Портала за малки обяви
Търсене:
ОБЯВИ НОЩУВКИ ПУБЛИКУВАЙ ОБЯВА ПОМОЩ
Burkan.info » София » Уроци и курсове » По учебни предмети » PADI Водолазни курсо...»

PADI Водолазни курсове и специализации

Прегледано 140 пъти от 08 Януари 2017. №: 2336838

Имате ли представа какво се крие под всичката вода на Земята? Едва 1/4 суша и 3/4 вода, би трябвало да крие доста. Направете първата глътка въздух под вода с нашата мокра оферта! Станете водолаз! Завършете курса PADI Open Water Diver! Получете PADI Водолазен сертификат.
Ако винаги сте искали да се научите как да се гмуркате с водолазна екипировка, да откривате нови приключения или просто да видите чудния свят под вълните, това е мястото, където желанието Ви може да бъде осъществено. В този курс се усвояват базовите умения на любителското водолазно гмуркане, необходими за извършване на спускания на дълбочина до 18 метра от двойка водолази в т.нар. Open Water ”открита вода” - океани, морета, язовири, реки и т.н.
Bulgarian Diving Academy (Българска водолазна академия) е единственият в България PADI 5 star IDC- Водолазен център за обучение на любители водолази и инструктори. На днешна дата водолазният център предлага широк спектър от услуги, както за сертифицирани водолази, така и за начинаещи, а също така и за деца. Обучението на водолази е организирано от високо квалифицирани инструктори, работещи по системата на PADI.
Учебният водолазен център на Bulgarian Diving Academy в Созопол разполага с екипировка и оборудване, производство на Beuchat, Suunto, Seacsub, Cressi и други реномирани производители. Теоретичните занятия се провеждат в учебна зала с необходимата мултимедийна поддръжка, а практическите - в района на Созопол, в зависимост от метеорологичните условия.
Извън летния сезон провеждаме обучение и гмуркания на закрити басейни в София – в Министерството на Спорта или в кв. Дианабад. За повече информация и записвания: телефон, имейл.


Цена: 550.00 лв.

Телефон: 088 822 5673



Подобни обяви

Ако искаш да успееш, учи при нас с Програма Омниум
Инвестирането в знания и умения е най-успешната инвестиция. Ако искаш да успееш, учи при нас!
За...
Математика,БЕЛ, Английски
Помощ при подготовка на уроци и домашни, за деца от 2. до 12. клас включително-тел. 0887 660 212- по...
Бизнес администрация - магистър за НБУ - теми за държавен изпит











Предлагаме перфектно разработени темите за дъ...
Уроци по български език и литература
Индивидуални частни уроци по български език и литература - подготовка за кандидатстване след VІІ кла...
Д-Р КИРОВА Курс WINDOWS7/8, WORD2010, EXCEL, POWER POINT за начинаещи –20лв./60мин. индивидуално обучение 0886719393, 0888483478
Д-Р КИРОВА Курс WINDOWS7/8, WORD2010, EXCEL, POWER POINT за начинаещи –20лв./60мин. индивидуално обу...

Публикувайте коментар към обявата