Портала за малки обяви
Търсене:
ОБЯВИ НОЩУВКИ ПУБЛИКУВАЙ ОБЯВА ПОМОЩ
Burkan.info » Бургас » Работа » Работа в чужбина » Измамниците от SFY B...»

Измамниците от SFY Bulgaria

Прегледано 3260 пъти от 20 Октомври 2016. №: 2228649

Благодарим ви за проявения интерес към нас. Ние предлагаме работни места в Шотландия и Англия, като районите са Пърт и Кеймбридж. Ние желаем одобрените кандидати да могат да пристигнат между 01.10.2016 и 31.10.2016г. (есенен сезон); средата на декември/началото на януари (зимен сезон).



Заплащане - с гарантирани 6.7 паунда на час (ако сте до 25г.) и 7,20 паунда на час (ако сте над 25г.) , като в някои случаи има норми, които са допустими и всеки ден различни, в зависимост от това какво има на полетата.

Заплащането ви се изплаща на база седмица, като във фишовете, които получавате, е описано изработени часове, извънреден труд и бонус (при придобит такъв).



Летните култури - меки плодове, като от aвгуст започва бране на гладиоли, броколи, ябълки, грозде и др.

Зимните култури: броколи, аспержи , магданоз; Цветя – нарциси (от декември); от януари до май - магданоз, марули, лук, някои видове зеле и др.



Настаняване - в каравани тип мобилни къщи оборудвани с: кухня, всекидневна, баня и тоалетна; от две до 4 помещения за спане като сте по двама в стая , в зависимост от карваната. В района на Кеймбридж повечето настанени са в къщи или лагери където сте от 4 до 6 души в стая; има отделни тоалетни, бани, и кухненски помещения.

Наемите са около 35-45 паунда седмично на човек .



Трудов договор - вие може да подпишете договор от 4 до 6 м.,ако сте студент или ангажиран през другото време на годината в България; ако решите да останете за постоянно, можете да преподпишете вашия договор на безсрочен след 6 месеца.



Транспорт – Транспортът е за ваша сметка. Организираме посрещане и превоз от летището до фермата за ваша сметка, на цената на автобусен билет.



Такса - Ние имаме предвидена такса към вас от 200 паундa, в която сме включили и съдействие за легално пребиваване във Великобритания. Заплаща се еднократно преди заминаване. В тази такса е включен един безплатен трансфер (при приключване на договора или намаляване на обема на работа).



Ако нашата оферта ви интересува моля потвърдете вашата кандидатура и опишете най - ран н ия срок на вашето пристигане .



ПС: Ако желаете да се запишете за работа в склад, без никакви дължими такси към нас, вие трябва да имате отлично комуникативно ниво на английски език и да премините успешно няколо интервюта на английски по телефона или в наше представителство. При интерес по тези позиции моля при потвърждаването на вашите кандидатури опишете , че желаете да кандидатсвате за работа в складове и вашето ниво на комуникативни умения , B1 , B2 , C1 , C2.





Solution for you – Bulgaria LTD



Sent: Thursday, October 20, 2016 at 2:25 PM

From: Lyubcho Lyubenov

To: sfy_bulgaria@solution4u.com

Subject: Запитване за работа Англия

Добър ден, разгледах ваши обяви за работа. Ние сме две семейства от Белоградчик. Не сме работили до момента в Англия. Млади сме и се интересуваме от настаняване в фермите за зимния сезон. Имаме готовност да заминем до 10 дни, какви ще са разходите по нашето заминаване, квартира ще ни се осигори ли или ние трябва да си търсим, някой ще ни посреща ли в Англия.

Мисля да го изпратим при прокурор. Какви такси нали за документи не се заплаща. А ако сте с перфектен английски е добре хахахахах и да минете няколко интервюта и няма да заминете тъй като не сте заплатили!!!!!


Цена: 2800.00 лв.




