъри се превърнаха сред един от най-популярните джаджи на пазара. А през изминалата година хит в този клас бяха сравнително новото поколение устройства, което е специализирано във Full HD забавленията. Естествено, производителите, бяха насочили усилията си точно в този сегмент. Нека внесем малко яснота по темата: става въпрос за компактни и елегантни системи от тип “settop-box”, способни да възпроизвеждат на телевизора в дневната съхраняваните в компютърните устройства у дома цифрови колекции от аудио и видео файлове с висока резолюция. Общото между всички продукти от този тип е широката поддръжка за всички разпространени мултимедийни формати, наличието на HDMI портове за връзка с ТВ техниката, мрежови интерфейси, които им позволяват да “събират” и управляват мултимедийното съдържание от домашната кабелна и/или безжична мрежа, както и възможности за оборудване с хард диск за локално съхраняване на съдържание.
Дизайн
На външен вид мултимедийният плейър на Privileg не се различава особено от своите „събратя”. Дизайнът му е компактен и изчистен. Корпусът му е матово черен, който вероятно добре ще пасне на всякакъв претенциозен домашен интериор. Образно казано - външният вид и по-специално предната част с нищо не предвещава за възможностите на плейъра. Устройството идва в изискана оранжево-черна кутия, като съдържанието на комплекта включва...
Съдържание на комплекта:
• Full HD Multimedia Center
• Композитен A/V Кабел
• Y/U/V композитен видео кабел
• HDMI кабел
• USB кабел
• Дистанционно управление
• АC адаптер / Захранващ кабел
• Ръководство за употреба на български и английски език
Преден панел
Какво може да се каже за предният панел на модела!? Черен, гладък, лъскав. Все пак съществува възможност от надраскване, така че внимавайте, когато го забърсвате и почиствате. Отпред има бутон за включване, който се е настанил в средата и „гали” очите с мека синя светлина. Семпла, но приятна естетика: това е предницата на Privileg MP300 HD Multimedia Player.
Заден панел
За способностите на устройството, може да разберете напълно едва след като го включите. Но дори и без да го направите, ако погледнете задния панел ще почувствате, че в малката черна кутия бушува мултимедийна буря. Прави впечатление внушителният набор от аудио и видео изводи, мрежови и универсални интерфейси, включително SCART конектор и задължителния за работа с HD съдържание HDMI конектор.
Преден панел
Какво може да се каже за предният панел на модела!? Черен, гладък, лъскав. Все пак съществува възможност от надраскване, така че внимавайте, когато го забърсвате и почиствате. Отпред има бутон за включване, който се е настанил в средата и „гали” очите с мека синя светлина. Семпла, но приятна естетика: това е предницата на Privileg MP300 HD Multimedia Player.
Заден панел
За способностите на устройството, може да разберете напълно едва след като го включите. Но дори и без да го направите, ако погледнете задния панел ще почувствате, че в малката черна кутия бушува мултимедийна буря. Прави впечатление внушителният набор от аудио и видео изводи, мрежови и универсални интерфейси, включително SCART конектор и задължителния за работа с HD съдържание HDMI конектор.
Възпроизвеждане на музика
Една от слабостите на всички мултимедийни плейъри е затормозеният потребителски интерфейс при плейването на музика. Privileg MP300 HD Multimedia Player не прави изключение от това правило, но това ни най-малко би трябвало да притеснява потребителите, имайки предвид основното предназначение на този тип устройства.
Разглеждане на снимки
Тук трябва да признаем, че никой от нас не е използвал HD мултимедийни плейъри за фото представяне, но знаем, че известен процент от потребителите го правят. Докато тествахме Privileg MP300 HD Multimedia Player за разглеждане на снимки, забелязахме, че скоростта, с която играчът може да зарежда фотосите, е мигновена. Опцията за задаване на фонова музика, докато разглеждате фотосите си, отчитаме като плюс. Функцията за мащабиране също работи добре. Освен в случаите, на приближаване последвано от завъртане на изображението. Вместо плавно, това придвижване става рязко. Но това мислиме, че е без особено значение.
Копиране на файлове
