Портала за малки обяви
Търсене:
ОБЯВИ НОЩУВКИ ПУБЛИКУВАЙ ОБЯВА ПОМОЩ
Burkan.info » Работа » Работа в чужбина » как те рекетират Изм...»

как те рекетират Измамниците в България с пари по банкова сметка в скайп и после в Англия още 300 паунда от изгонения полицай съдружник на Ася ( Станимира ) с най измамния телефон за работа 0885089245 0886458341

Прегледано 286 пъти от 16 Ноември 2016. №: 2331825

Националната инспекция по труда издирва за пълна проверка фирма Европа шанс, изпратила в Лондон при експолицая Георги Прегьов десетките ужилени и измамени гастарбайтери. Както съобщихме, семейство от Пловдив Иванка Станкова и Асен Христов заминали с тази фирма на гурбет в Англия, но били част от над 30 те, които дни наред гладували без работа. Преди минути разговаряхме с г-жа Станкова в Лондон, която обясни, че фирма Европа шанс се рекламира и набира кандидати за работа в чужбина чрез известен български сайт Продавалник, там е посочено, че фирмата се намира в Стара Загора, но от инспекцията по труда не успяват да намерят седалище на подобна фирма.

Ако не е регистрирана и няма седалище, значи става въпрос за класическа измама, въпреки това ние се самосезирахме и работим по случая, казаха от инспекцията. Според хората в Лондон фирмата се е свързала с тях чрез няколко скайп адреса, по които разговаряли с кандидатите за работа. Парите се превеждали по посочена в скайпа банкова сметка в България, след това се плащат по 300 паунда при посрещането им от експолицая Георги Прегьов на спирка Виктория в Лондон, после следват 80 паунда на агенция за работа и още при настаняването в някаква квартира. Това са ангажиментите на фирмата изпращач. Т. е подмамват се в Лондон, но нямат осигурена работа, а разчитат на италианска агенция там.

Според последната жалваща се г-жа Станкова от италианската агенция нямали договор с Прегьов, затова нашенци ще чакат, когато има работа. Това накратко е одисеята с ужилените българи подмамени от Октопода- Прегьов и компания. Самосезирала се е и прокуратурата. В Лондон за бедстващите гастарбайтери е информирано полицейското ни аташе г-н М. Господинов.





Подобни обяви

Немска фирма набира хигиенистки
Немска фирма набира хигиенист/ки за обществени тоалетни на големи търговски центрове и молове.
...
Работа в Чехия
Предлагаме работа в Чешка република, производство на климатици. Работата се състои от сглобяване на ...
ПАЗЕТЕ СЕ ОТ ОБЯВИ ЗА АНГЛИЯ/ВЕЛИКОБРИТАНИЯ/ ВСИЧКО Е ИЗМАМА ТЕ НЕ ЖЕЛАЯТ ЕВРОСЪЮЗА
Всички обяви за тази страна са измама.Не давайте никакви пари на тези измамници в България.Нашата ст...
Камериерка - Германия
За Германия се търси Камериерка! Осигуровките ще ви бъдат поети! Квартира и Храна ще ви бъдат поети/...
Германия - Кухня / Камериерки / Сервитьори
Моля хора със Интерес във сферата на Туризма / Хотелиерството и Ресторантьорството могат да се запиш...

Публикувайте коментар към обявата