Подобни обяви

Немска фирма набира хигиенистки
Немска фирма набира хигиенист/ки за обществени тоалетни на големи търговски центрове и молове.
...
Работа в Чехия
Предлагаме работа в Чешка република, производство на климатици. Работата се състои от сглобяване на ...
ПАЗЕТЕ СЕ ОТ ОБЯВИ ЗА АНГЛИЯ/ВЕЛИКОБРИТАНИЯ/ ВСИЧКО Е ИЗМАМА ТЕ НЕ ЖЕЛАЯТ ЕВРОСЪЮЗА
Всички обяви за тази страна са измама.Не давайте никакви пари на тези измамници в България.Нашата ст...
Камериерка - Германия
За Германия се търси Камериерка! Осигуровките ще ви бъдат поети! Квартира и Храна ще ви бъдат поети/...
Германия - Кухня / Камериерки / Сервитьори
Моля хора със Интерес във сферата на Туризма / Хотелиерството и Ресторантьорството могат да се запиш...

Публикувайте коментар към обявата


Коментари

теодор маринов23 Декември 2016
От известно време насам ИЗМАМНИЦИТЕ Евкалипт Консулт ЕООД
Ася Василева Карапирова от Плевен с адрес ; БЪЛГАРИЯ
област Плевен, община Плевен
гр. Плевен 5840
ж.к. МАРА ДЕНЧЕВА, вх. Д, ет. 7, ап. 19 , и съдружника и Слави Иванов Славев от Стара Загора издирваме и неговият адрес в стара загора , не спират да злословят срещу нас . Ние от SFY Bulgaria решихме да разкрием кои се крие зад имената Станимира , Миро Мирков , Марио , Тони , И каквото се сетите поради зачестилите обаждания с оплаквания от тяхни клиенти ние съветваме всеки един заплатил към тях или евкалипт консулт еоод да се свърже с нас ние сме лицензирана агенция и ще ви помогнем да си върнете парите дадени на тази фирма фантом като ще ви заплатим всички разноски по адвокатски хонорари при адвокат по ваш или наш избор . Моля да се свържете с нас на посоченият телефон или на london@deliveryman.com , sfy_bulgaria@solurion4u.com Нека спрем заедно тези измамници и нека им потърсим право на изказване в съда . Г-жа Карапирова се опитва да ни препише чужди грехове като качва из интернет пространството лъжи оронващи авторитета на нашата фирма . Евкалипт Консулт еоод е създадена от Ася Карапирова като дружество с ограничена отговорност и капитал от 20лв . направете справка в сайта на търговския регистър по булстат на фирмата им 203395647 т.е. Тони , Станимира , Мартин или както там се представят носят отговорност с 20лв а искат от вас суми от по над 400 лв , Фирмата е разследвана и от сайта Бивол там където далаверите на измамниците остават непокрити .