Privileg MP300 HD Multimedia Player има секция, която дава възможност за копиране на файлове от едно място на друго, разбира се, при наличие на мрежа или външно устройство. В този раздел се работи интиутивно. Прехвърлянето на MP3, wavs, снимки, или малки файлове е добро и се извършва с лекота. Но по тежките файлове (5GB и нагоре) се точат сравнително бавно. При извършения тест прехвърлянето на 10GB файл стана за около половин час.
Bit Torrent клиент
Това е екстра, която наистина си заслужава! Какво означава „самостоятелен Bit Torrent клиент”. Много просто. Това е директна, лесна връзка със стотици торент тракери от световната мрежа. Така имате възможност за самостоятелен програмируем даунлоуд на филми, музика, снимки и т.н.Това, повярвайте, е голямо удобство, защото не се налага постоянно да притичвате от компютъра до плейъра, прехвърляйки на флашки, последните модни филми. Удобно, нали!?
Интернет радио
Интернет радио вариант е хубава и новаторска екстра. Налице са добър избор на интернет радиостанции и жанрове. Съществува възможност да настроите любимите си станции чрез подчертаване на мястото на своя избор и след това с натискане върху бутона „Меню” на дистанционното управление. Би било добре, ако имаше етикет на бутона за менюто в различен цвят, за да стане ясно, че изпълнява тази функция.
Заключение
Можем спокойно да кажем, че Privileg MP300 HD Multimedia Player е нещо като домашен център за забавления, осигуряващ повече функционалности от стандартните за класа си мултимедийни плейъри. Приятно бяхме изненадани и от добрата му цена. Това е добро устройство и много подходящ подарък за семейството. Впечатляващи са гладкостта на възпроизвеждане на цветовете. Контрастът е „железен”! Плейърът спокойно има данните да спечели феновете на мултимедийните забавления. Моделът има много плюсове и малко минуси (без тях не може).
Основни характеристики на Privileg MP300 HD Multimedia Player
Обща информация:
Размери: 227 x 165 x 60 мм
Нето тегло: Около 1.5 кг
Цена: около 280 лв.
Поддържани файлови формати:
MKV, RM/RMVB, MP3, MOV, ASF, WMV, FLV, DAT, VOB, IFO, ISO, MPG, AVI,
MPEG-2 TS, MP3, OGG, WMA, WAV, AAC, FLAC, Компресия: 32 kbps - 320 kbps,
JPEG, HD JPEG, BMP, GIF, TIF, PNG
Поддържани типове памет:
Хард Диск за вграждане (3.5 инчов) SATA/SATA2 HDD, максимум 1.5 Терабайта
Карта памет (четец за SD/SDHC/MMC/MS/MS Pro)
USB хард диск, USB флаш устройство
Друго USB устройство за запаметяване на данни
Мрежови устройства / Компютри
USB 2.0 Host & Device
Файлова система: FAT, FAT32, NTFS, EXT3
Поддържани видео кодеци: MPEG-1/MPEG-2, MPEG-4, SP/ASP; DivX, Xvid, HD MPEG-4 AVC (H.264), WMV9 (VC-1), RealNetworks (RM/RMVB) 8/9/10
Видео изходи:
480i (NTSC), 576i (PAL), 576p, 720p, 1080p (YPbPr and HDMI), SCART конектор
Поддържани аудио кодеци:
MP2/3, OGG Vorbis, PCM, LPCM, MS-ADPCM, LC-ACC, HE-ACC, COOK,
RA-Lossless, WMA (DRM & Advanced Profile не са поддържани)
Аудио изходи:
Stereo: HDMI, Composite, Dolby Digital AC3
Passthrough: SPDIF, TOSlink
Downmix Stereo: HDMI, Composite
DTS - passthrough: SPDIF, TOSlink
Мрежови характеристики:
Ethernet - 10/100 Mbps, DHCP, Аудио/Видео Стриймване,
UPnP (Universal Plug n Play), NAS (Samba), Bittorent, Интернет радио
Поддържани формати субтитри:
SRT, SMI, SSA, IDX/SUB, SUB
Skype: dakiss1


Цена: 159.00 лв.

Телефон: 046/66-35-54



Подобни обяви

087707 4487 Авариен ремонт бойлери,инсталации, осветл._Варна 0888 446 876
0878 48 6333 Електротехник извършва ремонт на инсталации и уреди в дома и офиса, ремонт стари нови м...
Видео и фото заснемане Пловдив - сватби и тържества ,рождени дни
Видео и фото заснемане Пловдив - сватби и тържества ,рождени дни и ,абитуриентски баловe, видео клип...
безжични охранителни системи с гсм модул, алармени системи, аларми
Предназначение на безжични сигнално охранителни системи с гсм модул СМ7: Охрана на домове и офиси, ...
Samsung 3D Wi-Fi USB Blu-ray Disc™ Player
Сензорни бутони. Samsung BD-C6800 3-D 3-D Region Free Blu Ray Player Region Free to play any DVD fr...
ВИДЕОНАБЛЮДЕНИЕ, монтаж на охранителни и скрити камери
Изграждане на системи за наблюдение охрана и контрол с аналогови, мрежови или безжични камери. Видео...

Публикувайте коментар към обявата