Портала за малки обяви
Търсене:
ОБЯВИ НОЩУВКИ ПУБЛИКУВАЙ ОБЯВА ПОМОЩ
Burkan.info » Силистра » Продавам друго » Спортни стоки » THE BUTCHER»

THE BUTCHER

Прегледано 262 пъти от 25 Октомври 2016. №: 2283397

”Пуснете на свобода звяра-спящ във Вас! ” ➡ Разкъсващо напомпване ➡ Ефективно възстановяване ➡ Взривяваща енергия ➡ Фокус и концентрация ➡ Формула за повишаване на силата ➡ 20г доза заредена с всичко, от което имате нужда ➡ Креатинов комплекс за покачване на мускулна маса Ако целта Ви е да се чувствате максимално надъхани и да смажете тежестите в залата то Butcher е за Вас. С Butcher е време за „клане“ на умората, време да пуснете звярa на свобода.
Ние от Sweedish Suplements дълго време сме трупали опит и знания, въз основа на желания и препоръки на клиенти, докато създадем продукт с неоспорим и осезаем напомпващ и енергиен ефект, без да има никакви забранени субстанции. След години на развитие, The Butcher най-накрая e тук. Значителна доза пред-тренировъчен продукт с популярните съставки, прецизно формулирани в наистина ефективен бленд, така че да може да повиши ефективността Ви във фитнес залата. Смесицата от L-Цитрулин, L-AAKG, Буфериращи соли, Креатин и Бета-аланин, значително увеличава притока на кръв към мускулите като крайния ефект е мощно напомпване и повишена устойчивост и експлозивност по време на тренировка.
Билковия екстракт от Кофеин и Аминокиселини допринасят за острота като бръснач във всеки един аспект, който може да си представите ( фокус, енергия, сила, тонус и т.н.). Значителният тласък на енергия идва от синергията между Кофеин, Glucorolactone и аминокиселините Таурин и Тирозин, както и голямото количество Бета-аланин. Е, какво повече можем да желаем от The Butcher - умопомрачителен енергиен комплекс, брутален съдоразширяващ ефект и никакви забранени съставки. Ние от Swedish Supplements сме свършили своята работа, сега остава и Вие да свършите Вашата като изкривите железата в залата!!! Начин на употреба: 1 мерителна лъжичка, 30 минути преди тренировка, най-добре на празен стомах!


Цена: 68.00 лв.

Телефон: 098 834 9527



Подобни обяви

Качествени хранителни добавки предлагани от Вемохерб
Хранителните ни добавки са базирани на растителни екстракти от редки билкови растения, доказали свои...
Автостъкла
Продавам автостъкла-употребявани и нови .Ремонт на нагреватели на задни стъкла.
Среден клас Chevrolet Cruze С климатроник Автоматична
Приоритет на компанията е индивидуален подход към всеки от Вас, нашите клиенти. Ние от Кар1 БГ Коли...
Ван/Миниван Opel vivaro 8+1 renault Trafic 8+1 С климатик Ръчна
Бус под наем 8+1 за странтата и чужбина със и без шофьор фирмата ни разполага с 10 пътнически буса з...
Renault / Dacia Lodgy 7 места - Ван под наем
Ван под наем София. Най-нови модели коли под наем в София. Настоящото ни предложение е за Dacia Lod...

Публикувайте коментар към обявата