Портала за малки обяви
Търсене:
ОБЯВИ НОЩУВКИ ПУБЛИКУВАЙ ОБЯВА ПОМОЩ
Burkan.info » Варна » Работа » Работа в чужбина » Новата 2017 Година в...»

Новата 2017 Година в Чанаккале с Гала-Вечеря

Прегледано 243 пъти от 21 Октомври 2016. №: 2229756

Варна - Бургас - Чанаккале - Бургас - Варна
30 декември 2016 - 02 януари 2017
с АВТОБУС - без нощни преходи
4 дни / 3 нощувки
Описание:
Пакетна цена Хотел Kolin - 5 звезди www.kolinhotel.com
Цена на човек в двойна стая - Ранни записвания - 445 лв. След 01.11.2016 - 475 лв.
Цена на човек в единична стая Ранни записвания - 635 лв. След 01.112016 - 665 лв.
Дете до 6,99г. с двама възрастни в стая - Ранни записвания - 125 лв. След 01.11.2016 - 155 лв.
Дете 7-11,99 г. с двама възрастни в стая - Ранни записвания - 255 лв. След 01.11.2016 - 285 лв.
Цената включва:
 Транспорт с комфортен автобус;
 3 нощувки със закуска в хотел Kolin Hotel - 5* в Чанаккале;
 Вътрешен басейн, детски басейн, сауна, турска баня, финландска баня, джакузи и фитнес;
 2 вечери на шведска маса;
 Новогодишна Гала вечеря на сет меню, неограничено количество местни алкохолни и безалкохолни напитки, български дисководещ, шоупрограма и ориенталско шоу;
 Посещение на търговски центрове в Чанаккале;
 Посещение на търговски център КИПА в гр. Кешан;
 Медицинска застраховка с асистанс;  Пътни, гранични и фериботни такси;
 Водач-екскурзовод от Травел Клуб България ЕООД. По пътя се дава подробна и любопитна информация за Турция, местата, през които се минава, интересни факти и др. Собствен транспорт: Отстъпка 75 лв. от пакетните цени. Цената не включва: Допълнителни екскурзии
 Екскурзия до Троя - възрастен - 25 евро, дете (4-9г.) - 15 евро, дете (0-3г.) - безплатно.
 Екскурзия до Асос - възрастен - 35 евро, дете (4-9г.) - 20 евро, дете (0-3г.) - безплатно.
 Обзорна обиколка на Чанаккале - 15 евро Допълнителна информация:
 Вечерите (без Новогодишната) не включват напитки. Те се заплащат на място.
 По време на вечерите (без Новогодишната) е разрешен вносът на собствен алкохол срещу такса от 10 турски лири (около 6лв) на бутилка. Условия за ранни записвания:
 30% авансово плащане при записване и сключване на договор;
 Доплащане на остатъка до 15.12.2016 Минимален брой група за осъществяване на пътуването: 35 човека Необходими документи:
 Международен паспорт с валидност 60 дни от датата на връщане;
ПРОГРАМА 1 ден, 30 декември: Варна - Бургас - Малко Търново - Чанаккале
06.00 Тръгване от Варна. 08.30 Тръгване от Бургас. Редовни почивки по пътя. Пресичане на протока Дарданели с ферибот. Около 16.30 Пристигане в Чанаккале. Настаняване в хотел Колин. Свободно време. Вечеря на шведска маса (без включени напитки). Нощувка.
2 ден, 31 декември
Закуска на шведска маса. Свободно време или 09.00-14.00 Екскурзия до Асос - вероятно не е случаен факта, че точно в древния град Асос, разположен на хълм с една от най-прекрасните гледки към Егейско море, Аристотел полага основите на първата школа по философия. Днес Асос се нарича Бехрамкале. Известният просветен център на античността се намира на територията на модерна Турция в провинция Айвалък, на 87 км южно от Чанаккале и Дарданелите. Очарованието на гледката обаче продължава да е неземна и опияняваща. Безкрайно море, сред което ясно се откроява формата на остров Лесбос, бистра като сълза вода и... най-прекрасните залези. Историците предполагат, че мястото е било населено от хората още 7 век преди Христа. И днес градчето ревностно пази автентичния си вид. Хълмът е покрит с многовековни каменни къщи, а стръмните тесни сукаци са покрити с павета, които създават усещанети, че са положени още от времето на прочутия античен мъдрец Аристотел. На върха се намира удивителния храм на Атина. Акрополът е посторен през VI в. Пр. Хр. Заобиколен