Портала за малки обяви
Търсене:
ОБЯВИ НОЩУВКИ ПУБЛИКУВАЙ ОБЯВА ПОМОЩ
Burkan.info » Работа » Работа в чужбина » няма да се спрете да...»

няма да се спрете да пишете

Прегледано 404 пъти от 24 Октомври 2016. №: 2254732

Няма да се спрете да пишете, глупости в този сайт кой бил измамник и кой не . work.uk били измамници , ами замислете се ако са такива наистина щяха ли обявите им нонстоп да стоят по сайтовете в продължение на година ? най измамния телефон 0885089245 бил този или моя 0879130448 ами ти този които пишеш замисли се малко, ако тези номера бяха на измамници как ще стоят вече повече от 2г в обяви? В интернет като ги напишеш излизало измамници ами излиза защото не спирате да пишете глупости виждате че хората работят и предпочитат в Англия вместо Чехия. Ами нали ако бяхме излъгали някого дали ние дали Станимира дали Мирослав е то щеше да се чуе . Немога да разбера какво целите с тези смешни обяви кой бил измамник и кой не но по този начин наслагвате омраза м/у конкуренцията . Явно в Чехия няма никой да ходи понеже всички знаем че там се експлатира човешкия труд работят по 15 часа за 600 евро месечно и нямате работа и по този подмолен начин си мислите че хората ще се махнат от западна европа за да работят в пропаднала страна като чехия за без пари . Станимира и Мартин са инвестирали в микробуси и сами си извозват клиентите в цяла европа , кой измамник би карал хората си групово с негов транспорт ?



Моля администраторите на тоя сайт ако има такива да следят за такива обяви оронващи авторитета на малко останалите качествени посредници и да ги блокира по ИП .



Колеги не се хващайте на писаниците на някакъв глупак останал без клиенти .



Благодаря за вниманието !!! Теодор Маринов


Цена: По договаряне




Подобни обяви

Немска фирма набира хигиенистки
Немска фирма набира хигиенист/ки за обществени тоалетни на големи търговски центрове и молове.
...
Работа в Чехия
Предлагаме работа в Чешка република, производство на климатици. Работата се състои от сглобяване на ...
ПАЗЕТЕ СЕ ОТ ОБЯВИ ЗА АНГЛИЯ/ВЕЛИКОБРИТАНИЯ/ ВСИЧКО Е ИЗМАМА ТЕ НЕ ЖЕЛАЯТ ЕВРОСЪЮЗА
Всички обяви за тази страна са измама.Не давайте никакви пари на тези измамници в България.Нашата ст...
Камериерка - Германия
За Германия се търси Камериерка! Осигуровките ще ви бъдат поети! Квартира и Храна ще ви бъдат поети/...
Германия - Кухня / Камериерки / Сервитьори
Моля хора със Интерес във сферата на Туризма / Хотелиерството и Ресторантьорството могат да се запиш...

Публикувайте коментар към обявата


Коментари

До Кети24 Октомври 2016
Не забравяй и за най измамния телефон 0885089245 вече предлагат и за чехия пазете се от тези два боклука изпишете номера в гугъл и четете тук пишеше за тях и тяхната фалшива фирма с 20лв капитал
Два буклука24 Октомври 2016
най измамния телефон 0885089245 проверете в гугъл
keti24 Октомври 2016
359879130448-pi6ete v gugal i 6te 4etete izmami i za 4ehiq ot tezi izmamnici.Vsi4ki obqvi za 4ehiq v zor.bg i more sa tehni no s drugi telefoni.
keti24 Октомври 2016
Teodor Marinov SFY - Bulgaria -nqma akava regestrirana firma proverete vsi4ki-kamo li licenz.Licenz za IZMAMI move da ima.
ИЗМАМА24 Октомври 2016
ТЕЛЕФОН 0886458341 Е СЪЩО НА ТЕЗИ ИЗМАМНИЦИ ЗА АНГЛИЯ.В НАПИСАНАТА ТУК САМОРЕКЛАМА ТЕ СИ ПРОТИВОРЕЧАТ.С ТОЗИ ТЕЛЕФОН ВЕЧЕ ИМА ОБЯВИ ЗА ЧЕХИЯ /ТАЗИ ПРОПАДНАЛА СТРАНА/.ИЗПИШЕТЕ ТОЗИ ТЕЛЕФОН В ГУГАЛА И ЩЕ РАЗБЕРЕТЕ,ЧЕ ТЕЗИ ИЗМАМНИЦИ РАБОТЯТ И ЗА ЧЕХИЯ.
Keti24 Октомври 2016
0878622415/0879130448/0876856322-сега и alex,ралица стоянова,теодор маринов,илиян тодоров-ще видим още олко имена и нови телефони ще изкарат-пълни измамници....

