Портала за малки обяви
Търсене:
ОБЯВИ НОЩУВКИ ПУБЛИКУВАЙ ОБЯВА ПОМОЩ
Burkan.info » София » Домашни любимци » Котки » Британска късокосмес...»

Британска късокосместа 50 месеца Мъжки

Прегледано 280 пъти от 01 Ноември 2016. №: 2296152

Предлагам за разплод прелестен и чаровен британски красавец. Котаракът има богат опит и успява да намира подход към всяка котка. До момента няма неуспешно заплождане. Характерът му е игрив, любвеобвилен и смирен, като в повечето случаи се унаследява и от поколението му. Котаракът разполага с документи за всички проведени медицински прегледи, които удостоверяват перфектното му здравословно състояние. С редовно провеждано обезпаразитяване. Ваксиниран. Чипиран. Хранен с висококачествена храна.
Цената за разплод е 200 лева. Британчетата му обикновено се продават на цена от 400-500 лева за коте. При заплащане на цената от 200 лева, не искаме коте от бъдещото му котило, с оглед на което цената се явява съвсем символична, а вие запазвате правото си да задържите за себе си цялото котило на вашата писана.
Таксата за разплод се заплаща независимо от това дали половият акт е бил успешен и дали е последвало забременяване. Това са бъдещи събития, които не винаги могат да бъдат предвидени и не зависят от нас. Таксата се дължи от момента на стъпването на котарака в дома ви и осъществяването на половия акт.
За престоя му там се подписва документ, който удостоверява, че нашият котарак ви е поверен за разплод и отглеждане и носите отговорност в случай, че изчезне, претърпи здравословни проблеми, или преживее неблагоприятни за него събития /заболяване, насилие, падане от прозорец вследствие необазопасена среда, нехуманни условия на живот и т.н./.
Моля да ни пишат хора, които са съгласни с гореупоменатите условия. Нека бъдем толерантни и да си спестим взаимната загуба на време.
Skype: cats_world1


Цена: 200.00 лв.

Телефон: 089 548 5028



Подобни обяви

Женско коте Scottish Fold
Зоомагазин Бъни предлага шотландско клепоухо котенце н...
Персийски котета
имам 2 мъжки на 45 дни. ...
Тери и Кая
Тери и Кая са брат и сестра, кастрирани, обезпаразитени...
Котенце
Подарявам коте,женско .Много е гальовна с изградени хи...
4 Бенгалски котки,продават се спешно !
Имам документ,че котките не са кастрирани.Котките са в ...

Публикувайте коментар към обявата