Изпишете имената на измамниците Евкалипт Консулт и ще видите видеото на измамните от тях хора на които помогнахме да започнат работа без никакви финансови облаги . Хората бяха изоставени от тези двамата измамници на автогара в Бостън Англия Мога да дам телефон на измамените хора от Евкалипт Консулт с Ася и Слави ХОрата са подали жалби в инспекцията по труда Плевен вие може да го направите от вашия град в инспекцията по труда като да е адресирано до началника на инспекция по труда плевен
Стефан Николов10 Декември 2016
https://tr.bivol.bg/view.php?eik=203857121
Стефан Николов10 Декември 2016
Абе този Теодор Маринов дори не публикува булстат, дори няма човек от който да си потърсиш правата. Пълна фалшификация, няма офис, няма договори, всичко което прави е фалшиво, и договора и интервюто, и там в англия не трябва да споменаваш че си му дал пари. пълна каша. писал съм във формуляра за жалби на главната инспекция по труда, оказа се че там не фигурира нито той, нито sfy bulgaria. Дадох телефоните му от adsAnglia. Обещаха да започнат проверка и в близките дни се надявам да има резултат. До това успях да стигна им дадох тези данни. Наистина се надявам скоро да има резултат.
теодор маринов20 Октомври 2016
От известно време насам ИЗМАМНИЦИТЕ Ася Василева Карапирова от Плевен с адрес ; БЪЛГАРИЯ
област Плевен, община Плевен
гр. Плевен 5840
ж.к. МАРА ДЕНЧЕВА, вх. Д, ет. 7, ап. 19 , и съдружника и Слави Славев от Стара Загора издирваме и неговият адрес в стара загора , не спират да злословят срещу нас . Ние от SFY Bulgaria решихме да разкрием кои се крие зад имената Станимира , Миро Мирков , Марио , Тони , И каквото се сетите поради зачестилите обаждания с оплаквания от тяхни клиенти ние съветваме всеки един заплатил към тях или евкалипт консулт еоод да се свърже с нас ние сме лицензирана агенция и ще ви помогнем да си върнете парите дадени на тази фирма фантом като ще ви заплатим всички разноски по адвокатски хонорари при адвокат по ваш или наш избор . Моля да се свържете с нас на посоченият телефон или на london@deliveryman.com , sfy_bulgaria@solurion4u.com Нека спрем заедно тези измамници и нека им потърсим право на изказване в съда . Г-жа Карапирова се опитва да ни препише чужди грехове като качва из интернет пространството лъжи оронващи авторитета на нашата фирма . Евкалипт Консулт еоод е създадена от Ася Карапирова като дружество с ограничена отговорност и капитал от 20лв . направете справка в сайта на търговския регистър по булстат на фирмата им 203395647 т.е. Тони , Станимира , Мартин или както там се представят носят отговорност с 20лв а искат от вас суми от по над 400 лв , Фирмата е разследвана и от сайта Бивол там където далаверите на измамниците остават непокрити .
kamen20 Октомври 2016
A бе Теодор Маринов от уж от SFY Bulgaria - Май не можете да си съберете хора и и да ги излъжете да ви платят по 200 паунда и започвате да плюете по другите фирми. Вие като се правите а толкова сериозни защо се криете от уж представителната ви фирма SFY Bulgaria. Пълен измамник си!!!
http://radar.bg/bg/2015-03-13/article/16422011_%D0%98%D0%B7%D0%BC%D0%B0%D0%BC%D0%BD%D0%B8%D0%BA_%D0%BE%D1%82_%D0%91%D1%83%D1%80%D0%B3%D0%B0%D1%81__%D0%BD%D0%B0%D0%B5%D0%BC%D0%B0%D0%BB_%D1%80%D0%B0%D0%B1%D0%BE%D1%82%D0%BD%D0%B8%D1%86%D0%B8_%D0%B7%D0%B0_%D0%92%D0%B5%D0%BB%D0%B8%D0%BA%D0%BE%D0%B1%D1%80%D0%B8%D1%82.html
kamen20 Октомври 2016
Kato gledam kakva e ofertata za fermite - zaminavate v edna agenciq WMS rekruitment ltd. A tezi ot SFY Bulgaria ti obqsnqvat kato trygnesh da ne se izturvesh v Angliq 4e si zaplashtal neshto v BG tui kato imalo bg vaizeri v fermite i mojelo da napravqt problem. E nali sa lienzirana firma uj tezi ot SFY golqm smqh pulni izmamnici
теодор маринов20 Октомври 2016
От известно време насам ИЗМАМНИЦИТЕ Ася Василева Карапирова от Плевен с адрес ; БЪЛГАРИЯ
област Плевен, община Плевен
гр. Плевен 5840
ж.к. МАРА ДЕНЧЕВА, вх. Д, ет. 7, ап. 19 , и съдружника и Слави Славев от Стара Загора издирваме и неговият адрес в стара загора , не спират да злословят срещу нас . Ние от SFY Bulgaria решихме да разкрием кои се крие зад имената Станимира , Миро Мирков , Марио , Тони , И каквото се сетите поради зачестилите обаждания с оплаквания от тяхни клиенти ние съветваме всеки един заплатил към тях или евкалипт консулт еоод да се свърже с нас ние сме лицензирана агенция и ще ви помогнем да си върнете парите дадени на тази фирма фантом като ще ви заплатим всички разноски по адвокатски хонорари при адвокат по ваш или наш избор . Моля да се свържете с нас на посоченият телефон или на london@deliveryman.com , sfy_bulgaria@solurion4u.com Нека спрем заедно тези измамници и нека им потърсим право на изказване в съда . Г-жа Карапирова се опитва да ни препише чужди грехове като качва из интернет пространството лъжи оронващи авторитета на нашата фирма . Евкалипт Консулт еоод е създадена от Ася Карапирова като дружество с ограничена отговорност и капитал от 20лв . направете справка в сайта на търговския регистър по булстат на фирмата им 203395647 т.е. Тони , Станимира , Мартин или както там се представят носят отговорност с 20лв а искат от вас суми от по над 400 лв , Фирмата е разследвана и от сайта Бивол там където далаверите на измамниците остават непокрити .