Портала за малки обяви
Търсене:
ОБЯВИ НОЩУВКИ ПУБЛИКУВАЙ ОБЯВА ПОМОЩ
Burkan.info » София » Други обяви » Ресторантски, хотелски персонал » Световната Асоциация...»

Световната Асоциация на Барманите провежда курсове по барманство от 10.01.17

Прегледано 97 пъти от 08 Януари 2017. №: 2336971

Световната Асоциация на Барманите (International Bartenders Association -I.B.A.) организира курсове по класическо барманство (”Коктейл-барман”) в школи за бармани ”Бар Мениджър”. Това не е просто поредното предложение за курс - обучението при нас е по-разширено, за да подготвим нашите курсисти идеално за работа не само в България, но и в чужбина. Основната цел на този курс е участниците да придобият ефикасни знания не само на теория, но и на практика. Ще получите не само теоретични знания за класификация на напитките и коктейлни рецепти, но и практически умения за различните методи на миксиране, сервиране, техники за продажби, общуване с клиента, подреждане на бар, работа с всички видове барови инструменти, приготвяне на коктейли, гарнитури, работа с кафемашина, основи на баристиката. Ще бъдете идеално подготвени за коктейл-бармани. Учителите са едни от най-добрите в страната ни, доказали професионализма си и оторизирани от Световната Асоциация на Барманите. Получавате и безплатен учебник на български език. В края на обучението ще получите и международен сертификат на английски език, издаден от Световната Асоциация на Барманите и валиден в 64 държави. Сертификатът е безсрочен и е много подходящ за желаещите да работят като бармани на пасажерски кораби или в международни хотелски вериги. Обучения има всеки месец. Графикът за предстоящите курсове е следният: Варна: 10-19.01.2017 г.; София: 10-19.01.2017 г.; 26.01-04.02.2017 г.
Школа ”Бар Мениджър” организира също и бармански курсове за напреднали - ”Майсторски клас”. Курсът е основно практика и включва всички иновации в барманството - както в България, така и по света. Курс ”Управител на заведение” - отново с международен сертификат от Световната Асоциация на Барманите, валиден в 64 държави. Този курс ви дава възможност да станете един успешен мениджър със знания във всички области. Организираме и курсове по флеър (атрактивно барманство)+ сертификат от Световната Асоциация по Флеър (World Flair Association - W. F. A). Школа ”Бар Мениджър” е единствената оторизирана в страната да води такъв тип обучение и да издава сертификат.
Школата организира също и курсове за баристи (специалисти в приготвянето на кафе и кафе-напитки) + сертификат. Тази професия става все по-търсена - станете един от малкото баристи в България.
На някои от добрите курсисти съдействаме и за работа. Школи „Бар Мениджър“ има във Варна, София и Велико Търново. Подробности за всички обучения, както и повече информация за школата - можете да намерите в сайта ни www.barmanager-bg.com или на посочения телефон;


Цена: 350.00 лв.

Телефон: 089 848 7249



Подобни обяви

Тестобъркачка 50кг.
Идеално работеща.
Продавам 2 броя вендинг кафе афтомати
Бианчи арес кафе автомат комбиниран с вендинг машина - 2500 лв Машините са в добро работещо състояни...
Матрак за детско легло
Еднолицев матрак за детско легло 150/70 см. Матракът е с дебелина 18см. тапициран със здрава дамаска...
Курс готвач за начинаещи с практическа насоченост в София и Бургас
Център за професионално обучение „ЕС ЖИ ДИ” с лиценз № 200812591 от НАПОО провежда квалификационнни ...
продавам машина за циклене
стара тежка машина която е отлична за почистване на боя -блажна от паркети дюшемета и т. н
Skype:...

Публикувайте коментар към обявата