е от 3 метрови крепостни стени и антична порта, която и днес е в прекрасно състояние. В близост до храма ясно се виждат останките от някогашния амфитеатър, ориентиран към морето и остров Лесбос, големите монументални камъни от основите на агората, римския некропол и редица още по-малки древни постройки. Отивайки до Асос не можете да не слезете и до старото пристанище, което е разположено в прекрасния залив Ердемит точно в подножието на хълма с атинския храм. Стръмният скалист бряг изненадващо прехожда в широк кей с просторна равна ивица. Тя е застроена с долепени една до друга кокетни масивни сгради, заобиколени от множество цветя, буйна средиземноморска растителност и малки романтични ресторантчета. Цена: 35 евро - посещение на руините на Асос, Храма на Атина, пристанището в селището Бехрамкале, Античният театър, входни такси, двупосочен трансфер, лицензиран екскурзовод. 20.00 Празнична Гала вечеря на сет меню (сервиране) с неограничена консумация на неограничено количество местни алкохолни и безалкохолни напитки. За доброто настроение на гостите е подготвена богата шоу програма, ориенталски танци, български дисководещ, томбола и много допълнителни изненади. След 01.00 всички питиета се заплащат. Нощувка.
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА!
3 ден, 1 януари
Закуска на шведска маса. Свободно време или 12.00-15.00 Екскурзия до Троя Троя е град разположен на източния бряг на Егейско море, в северозападната част на Мала Азия. Най-популярен в света е с това, че е бил център на легендарната Троянска война, описана в гръцкия епичен цикъл „Илиада“ от Омир. Градът е добавен към Списъка на световното културно наследстео на Юнеско през 1998 година. Троя е забележителност, която се намира по бреговете на провинцията Чанаккале. Археологическите проучвания доказват, че градът е имал активно и будно население през множество древни епохи - още от Античността до ден днешен. Първите сведения за съществуването му датират от 3 век пр. Хр. Троя привлича посетителите най-вече с легендарната история за Троянската война и митът за хубавата Елена. Едва ли има човек, който да не е чувал най-великата любовна история, история за богове и герои, за най-прочутия войн на земята и за най-красивата жена. За спомен можете да си вземете сувенири от безбройните сергии, примамващи с интересни и оригинални подаръци. Цена: 25 евро - двупосочен трансфер, входни такси, екскурзовод на български език. Връщане в хотела. 15.00-18.00 Трансфер до търговски центрове - молове TROYPARK и 17BURDA. Цена: включено в пакета Връщане в хотела. Вечеря на шведска маса (без включени напитки). Нощувка.
4 ден, 2 януари: Чанаккале - България
Закуска на шведска маса. Напускане на хотела. Преминаване Дарданелите с ферибот. Спиране за покупки в търговски център КИПА в гр. Кешан. Спиране в Лозенград за покупка на баклава, кадаиф, халва, ядки и др. Около 19.00 пристигане в Бургас и 21.00 във Варна.


Цена: 445.00 лв.

Телефон: +359 52/60-78



Подобни обяви

Немска фирма набира хигиенистки
Немска фирма набира хигиенист/ки за обществени тоалетни на големи търговски центрове и молове.
...
Работа в Чехия
Предлагаме работа в Чешка република, производство на климатици. Работата се състои от сглобяване на ...
ПАЗЕТЕ СЕ ОТ ОБЯВИ ЗА АНГЛИЯ/ВЕЛИКОБРИТАНИЯ/ ВСИЧКО Е ИЗМАМА ТЕ НЕ ЖЕЛАЯТ ЕВРОСЪЮЗА
Всички обяви за тази страна са измама.Не давайте никакви пари на тези измамници в България.Нашата ст...
Камериерка - Германия
За Германия се търси Камериерка! Осигуровките ще ви бъдат поети! Квартира и Храна ще ви бъдат поети/...
Германия - Кухня / Камериерки / Сервитьори
Моля хора със Интерес във сферата на Туризма / Хотелиерството и Ресторантьорството могат да се запиш...

Публикувайте коментар към обявата