Портала за малки обяви
Търсене:
ОБЯВИ НОЩУВКИ ПУБЛИКУВАЙ ОБЯВА ПОМОЩ
Burkan.info » Бургас » Работа » Работа в чужбина » Много си прост бе-Те...»

Много си прост бе-Теодор,Ивайло ХАХАХА

Прегледано 248 пъти от 20 Октомври 2016. №: 2228645

ПРАЩАШ ХОРА ПО УЛИЦИТЕ ,ЛОВИМ ТЕ И В ТВОЯ ЗАЩИТА СИ ПИШЕШ ФИЛМИ.ИНТЕРЕСНОТО Е ХОРАТА КОЙТО НАСРЕД СЪРБИЯ СЕ ВЪРНАХА ПРЕДИ 2Г И СЕГА ЩЕ ТЕ ПОСЕТЯТ В ОФИСА ДА ИМ ВЪРНЕШ РАЗХОДИТЕ ,КОЙТО НАПРАВИХА ЗА ИЗМАМАТА ТИ-РАБОТА В АНГЛИЯ.





Подобни обяви

Немска фирма набира хигиенистки
Немска фирма набира хигиенист/ки за обществени тоалетни на големи търговски центрове и молове.
...
Работа в Чехия
Предлагаме работа в Чешка република, производство на климатици. Работата се състои от сглобяване на ...
ПАЗЕТЕ СЕ ОТ ОБЯВИ ЗА АНГЛИЯ/ВЕЛИКОБРИТАНИЯ/ ВСИЧКО Е ИЗМАМА ТЕ НЕ ЖЕЛАЯТ ЕВРОСЪЮЗА
Всички обяви за тази страна са измама.Не давайте никакви пари на тези измамници в България.Нашата ст...
Камериерка - Германия
За Германия се търси Камериерка! Осигуровките ще ви бъдат поети! Квартира и Храна ще ви бъдат поети/...
Германия - Кухня / Камериерки / Сервитьори
Моля хора със Интерес във сферата на Туризма / Хотелиерството и Ресторантьорството могат да се запиш...

Публикувайте коментар към обявата


Коментари

теодор маринов20 Октомври 2016
Аз не пиша филми Карапирова или станимира както ти харесва повече да те наричат ами чакам да се обади някой и да мога да ти покажа нагледно какво е .

Ако сте измамени от Евкалипт Консулт ЕООД не се колебайте ами се свържете с нас и ние ще ви съдействаме и платим всички разходи по съдебните дела нека като не държавата ние да се вземем в ръце и спрем измамниците от плевен ася и слави
теодор маринов20 Октомври 2016
От известно време насам ИЗМАМНИЦИТЕ Ася Василева Карапирова от Плевен с адрес ; БЪЛГАРИЯ
област Плевен, община Плевен
гр. Плевен 5840
ж.к. МАРА ДЕНЧЕВА, вх. Д, ет. 7, ап. 19 , и съдружника и Слави Славев от Стара Загора издирваме и неговият адрес в стара загора , не спират да злословят срещу нас . Ние от SFY Bulgaria решихме да разкрием кои се крие зад имената Станимира , Миро Мирков , Марио , Тони , И каквото се сетите поради зачестилите обаждания с оплаквания от тяхни клиенти ние съветваме всеки един заплатил към тях или евкалипт консулт еоод да се свърже с нас ние сме лицензирана агенция и ще ви помогнем да си върнете парите дадени на тази фирма фантом като ще ви заплатим всички разноски по адвокатски хонорари при адвокат по ваш или наш избор . Моля да се свържете с нас на посоченият телефон или на london@deliveryman.com , sfy_bulgaria@solurion4u.com Нека спрем заедно тези измамници и нека им потърсим право на изказване в съда . Г-жа Карапирова се опитва да ни препише чужди грехове като качва из интернет пространството лъжи оронващи авторитета на нашата фирма . Евкалипт Консулт еоод е създадена от Ася Карапирова като дружество с ограничена отговорност и капитал от 20лв . направете справка в сайта на търговския регистър по булстат на фирмата им 203395647 т.е. Тони , Станимира , Мартин или както там се представят носят отговорност с 20лв а искат от вас суми от по над 400 лв , Фирмата е разследвана и от сайта Бивол там където далаверите на измамниците остават непокрити .