ИЗМАМА24 Октомври 2016
ТЕЗИ БОКЛУЦИ НЕ МАМЯТ САМО ЗА АНГЛИЯ.А И ЗА ШОТЛАНДИЯ,ГЕРМАНИЯ.
ИЗМАМНИЦИ24 Октомври 2016
ДОСТАТЪЧНО ИМА ПИСАНО ЗА ТЕЗИ ТЕЛЕФОНИ И ИМЕНА ОТ ИЗМАМЕНИ КЛИЕНТИ.ТЕЗИ ДВА БОКЛУКА /КОИТО В МОМЕНТА САМИ СИ ПИШАТ И ЗАЩИТАВАТ/НЯМАТ НИКАКВИ МИКРОБУСИ,А ИЗПРАЩА ХОРАТА ПРИ БИВШ ПОЛИЦАЙ ИЗМАМНИК И ИЗГОНЕН ОТ ПОЛИЦИЯТА/ТОЙ Е ОТ БЛАГОЕВГРАД/,КОЙТО ГИ ПОСРЕЩА И ОТНОВО РЕКЕТИРА В АНГЛИЯ,А СЛЕД ТОВА ГИ ЗАХВЪРЛЯ.СИСТЕМАТА НА ТЕЗИ ИЗМАМНИЦИ Е МНОГО ТОЧНО ИЗМИСЛЕНА.А ТОВА,ЧЕ ИМА МНОГО ОБЯВИ С ТЕЗИ ТЕЛЕФОНИ И ИМЕНА,САЙТОВЕТЕ НЯМАТ ВИНА.ТЕЗИ ИЗМАМНИЦИ МОГАТ ДА СИ ПУСКАТ ОБЯВИТЕ ОЩЕ ТОЛКОВА ГОДИНИ.ЗАМИСЛЕТЕ СЕ САМО КОЛКО ВРЕМЕ БЕРЕМ ЧЕРЕШИ,КРУШИ,ЯБЪЛКИ,ТИКВИЧКИ,ДОМАТИ И КАКВО ЛИ НЕ ИЗМИСЛЕНО,САМО ДА ЗАБЛУДИМ ХОРАТА,ЧЕ В АНГЛИЯ Е ЛУКС.В АНГЛИЯ СИ РОБ НА ПОЛЕТО.А НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ,ЧЕ АНГЛИЯ НАПУСКА ЕВРОСЪЮЗА И ИСКА ДА ИЗГОНИ ВСИЧКИ НЕЛЕГАЛНИ.ГЛЕДАЙТЕ ТЕЛЕВИЗИЯ И СЛУШАЙТЕ НОВИНИ.В ЧЕХИЯ НЯМАЛО НИКОЙ ДА ХОДИ,А ЗАЩО ТОЧНО ТЕЗИ ИЗМАМНИЦИ ПУСКАТ ОБЯВИ ЗА ЧЕХИЯ/ПРОПАДНАЛА СТРАНА/ С ТЕЛЕФОН-0886458341 /С ТОЗИ ТЕЛЕФОН ИМА МНОГО ОБЯВИ ЗА АНГЛИЯ/.НАЛИ СА МНОГО ТОЧНИ ЗА АНГЛИЯ.ТЕЗИ БОКЛУЦИ ИЗМАМНИЦИ НЕ СА НИКАКВИ КАЧЕСТВЕНИ ПОСРЕДНИЦИ,А ИЗМАМНИЦИ САМОРЕКЛАМИРАЩИ СЕ.НЕКА СЕ ОРГАНИЗИРАМЕ И АДМИНИСТРАТОРИТЕ НА ТОЗИ САЙТ И ВСИЧКИ ДРУГИ САЙТОВЕ В КОИТО СЕ ПУСКАТ ОБЯВИ ОТ ТЕЗИ ИЗМАМНИЦИ/САМОРЕКЛАМИРАЩИ СЕ/ГИ БЛОКИРАТ ПО ИП. НЕ СЕ ХВАЩАЙТЕ НА ТАЗИ ИЗМАМА И НЕ ДАВАЙТЕ ПАРИ В БЪЛГАРИЯ И НЕ ПРЕВЕЖДАЙТЕ ПО БАНКОВ ПЪТ.