Портала за малки обяви
Търсене:
ОБЯВИ НОЩУВКИ ПУБЛИКУВАЙ ОБЯВА ПОМОЩ
Burkan.info » Харманли » Автомобили » Авточасти и Аксесоари » TOYOTA 4D KEY Maker ...»

TOYOTA 4D KEY Maker - OBD програматор за ключове за Тойота

Прегледано 258 пъти от 21 Октомври 2016. №: 2229390


Програматор за ключове за автомобили под марката на Тойота и Лексус. За да се програмира ключ са необходими не повече от 20 секунди, като устройството работи чрез OBD-порта на автомобила. Може да се прилага за моделите, които използват имобилайзерна система разчитаща на 4D транспондерите. Поддържа K-line и CAN-BUS протоколите.
Указания за употреба:
1) Ако желаете да добавите допълнителен ключ, използвайки основен ключ:
Свържете програматора с OBD порта на автомобила. След включване ще чуете няколко кратки звука, което означава, че автомобила е влязъл в режим на автоматично търсене. Натиснете старт-бутона два пъти, за да възбудите anti-theft модула. Ако връзката с модула е успешна, след 7 секунди се чуват 4(за K-line системи) или 5(за CAN-BUS системи) дълги звука. След 30 секунди отново се чуват няколко дълги звука, което означава, че колата е в режим за добавяне на ключове. За да добавите ключ го доближете(със страната с логото) до старт-бутона и трябва да чуете два звука. SEC-лампичката ще премигне два пъти и до 5 секунди трябва да доближите до старт-бутона този ключ, който искате да обучите. След като чуете два звукови сигнала и SEC-лампичката премигне още два пъти можете да доближите следващия ключ. Когато всички ключове са програмирани изчакайте 30 секунди и SEC-лампичката ще започне да мига многократно, което означава, че автомобила е излязъл от обучителния режим.
2) За случаите, когато всички ключове са изгубени или имате само вторичен ключ и се налага да извършите реинициализация:
Натиснете и задръжте продължително LED-бутона и включете устройството в OBD-порта на автомобила. Ще чуете два кратки звукови сигнала и тогава освободете бутона - автомобилът е в режим на автоматично търсене. Натиснете старт-бутона два пъти, за да възбудите anti-theft модула. Ако връзката с модула е успешна, след 7 секунди се чуват 4(за K-line системи) или 5(за CAN-BUS системи) дълги звука. 5 секунди по-късно светлината на LED-бутона ще изгасне. Изчакайте до 16 минути системата на автомобила да влезе в режим за обучаване на ключове. Когато това стане ще чуете дълъг звуков сигнал и LED-светлината ще започне да мига многократно. Трябва да доближите до старт-бутона този ключ, който искате да обучите. След като чуете два звукови сигнала и SEC-лампичката премигне още два пъти можете да доближите следващия ключ. Когато всички ключове са програмирани изчакайте 30 секунди и SEC-лампичката ще започне да мига многократно, което означава, че автомобила е излязъл от обучителния режим.
За работа с уреда не се изисква допълнително оборудване.
Още инфо:
https://drive.google.com/file/d/0B_fnAdbLkWwbMTBZbkUyNzZnR0U/view?usp=sharing
Адрес: гр. Харманли, Област Хасково


Цена: 40.00 лв.

Телефон: 0877 870290



Подобни обяви

Каша за почистване на силно замърсени ръце от Тимака ЕООД
Фирма Тимака , предоставя на Вашето внимание произведената в Германия крем паста за ръце Ultra spe...
Товарните рампи Ausbau за контейнери
Товарните рампи Ausbau за контейнери. Товароподемност 6, 8, 10 и 12 т. Хидравлично регулиране на вис...
Складова рампа Ausbau за логистика
Складова рампа Ausbau за логистика. Товароподемност 6, 8, 10 и 12 т. Хидравлично регулиране на височ...
Електронни дрегери за алкохол, самокалибриращи се, професионални
Дрегери за алкохол, персонални и професионални, полупроводникови и електрохимични, самокалибриращи с...
Ключодържател с номер и марка на Вашия автомобил
Единственият светлоотразителен ключодържател с номера и марката на Вашия автомобил.
Двустранен ...

Публикувайте коментар към обявата